header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


BioForward’s persoonlijke jaarlijkse Wisconsin Biohealth Summit viert veerkracht en creativiteit van de Wisconsin Biohealth-industrie terwijl covid-19-veiligheid wordt benadrukt

Sep 23, 2021 4:59 PM ET

BioForward’s persoonlijke jaarlijkse Wisconsin Biohealth Summit viert veerkracht en creativiteit van de Wisconsin Biohealth-industrie terwijl covid-19-veiligheid wordt benadrukt

MADISON, Wis– BioForward Wisconsin, de collectieve stem van wisconsin’s robuuste en uitgebreide biogezondheidscluster, die meer dan 220 lidorganisaties vertegenwoordigt, organiseert dit jaar live en persoonlijk de Wisconsin Biohealth Summitop 7 oktober in het majestueuze Overture Center for the Arts, ter ere van de veerkracht en creativiteit van de biogezondheidsindustrie in Wisconsin terwijl deze gedijde door de uitdagingen van de pandemie.

 

De jaarlijkse Wisconsin Biohealth Summit is een van de grootste biogezondheidsevenementen in het Midwesten. Het thema van dit jaar, “Moving Forward Together: How Wisconsin’s Biohealth Industry is Leading, Adaptation &Evolving”, zal sessies bevatten, waaronder-

 

Daarnaast nodigt BioForward voor het eerst lokale studenten en postdocs uit heel Wisconsin uit om hun communicatiespieren te buigen in de eerste jaarlijkse Biohealth Communications Competition. BioForward weet dat er niet alleen ongelooflijk onderzoek gaande is in Wisconsin, maar ook dynamische en inspirerende studenten die klaar staan om hun transformatiewerk te bespreken.

 

BioForward zal ook de winnaars van de Wisconsin Biohealth Award 2021eren: Dr. Fred Lee Jr.—Hector F. DeLuca Scientific Achievement Award; Terry Sivesind-Wisconsin Biohealth Business Achievement Award.

“BioForward Wisconsin is verheugd om terug te keren naar live-evenementen en de vele prestaties van de biogezondheidsindustrie in Wisconsin te vieren”, aldus Lisa Johnson, CEO van BioForward. “De Wisconsin Biohealth Industry heeft dit afgelopen jaar elke uitdaging aangegaan en fantastisch werk verricht om de gezondheid en veiligheid van zowel Wisconsin als de wereld te behouden. Medewerkers en bestuursleden van BioForward kijken ernaar uit om de Wisconsin Biohealth Community op 7 oktober weer te verwelkomen!”

 

BioForward heeft feedback van de community gehoord en weet dat de community klaar is om terug te keren naar netwerken en persoonlijke vergaderingen zolang het evenement een veilige omgeving onderhoudt.  BioForward, in nauwe samenwerking met het personeel van het Overture Center for the Arts, heeft de COVID-19-beperkingen bij het plannen van het evenement gesloten en zal zich houden aan alle CDC-aanbevelingen.  Naast de evenementenlocatie die deelnemers verplicht om binnen 72 uur bij het inchecken van het evenement een bewijs van vaccinatie of een negatieve COVID-19-test te overleggen, zijn er andere veiligheidsmaatregelen van kracht, waaronder handdesinfecterende stations, contactloze interacties, maskervereisten en opnieuw geconfigureerd verkeer om sociale afstand mogelijk te maken.

 

De wisconsin Biohealth Summit sponsors omvatten Wisconsin Economic Development Corporation, Fisher Scientific, Hausmann-Johnson Insurance, Catalent, Exacte Wetenschappen, GE Healthcare, Mallinckrodt, Promega, WARF, Aldevron, Alliant Energy, Arrowhead Pharmaceuticals, Kraemer Brothers Mirus Bio, Invenra, Strang, Abbvie, Aurora Health Care, Cellular Dynamics, Eurofins, Findorff, Genus, Illumina, Isthmus Project, Kerry, Labcorp, PhRMA, PPD, TeraMedica, University Research Park, Yahara Software, Nexus Pharmaceuticals, University of Wisconsin Master of Science in Applied Biotechnology, Horizon Therapeutics, en de Universiteit van Wisconsin-Madison- School of Medicine and Public Health.

Ga voor meer informatie over de jaarlijkse Wisconsin Biohealth Summit van BioForward naar de website van Summit hier.

 

Over BioForward

BioForward Wisconsin is de collectieve stem van het robuuste en uitgebreide biogezondheidscluster van Wisconsin en vertegenwoordigt meer dan 220 lidorganisaties in een geïntegreerd netwerk van leiders in gezondheidsoplossing, waaronder onderzoeksinstellingen, biotech en biofarma, digitale gezondheid, medische hulpmiddelen en diagnostiek- en gezondheidszorgsystemen. Het is een actiegerichte vereniging die zich richt op initiatieven om de talentpijplijn van de staat te versterken; samenwerkingen om samenwerkingsverbanden in de toeleveringsketen te ontwikkelen; educatieve en netwerkevenementen om de professionele ontwikkeling te verbeteren; en wetgevingsbepleiten om de economische en sociale impact van de biogezondheidsindustrie op de staat, natie en wereld te benadrukken. Meer informatie over BioForward Wisconsin op<ahref=”https://cts.businesswire.com/ct/CT?id=smartlink&url=http%3A%2F%2Fwww.bioforward.org&esheet=52107410&newsitemid=20191007005716&lan=en-US&anchor=www.bioforward.org&index=16&md5=d893b6cb06b54552a91d7fd393e66439″>www.bioforward.org.

Contactgegevens:

Name: Rissa Guffey
Email: rguffey@bioforward.org
Designation: Marketing Manager
BioForward Wisconsin
Website: www.bioforward.org
Tags:   United States, Wire