header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Nieuwe desinfectietechnologie die in vliegtuigen kan worden gebruikt

Sep 23, 2021 4:53 PM ET

CHARLESTON, S.C. Toen de COVID-19-pandemie medio maart 2020 toesloeg, was het aantal luchtvaartreizigers slechts ongeveer 10% van wat het was in vergelijking met het voorgaande jaar. Commerciële luchtvaartmaatschappijen begonnen het gebruik van ontsmetting in elk deel van de cabine te gebruiken en te bevorderen – de hele cabine werd voor en na de vlucht gedesinfecteerd en passagiers kregen ontsmettingsdoekjes om naar eigen goeddunken te gebruiken om de verspreiding van de infectieziekte te helpen stoppen. Hoewel dit geweldige opties zijn die goed werken, kunnen de kosten voor ontsmettingslevering snel oplopen, en dat is het laatste waar luchtvaartmaatschappijen mee te maken willen krijgen tijdens een pandemie op wereldwijde schaal zoals deze.

Dit is waar de nieuw ontwikkelde Paerosol MAG, of micro-aerosol generator begint te spelen. De Paerosol MAG is een nieuw ontwikkeld gepatenteerd desinfectieplatform dat, in combinatie met het Paerolyte vloeibare ontsmettingsmiddel, een droge spray van submicron creëert. Deze droge spray verandert het vloeibare ontsmettingsmiddel in een droog gasvormig element dat zich snel kan verspreiden en tot 99,9999% van alle virussen, bacteriën en schimmels in het vliegtuig kan doden1. Het niet-toxische ontsmettingsmiddel in deze droge spuitvorm kan virussen, bacteriën en schimmels doden in zowel de lucht als op oppervlakken, of het nu gaat om harde oppervlakken zoals de traytafels in de stoelen of zachte oppervlakken die het kan doordringen, zoals het gangpadtapijt, of de lucht die deze besmettelijke pathogenen kan doden die nog steeds in de ventilatieopeningen van het vliegtuig kunnen circuleren. In vergelijking met wat luchtvaartmaatschappijen momenteel doen om de verspreiding van het SARS-CoV-2-virus te stoppen, is de Paerosol-microaërosolgenerator een eenvoudig te gebruiken en kostenefficiënt alternatief met een hoger dodenpercentage voor ziekteverwekkers. De Paerosol MAG werkt als een realistisch handsfree systeem – je giet het vloeibare ontsmettingsmiddel in de MAG, zet het aan en laat de MAG zijn magie werken.

“De MAG [micro-aerosol generator] is fantastisch voor vliegtuigen – gezien zijn relatief kleine formaat in vergelijking met een gebouw of zelfs een kantoorruimte, is de MAG een snelle en efficiënte manier om vliegtuigen te desinfecteren wanneer het tegen een goedkope prijs moet worden gedaan.”

  • Steve Gareleck, CEO van Paerosol LLC

Over Paerosol – Paerosol is een platform dat lucht en oppervlakte-overgedragen schimmels, bacteriën en virussen doodt met een effectiviteit van maximaal 99,9999%. De Paerosol-technologie is afkomstig uit het Pacific Northwest National Laboratory (“PNNL”) van het Department of Energy, dat wordt beheerd en beheerd door battelle Memorial Institute. Als onderdeel van de inspanningen van de Federal Lab Commission (“FLC”) om technologie in federaal bezit binnen de particuliere sector op de markt te brengen, verkreeg Paerosol LLC (opgericht door Steve Gareleck, CEO en Scott Alderson, President) de exclusieve licentierechten voor deze desinfecterende technologie rechtstreeks van het Pacific Northwest National Laboratory van het Department of Energy. Paerosol’s gepatenteerde Dry Spray-technologie zorgt ervoor dat het vloeibare ontsmettingsmiddel van Paerolyte in alle hoeken en spleten kan komen van elke ruimte waarin het is geplaatst. Paerosol is met succes getest door Amerikaanse en buitenlandse overheidsinstanties. Het United States Defense Threat Reduction Agency testte Paerosol met succes tegen bio-agentia, waaronder simulaties van Antrax en Ebola, veel voorkomende civiele en ziekenhuispathogenen zoals E Coli en Salmonella, antibioticaresistente microben en virussen zoals H1N1 (varkensgriep), H5N1 (vogelgriep), MRSA en het SARS-CoV-2-virus (COVID-19)2.   

Over Steve Gareleck – Steve Gareleck is een professioneel opgeleide CEO en serieondernemer met 25 jaar ervaring, die zijn eerste 5 jaar op Wall Street doorbracht als Investeringsbankier, waar hij hielp bij het voltooien van transacties, waaronder de privatisering van R.J. Reynolds in een deal van $ 20 miljard, samen met de national enquirer-overname van het Star Magazine.  Steve begon vervolgens Cost Management Group, een nationaal erkende leider in de technology expense management-ruimte met een belangrijke focus op telecommunicatie.  Hij startte ook Infinite Resource Solutions, een Professional Services Company met een focus op MuleSoft-implementaties voor fortune 500-bedrijven.  Als voorzitter van de Raad van Bestuur van beide bedrijven onderhoudt Steve nog steeds een nauwe band met beide organisaties.

Over Scott Alderson – Scott is een serie-ondernemer met meer dan 30 jaar ervaring. Scott begon zijn carrière in de financiële software business bij Shepro-Braun Systems, waar hij de verkoop- en adviesgroepen leidde.   In 1996 trad hij in dienst bij SS&C Technologies, Inc. als Senior Vice President en Managing Director van de Hedge Fund Software Division.  In 2001 werd Scott aangeworven als COO van Integrated Business Systems, een hedge fund software provider. In drie (3) jaar heeft Scott het bedrijf met succes laten groeien tot meer dan 50 hedgefondsklanten en was hij verantwoordelijk voor de verkoop van het bedrijf aan Sungard Financial Group.  In 2006 richtte Scott Paladyne Systems op, een cloudgebaseerd platform voor hedgefondsactiviteiten.  In 2011 werd Paladyne Systems verkocht aan Broadridge Financial voor meer dan $ 100 miljoen aan overnamewaarde.   In 2013 lanceerde Scott Lake Avenue Ventures, een vc-fonds in een vroeg stadium dat zich richt op “milieuvriendelijke”, “groene” technologieplatforms.

  1. https://www.paerosol.com/wp-content/uploads/2020/03/PNNL-Paerosol-all-study-summary-from-BATTELLE-DoE.pdf, Pagina’s 12 – 15
  2. Nationale Onderzoeksraad. 2013. De unieke Amerikaans-Russische relatie in biologische

Wetenschap en biotechnologie: recente ervaring en toekomstige richtingen. Washington, DC: De Nationale Pers van Academies. https://doi.org/10.17226/18277. 153.

Contactgegevens:

https://icrowdnewswire.com/2021/09/23/new-disinfecting-technology-able-to-be-used-on-planes/