header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


4LegalLeads.com maakt de Inc. 5000 door advocatenkantoren te helpen groeien tijdens de pandemie

Sep 27, 2021 4:11 PM ET

4LegalLeads.com viert zijn tweede jaar van opname op de Inc. 5000-lijst voor 2021 door de schijnwerpers te zetten op de advocaten die zijn service gebruiken om online nieuwe klanten te vinden. “Na 20 jaar in online leadgeneratie voor de juridische industrie te hebben doorgebracht, was 2020 echt de meest lonende tijd die ik in het bedrijf heb doorgebracht”, zegt Vince Wingerter, CEO en oprichter van 4LegalLeads.com, een Premium Solution Provider voor de Law Practice Divisionvan de American Bar Association . “Tijdens de pandemie hebben we een ongelooflijke groei gezien in advocatenkantoren in het hele land. Het is echt een eerbetoon aan hun bereidheid om te draaien en zich aan te passen aan online strategieën voor groei, evenals hun drive om de obstakels waarmee de industrie wordt geconfronteerd te overwinnen.” Wingerter zei. En natuurlijk waren de obstakels talrijk. Kleine tot middelgrote advocatenkantoren zijn in de loop der jaren traag geweest met het aannemen van online leadgeneratiestrategieën, die meestal afhankelijk zijn van meer traditionele marketingmethoden. In 2020 dwong het gebrek aan vermogen om potentiële cliënten persoonlijk te raadplegen en contact te maken advocaten om nieuwe strategieën aan te nemen. Uit het TechReport on Websites and Marketing van ABA 2020 bleek echter dat slechts 33% van de bedrijven met 10-49 advocaten intern marketingpersoneel had. De meeste bedrijven hebben een tekort aan marketingmiddelen, en zelfs als ze ze hebben, is online adverteren en leadgeneratie een zeer complexe vaardigheid die de meeste bedrijven niet de tijd of bandbreedte hebben om onder de knie te krijgen. Juridische leads lossen al deze problemen op voor advocatenkantoren. Ze transformeren de online marketingervaring voor advocatenkantoren en maken het gemakkelijker om te slagen. Lead providers hebben de online advertentie expertise die nodig is om ervoor te zorgen dat potentiële klanten in de regio van een advocatenkantoor hun praktijk kunnen vinden. Terwijl die persoon naar een advocaat zoekt, stuurt de provider ze naar het advocatenkantoor als een “juridische lead” online of live aan de telefoon. Toen advocatenkantoren in het hele land de taak uitbesteedden om online verbindingen te maken met de experts, ontdekten ze een breed scala aan voordelen. Het onmiddellijke doel werd bereikt toen ze hun verkooppijplijnen vulden met leads. Advocatenkantoren besparen echter ook enorm veel geld op overhead door gebruik te maken van legale lead providers. Ze hoeven geen intern team op te bouwen om alle advertenties en systemen te beheren die nodig zijn om de leads te vinden. Ze betalen gewoon voor de leads die ze ontvangen, wat een fractie van het budget kost dat nodig is om het werk alleen te doen. Advocatenkantoren vermijden ook geld te verspillen aan onderpresterende advertenties. Het is veel te gemakkelijk om dure fouten te maken in online adverteren, en de expertise die leadproviders aan tafel brengen, is op dat gebied van onschatbare waarde. Terwijl advocatenkantoren groei zien van juridische leadgeneratie, ontdekken ze een ander groot voordeel, het vermogen om hun inspanningen snel op te schalen. Landelijke lead providers zoals 4LegalLeads.com beschikken over de enorme infrastructuur waarmee advocatenkantoren direct kunnen schalen door simpelweg hun budgetten te verhogen. Vooral tijdens de pandemie hebben advocatenkantoren twee zeer krachtige groeistrategieën ingezet met behulp van juridische leads. Ten eerste hebben advocatenkantoren hun praktijkgebieden uitgebreid. Legal lead providers bieden leads in meerdere categorieën van recht. Dit stelt advocaten in staat om nieuwe praktijkgebieden aan hun kantoren toe te voegen. En omdat ze alleen pay-per-lead betalen, konden ze deze uitbreidingen zorgvuldig testen voordat ze hun inspanningen schaalden. Ten tweede hebben advocatenkantoren van de gelegenheid gebruik gemaakt om op nieuwe markten te concurreren. Voorafgaand aan COVID-19 voelden veel advocaten zich regionaal beperkt door hoe ver een cliënt zou kunnen rijden om elkaar persoonlijk te ontmoeten. Toen videoconferenties de norm werden, maakten advocaten van de gelegenheid gebruik om legale leads uit nieuwe provincies en staten te halen. “Uiteindelijk is het zowel een combinatie van de voordelen die legale leads op tafel brengen als de creativiteit die advocaten hebben getoond bij het gebruik ervan, die de groei hebben aangewakkerd in een jaar waarin de juridische industrie naar buiten toe leek te vertragen.” Wingerter zei. Die groei werd natuurlijk doorgegeven aan 4LegalLeads.com en voedde de bovengenoemde opname in de Inc. 5000. 4LegalLeads kende de afgelopen drie jaar een groei van 186%. 4LegalLeads.com leidt ook de juridische leadgeneratie-industrie met hun toewijding aan het leveren van exclusieve, realtime juridische leads en Attorney-First-beleid, zoals een contractvrije ervaring en een gegarandeerde, pro rata accountrestitutie. Ze hebben een bedrijfsmodel opgesteld waarin advocaten kunnen proberen juridische leads te gebruiken in een veilige omgeving waar ze op elk moment vrij zijn om te vertrekken. “Het is altijd belangrijk voor ons geweest dat we de last dragen van het verdienen van tijd, geld en vertrouwen van mensen. Het is aan ons om de kwaliteit van onze dienstverlening te bewijzen aan de advocaten die we bedienen.” Zegt Wingerter. Advocaten die een account willen aanmaken bij 4LegalLeads kunnen dit doen op 4LegalLeads.com/lawyers of door te bellen naar (866) 685-0070. Ongeveer 4LegalLeads.com4LegalLeads.com is een van de meest deskundige, ervaren juridische toonaangevende leveranciers in de branche. Het bedrijf helpt advocatenkantoren hun advocatenkantoren te laten groeien met hoogwaardige leads sinds de vroegste dagen van online leadgeneratie in 2001. 4LegalLeads biedt exclusieve, real-time live calls en webleads voor meer dan 40 categorieën advocaten die op kwaliteit zijn gefilterd en worden geback-upt door de nieuwste innovaties in technologie voor het verbinden van mensen die juridische hulp zoeken met advocatenkantoren.

Contactgegevens:

vince@4LegalLeads.com