header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Apperio verdient topprijzen bij The Drawdown Awards voor 2021

Sep 27, 2021 4:06 PM ET

Legal Spend Management Platform erkend voor het mogelijk maken van de Private Equity Community om juridische middelen effectiever in te zetten en naleving van regelgeving te vergemakkelijken

Londen, VK – 24 september 2021 – Apperio, een leverancier van legal spend analytics en matter tracking, heeft vandaag aangekondigd de prijs te winnen voor de categorie “Technology: Regulatory & Compliance” tijdens The Drawdown Awards voor 2021. De winnaars werden gisteravond bekendgemaakt tijdens een ceremonie ter ere van leveranciers die “expertise en topstandaarden voor klantenservice hebben aangetoond” bij het leveren van technologie voor de private equity-gemeenschap.

Het jaarlijkse awardprogramma wordt geproduceerd door The Drawdown, een in Londen gevestigde publicatie die inzicht en analyse biedt aan private equity-professionals. Award-genomineerden worden beoordeeld door een panel van C-Suite-vertegenwoordigers van toonaangevende particuliere kapitaalfondsen. Winnaars worden geselecteerd op basis van een mix van “klant- en omzetgroei, evenals details over hoe nieuwe initiatieven, producten of diensten het bedrijf hebben geholpen en klanten hebben geholpen.”

“We zijn verheugd om erkend te worden door The Drawdown Awards voor de waarde die we aan onze klanten hebben geleverd”, aldus Apperio Founder en CEO Nicholas d’Adhemar. “Deze prijs is een eerbetoon aan de technologie en het team erachter – en ook aan onze private equity-klanten die met ons hebben samengewerkt om de dringende uitdagingen in juridisch uitgavenbeheer op te lossen.”

De erkenning van de award komt op de hielen van een aanzienlijk momentum dat het bedrijf dit jaar in de private equity-gemeenschap heeft opgebouwd, waaronder het volgende:

  • Nieuwe bestuursleden benoemd. Het bedrijf benoemde David Eldridge en Neil MacDougall tot lid van de raad van bestuur. Beide heren hebben ruime ervaring en worden alom gerespecteerd in technologie- en privékapitaalkringen.
  • Vormde strategische partnerschappen. Apperio verstevigde een strategische alliantie met Morae Global Corporation, een leider in het bieden van uitstekende oplossingen voor digitale en juridische bedrijfstransformatie aan advocatenkantoren, juridische afdelingen en compliance executives.
  • Geproduceerde educatieve evenementen voor legaal en particulier kapitaal. Het bedrijf lanceerde de Apperio Legal Expo (ALX), een goed bezocht virtueel evenement gewijd aan interne belanghebbenden in particuliere fondsen, zoals juridische, deal- en financiële teams, die belang hebben bij het uitwisselen van ideeën voor het efficiënt inzetten van juridische middelen.
  • Gepubliceerd toonaangevend onderzoek. Apperio publiceerde twee rapporten over legal spend management processen en best practices voor private equity, die gebaseerd waren op onafhankelijk primair onderzoek in opdracht.

Het bedrijf heeft ook het geluk gehad om met klanten samen te werken om casestudy’s te documenteren die illustreren hoe private equity-bedrijven hun platform voor het beheer van juridische uitgaven gebruiken. Deze variëren van gespecialiseerde boetieks die de juridische kosten vóór de factuur willen beheersen – tot beursgenoteerde wereldwijde giganten met strenge vereisten voor regelgevings- en nalevingsrapportage.

“Apperio faciliteert veel van onze financiële rapportage, en als beursgenoteerd bedrijf moeten we elke maand rapporteren over gebieden zoals lopende vergoedingen”, aldus EQT Group Managing Director van Legal Paul Dali in een case study. “We zijn erin geslaagd om veel e-mails te verwijderen door Apperio te gebruiken voor ongeveer 90% van deze taken – en dat is veel efficiënter.”

Hij benadrukte ook apperio’s uitzonderlijke klantgerichtheid die tot uiting kwam in de erkenning van de prijs:

“Voordat we Apperio gebruikten, hadden we duidelijk een probleem in juridische uitgaven geïdentificeerd, maar nooit echt een oplossing gevonden,” voegde hij eraan toe. “We waarderen het dat Apperio zal luisteren, onze behoeften in vraag zal stellen en vervolgens beloften zal nakomen waar het zinvol is voor onze op elkaar afgestemde belangen. Dit vormt de basis van een geweldige langdurige samenwerking.”

Over Apperio

Apperio’s software voor het beheer van juridische uitgaven biedt juridische afdelingen realtime zichtbaarheid om hun externe uitgaven bij advocatenkantoren te helpen controleren en optimaliseren.  Gegevens worden automatisch verzameld, consistent gestructureerd en eenvoudig gepresenteerd voor analyse om interne teams te helpen de factuur voor te zijn en weloverwogen zakelijke beslissingen te nemen.

Apperio’s unieke aanpak om rechtstreeks verbinding te maken met de praktijkmanagementsystemen van advocatenkantoren biedt doorlopende en historische gegevens met één druk op de knop. Dit biedt volledige kostenzekerheid op zowel gefactureerde zaken als lopende juridische kosten.

Apperio helpt interne teams om de controle te houden over hun juridische uitgaven en vertrouwen op te bouwen met externe adviseurs door een samenwerking aan te bieden in plaats van een vijandige benadering van juridisch uitgavenbeheer.

Momenteel wordt het platform dagelijks gebruikt door meer dan 50 interne juridische teams, waaronder EQT, Network Rail, Royal London, Cornerstone en het FSCSvan het VK .

Apperio is gevestigd in Londen, Engeland. Ga voor meer informatie naar Apperio.com of volg Apperio op LinkedIn of Twitter.

Contactgegevens:

Frank Strong
for Apperio, Ltd.
1 202-352-5920
media@apperio.com