header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Dompel jezelf onder in Zuidoost-Azië en proef exotische bestemmingen in Vuuzle.TV

Sep 27, 2021 5:31 PM ET

We weten dat je reizen veel hebt gemist! Geniet van de mooiste landschappen van de wereld met Vuuzle TV! “Exotic Destinations 101” is een documentaireserie die de onbekende paradijzen van de wereld verkent. Elke aflevering vertelt over de spectaculaire landschappen van het continent: Azië, Afrika, Amerika, Oceanië en Europa. Het grootste continent ter wereld is Azië. Het is een van de meest fascinerende en prachtige continenten op onze planeet. Elk land is uniek en mooi op zijn eigen manier, maar er zijn een aantal bijzonder exotische. Met “Exotic Destinations 101” kunt u de landen van Zuid-Azië verkennen, met name Thailand, Maleisië, Indonesië en de Filippijnen.  Deze provincies staan bekend om hun rijke cultuur en prachtige bestemmingen.

THAILAND

Thailand is de officiële naam van het Koninkrijk Thailand. Het land ligt in Zuidoost-Azië, gelegen op de schiereilanden Indochina en Malakka, grenst in het oosten aan Laos en Cambodja, in het zuiden aan Maleisië, in het westen aan Myanmar. De totale lengte van de kustlijn is ongeveer 2400 km. De zuidelijke kust van het land wordt gewassen door de Golf van Siam, ten zuidwesten – de Andamanse Zee. Thailand is een plek die door veel toeristen wordt bezocht, maar mensen kijken niet echt veel naar het leren over de werkelijke cultuur die de mensen van Thailand hebben. Gedurende een lange periode hebben de attracties van deze hedendaagse hoofdstad van het Koninkrijk Thailand reizigers aangemoedigd om een bezoek te brengen. Mensen voelen zich aangetrokken om naar het koninkrijk te komen door de exotische schoonheid. In de begintijd kwamen alleen zakenlieden en handelaren naar Bangkok. In de afgelopen tijd is het echter een bestemming voor massatoerisme geworden.

MALEISIË

Maleisië – een land in Zuidoost-Azië, bestaat uit twee delen, gescheiden door de Zuid-Chinese Zee.

  • West-Maleisië (of vasteland maleisië) op het Maleisische schiereiland bestaat uit 11 staten en twee federale gebieden, grenst aan Thailand in het noorden en Singapore in het zuiden, naar Singapore leidt een dam door de Straat van Johor.
  • Oost-Maleisië (eiland) bestaat uit het federale grondgebied van Labuan en de twee staten Sabah en Sarawak, die het noordelijke deel van het eiland Kalimantan (Borneo) bezetten. Deze staten grenzen in het zuiden aan Indonesië en in het noorden aan het sultanaat Brunei Darussalam.

Maleisië heeft veel natuurlijke toeristische bestemmingen zoals tropische eilanden, prachtige hooglanden en andere. Niet alleen dat, de drie belangrijkste verschillende culturen en etniciteiten in Maleisië, zoals Indiërs, Maleiers en Chinezen, kunnen een van de belangrijkste attracties voor toeristen zijn.

INDONESIË

Indonesië is een land in Oceanië en Zuidoost-Azië. De bevolking, volgens officiële gegevens vanaf juni 2010, is meer dan 237.500.000 mensen, het grondgebied is 1.919.440 km², volgens deze twee indicatoren is het grootste land in de regio. Het staat op de vierde plaats in de wereld in bevolking en vijftiende in het gebied.

FILIPIJNEN

De Filipijnen is een eilandnatie in Zuidoost-Azië. Het gebied is ongeveer 300 duizend km, waarvan 1830 km watergebied is. De staat ligt in het westelijke deel van de Stille Oceaan op de eilanden van de Filippijnse archipel, die deel uitmaakt van de Maleisische archipel. In totaal zijn er meer dan 7.600 eilanden, maar het exacte aantal kan niet worden bepaald, omdat als gevolg van vulkanische activiteit nieuwe eilanden verschijnen en sommige oude verdwijnen.

Waar kan ik de afleveringen van Exotic Destinations 101 bekijken?

Je hebt hier gratis toegang tot deze reisvolle afleveringen of je kunt ook op de onderstaande link van de foto klikken om altijd en overal voor je aflevering te kiezen! Films van wereldklasse zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week online en gratis beschikbaar op het Vuuzle.TV streamingplatform. En dit zonder een maandelijks abonnement en verplichte registratie. Download de app gewoon op uw iOS- of Android-apparaat en u kunt deze bekijken op de webversie van Vuuzle.TV. Zie ook tonnen kanalen en duizenden films allemaal gratis! Vuuzle is een premium streamingdienst die live video-inhoud biedt. Zoals populaire televisieprogramma’s, nieuws, sport en films van lange duur.

Geschreven door Francesca Jade S. Hernandez | Content Schrijver & Public Relations Specialist

Heb je een vraag? Bel 1-866-4VUUZLE (488-8953) Voor meer informatie, e-mail Vuuzle Media Corp &Vuuzle.TV op support@vuuzletv.com en ontdek wat we doen en hoe u een investeerder partner kunt worden met Vuuzle.TV FacebookTwitterInstagram

Contactgegevens:

support@vuuzletv.com
Tags:   United States, Wire