header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Else bereidt zich voor op de lancering van een breed scala aan voedingsproducten in Canada, als reactie op de hoge marktvraag

Sep 27, 2021 4:46 PM ET

Plant-Powered Nutrition Product Range bestaat uit baby-, peuter- en kinderproducten, die in het eerste kwartaal van 2022 online en bij geselecteerde fysieke retailers worden gelanceerd.

VANCOUVER, BC, 27 SEPTEMBER 2021 – ELSE NUTRITION HOLDINGS INC. (BABY. V) (BABYF) (0YL. F) (“Else” of het “Bedrijf”) het plantaardige baby-, peuter- en kindervoedingsbedrijf , kondigt aan dat het een breed scala aan Canada-conforme producten heeft ontwikkeld, die in het eerste kwartaal van 2022 zullen worden gelanceerd. Het assortiment omvat babygranen voor 6+ maanden, een peutervoedingsproduct en een lijn van complete voedingsproducten voor kinderen. Het Canada-conforme aanbod is gepland om online te worden gelanceerd in de e-store van Else, evenals andere Canadese online retailers en fysieke ketens. “Dit is een belangrijke mijlpaal voor het bedrijf. We spelen in op de enorme vraag naar Else-producten door Canadezen sinds het begin en we hebben een snelle maandelijkse groei met dubbele cijfers in Canada gezien op het online iHerb-platform”, aldus Hamutal Yitzhak, CEO & Medeoprichter van Else Nutrition. “Het hebben van een speciaal assortiment producten voor Canada, waardoor onze complete oplossingen op basis van hele voedingsmiddelen toegankelijker worden voor miljoenen willende Canadese gezinnen, zal een pad openen voor verdere groei in deze markt met een hoog potentieel,” voegde ze eraan toe. Else Plant-Based Complete Nutrition for Toddlers, dat momenteel beschikbaar is voor Canadezen via iHerb, verdubbelde deze zomer meer dan zijn eenheidsverkopen op het platform. De Canadese babyvoedingsmarkt heeft een sterke groei doorgemaakt en bereikte bijna CAD $ 700 miljoen in 2020. Over Else Nutrition Holdings Inc. Else Nutrition GH Ltd. is een in Israël gevestigd voedings- en voedingsbedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van innovatieve, schone en plantaardige voedings- en voedingsproducten voor zuigelingen, peuters, kinderen en volwassenen. De revolutionaire, plantaardige, niet-sojaformule is een alternatief voor zuivel. Else Nutrition (voorheen INDI) won de “2017 Best Health and Diet Solutions” award op de Global Food Innovation Summit in Milaan. Else Plant-Based Complete Nutrition for Toddlers werd onlangs gerangschikt als de #1 Topverkoper in de categorie baby- en peuterformules op Amazon. De holding, Else Nutrition Holdings Inc., is een beursgenoteerde onderneming, genoteerd als TSX Venture Exchange onder het handelssymbool BABY en is genoteerd aan het Us OTC Markets QX-bestuur onder het handelssymbool BABYF en op de Frankfurt Exchange onder het symbool 0YL. Else’s Executives omvatten leiders afkomstig van toonaangevende kindervoedingsbedrijven. Veel van else advisory board leden hadden eerdere uitvoerende rollen in bedrijven zoals Mead Johnson, Abbott Nutrition, Plum Organics en toonaangevende babyvoeding Societies, en sommige van hen dienen momenteel in verschillende rollen in toonaangevende medische centra en academische instituten zoals Boston Children’s Hospital, Pediatrics aan Harvard Medical School, USA, Tel Aviv University, Schneider Children’s Medical Center of Israel, Rambam Medical Center and Technion, Israel and University Hospital Brussels, België. Ga voor meer informatie naar: elsenutrition.com of @elsenutrition op Facebook en Instagram. Mediacontact Erin Jundef Briljante PR Erinj@brilliantprm.com Neem voor meer informatie contact op met: Mw. Hamutal Yitzhak, CEO, Medeoprichter & Directeur ELSE Nutrition Holdings Inc. E: hamutaly@elsenutrition.com P: +972(0)3-6445095 Dhr. Sokhie Puar, HoofdDirecteur Else Nutrition E-mailadres: sokhiep@elsenutrition.com Blz: 604-603-7787 TSX Venture ExchangeNoch de TSX Venture Exchange, noch haar regelgevende dienstverlener (zoals die term is gedefinieerd in het beleid van de TSX Venture Exchange) aanvaardt de verantwoordelijkheid voor de adequaatheid of nauwkeurigheid van deze release. Voorzichtigheid met betrekking tot toekomstgerichte verklaringenDit persbericht bevat verklaringen die “toekomstgerichte verklaringen” kunnen vormen in de zin van de toepasselijke effectenwetgeving. Toekomstgerichte instructies worden meestal geïdentificeerd door woorden zoals ‘wil’ of vergelijkbare uitdrukkingen. Toekomstgerichte verklaringen in dit persbericht bevatten verklaringen met betrekking tot de verwachte data voor het indienen van de financiële openbaarmakingsdocumenten van het bedrijf.  Dergelijke toekomstgerichte verklaringen weerspiegelen de huidige schattingen, overtuigingen en aannames, die zijn gebaseerd op de perceptie van het management van de huidige omstandigheden en verwachte toekomstige ontwikkelingen, evenals andere factoren die volgens het management passend zijn in de omstandigheden. Er kan geen garantie worden gegeven dat het voorgaande juist zal blijken te zijn. Toekomstgerichte verklaringen in dit persbericht gaan onder meer uit van de verwachting dat er geen onderbrekingen of supply chain-storingen zullen zijn als gevolg van COVID 19 en dat de productie-, broker- en supply logistic-overeenkomst met het bedrijf niet eindigt.  De werkelijke resultaten kunnen afwijken van de schattingen, overtuigingen en aannames die in de toekomstgerichte verklaringen worden uitgedrukt of geïmpliceerd.  Lezers worden gewaarschuwd om niet onnodig te vertrouwen op toekomstgerichte verklaringen, die alleen de verwachtingen van het management weerspiegelen vanaf de datum van dit persbericht. Het bedrijf wijst elke verplichting af om toekomstgerichte verklaringen bij te werken of te herzien, hetzij als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of anderszins, behalve zoals vereist door de wet.

Contactgegevens:

Mrs. Hamutal Yitzhak, CEO, Co-Founder & Director
ELSE Nutrition Holdings Inc.
E: hamutaly@elsenutrition.com
P: +972(0)3-6445095
Mr. Sokhie Puar, Lead Director of Else Nutrition
Email: sokhiep@elsenutrition.com
P: 604-603-7787
Tags:   United States, Wire