header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Geen mensen – Geen zaken! Ronnie Flynn over de gouden regel van een succesvol project

Sep 27, 2021 5:06 PM ET

Het succes van de winnaar van “Brand Blazer 2021” van Verizon Media – Vuuzle Media Corp Limited. bewijst eens te meer dat zakendoen in de eerste plaats een teaminspanning is. Volgens Ronnie Flynn, oprichter van Vuuzle Media Corp Limited, moet je op zoek naar mensen die je aanvullen. Er is een populaire thesis die zegt dat om een bedrijf te starten je drie mensen nodig hebt:

  • Hacker: iemand die het product daadwerkelijk opnieuw uitvindt
  • Hipster: iemand die een aantrekkelijk ontwerp gaat ontwikkelen
  • Hustler: iemand die alles kan verkopen.

Als er een succesvol bedrijf is dat werkt en zich ontwikkelt, dan kan een persoon een succesvolle ondernemer worden genoemd. Is het mogelijk om zelf een succesvol bedrijf te maken? Nooit. Het is niet eens in de buurt van een centimeter van de mogelijkheid. Zaken doen is in de eerste plaats teamwork. Je kunt immers niet alle competenties blokkeren die nodig zijn om te starten. Je hebt toch een partner nodig. Of het nu een aandeel van het bedrijf wordt, of het een salaris wordt, het is jouw strategie.

Werving

De geschiedenis kent vele methoden van rekrutering – van een driedaagse Chinese test tot een Engels onderzoek onder familieleden. En de taak van werving staat voor bijna elk bedrijf, vooral – nieuw gecreëerd of uitbreidend. Professionele selectie van nieuwe medewerkers zal niet alleen zorgen voor de normale werking van het project. Het kan ook de basis leggen voor zijn toekomstige succes. Vuuzle Media Corp Limited oprichter Ronnie Flynn waardeert verantwoordelijkheid in het team. En dit principe wordt gevolgd bij het vormen ervan.

Waarom is teamwork een prioriteit voor een bedrijf?

Ten eerste is het een krachtig instrument om de doelen van de organisatie en de uitvoering van de taken die erin zijn ingesteld effectief te bereiken. Ten tweede is teamwork een hulpmiddel voor de persoonlijke en professionele groei van elke medewerker die lid is van dit team. En hier is het vermeldensgeschikt dat de oprichter van Vuuzle Media Corp Limited Ronnie Flynn en CTO van Prophecy Onasis zich verzamelden rond niet alleen een team van professionals, maar ook gelijkgestemden. CEO Ted Joseph, Chief Product Manager Joe Salvador, de Directeur van Ad Relations Natasha Rainey, en de Directeur van Live Streaming Jock Mirow en anderen – al deze mensen werken hard om het bedrijf te ontwikkelen.

Foto // Ted Joseph, Ronnie Flynn, Profetie Onasis

Volgens Ronnie Flynn, oprichter van Vuuzle Media Corp Limited, proberen hij, zijn partners en werknemers voortdurend flexibel, moedig, vindingrijk, creatief en vrij en open te denken. Dit alles is nodig voor een versnelde ontwikkeling van het bedrijfsleven. En natuurlijk zijn professionele waarden waar kandidaten naar op zoek zijn. Dit zijn de kenmerken en kenmerken zonder welke een nieuwe werknemer geen deel kan uitmaken van het personeel van het bedrijf. Dit zijn de waarden die a priori gemeenschappelijk zullen zijn voor iedereen die in het bedrijf gaat werken. Het bedrijf waardeert vooral de focus op actuele trends en innovaties. Vuuzle Media Corp Limited ontwikkelt voornamelijk progressieve en veelbelovende projecten met betrekking tot internet, media en cryptocurrency. In het bijzonder werkt en implementeert het projecten zoals: streamingdienst Vuuzle.TV, moderne Vuuzle Dubai Studios, gelicentieerd in de VAE Vuuzle Film Production, muziekapplicatie Vumu Music, een applicatie voor kunstmatige intelligentie genaamd Clout 9, de Gamevuu-gametoepassing, een modern online platform met een breed scala aan producten van ‘s werelds beste merken The Dubai Shopping Channel, evenals de Vuco Coin token en het blockchain platform voor cryptocurrency trading Cryptocaptrades.

Auteur: Ivanna Samotei // Chief Content Writer & Public Relations Specialist bij Vuuzle Media Corp Limited

Heb je een vraag? Bel 1-866-4VUUZLE (488-8953) Voor meer informatie, e-mail Vuuzle Media Corp &Vuuzle.TV op support@vuuzletv.com en ontdek wat we doen en hoe u een investeerder partner kunt worden met Vuuzle.TV FacebookTwitterInstagram

Contactgegevens:

support@vuuzletv.com
Tags:   United States, Wire