header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


PJ SOLOMON hernoemt als Solomon Partners

Sep 27, 2021 4:22 PM ET

Nieuwe naam weerspiegelt evolutie naar gediversifieerd bedrijf dat klanten in meer dan een dozijn industrieën adviseert

NEW YORK – 27 september 2021 – PJ SOLOMON, een onafhankelijke partner van Natixis en onderdeel van Group BPCE, heeft vandaag de wijziging van zijn bedrijfsnaam in Solomon Partners aangekondigd. Deze verandering weerspiegelt de succesvolle implementatie van de strategie van groei en diversificatie, die de centrale stelling was van de samenwerking van het bedrijf met Natixis. De adoptie van de naam – Solomon Partners – komt vijf jaar na de Natixis-alliantie. Op het moment dat het bedrijf in 2016 de alliantie betrad, had het ongeveer 35 bankiers die twee branches beslaan. Vandaag de dag heeft Solomon Partners meer dan 115 bankiers met expertise in meer dan 14 verschillende industrieën. De nieuwe naam – Solomon Partners – erkent ook het partnerschapsethos in het hart van het bedrijf.

Peter J. Solomon richtte het kantoor in 1989 op als een van de eerste particuliere, onafhankelijke investeringsbanken met een cultuur van klantenservice en collectief partnerschap. De heer Solomon, een erkend leider in investment banking en overheid, ontwikkelde het bedrijf tot een vooraanstaande investeringsbank en blijft een cruciale rol spelen als voorzitter van het bedrijf. Naarmate Solomon Partners uitbreidt, blijft het trouw aan de visie van Mr. Solomon, waar relaties met zowel werknemers als klanten worden gevoed en gewaardeerd en integriteit voorop staat.

Marc S. Cooper, die sinds 1999 bij het bedrijf werkt en eerder vice-voorzitter was, werd in 2016 gepromoveerd tot CEO. De heer Cooper speelde een belangrijke rol bij het vormen van de alliantie met Natixis, die in juni 2016 een belang van 51% in PJ SOLOMON verwierf. Het partnerschap met Natixis biedt de klanten van Solomon Partners wereldwijde adviesdiensten en eigen toegang tot financieringsmogelijkheden in heel Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Amerika.

Onder leiding van Mr Cooper heeft het bedrijf zijn sectordekking aanzienlijk uitgebreid en gediversifieerd. Tegenwoordig bedient Solomon Partners klanten in een breed scala aan industrieën, waaronder Business Services; Consumentendetailhandel; Financiële sponsors; FinTech; Kruidenier, Apotheek & Restaurants; Gezondheidszorg; Infrastructuur, Energie & Hernieuwbare energie; en Technologie, Media & Telecommunicatie. Het adviseert klanten over fusies, overnames, afstotingen, herstructureringen, herkapitalisaties, SPACs, kapitaalmarktoplossingen en activismeverdediging.

Voorzitter Peter J. Solomon merkte op: “Naarmate we zijn gegroeid en aan ons volgende hoofdstuk zijn begonnen, zijn we trouw gebleven aan onze klantgerichte aanpak en kernwaarden.”

“Solomon Partners onderscheidt zich van concurrenten als de ‘go-to experts’ in de sectoren die we bestrijken. Onze bankiers leven en ademen de sectoren die ze adviseren, en bieden ongeëvenaarde analyse, begrip en toegang,” voegde Mr. Cooper eraan toe. “Peter heeft een grote nalatenschap opgebouwd gericht op klanten en een stevige cultuur. Solomon Partners is goed gepositioneerd om ons platform te blijven diversifiëren en onze mogelijkheden te vergroten, aangezien we klanten het hoogste niveau van service blijven bieden.”

Over Solomon Partners

Solomon Partners, opgericht in 1989, is een toonaangevend financieel adviesbureau met een nalatenschap als een van de eerste onafhankelijke investeringsbanken. Ons verschil is ongeëvenaarde branchekennis in de sectoren die we bestrijken, waardoor superieure waarde wordt gecreëerd met ongeëvenaarde wijsheid voor onze klanten. Wij adviseren klanten over fusies, overnames, afstotingen, herstructureringen, herkapitalisaties, kapitaalmarktoplossingen en activismeverdediging in verschillende sectoren. Solomon Partners, voorheen bekend als PJ SOLOMON, is een onafhankelijk geëxploiteerde partner van Natixis, onderdeel van Groupe BPCE. Ga voor meer informatie naar solomonpartners.com.

Media-vragen

Kalen Holliday

kalen.holliday@solomonpartners.com

212.508.1649

Contactgegevens:

bhenrickson@pjsolomon.com