header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Red je dag met een heleboel goede shows van Vuuzle.TV!

Sep 27, 2021 5:12 PM ET

Het leven is de afgelopen maanden zo stressvol en deprimerend geweest. Maak je geen zorgen, we hebben je! We weten hoeveel moeite en hard werk je doet om te overleven, vooral deze pandemie. Al je offers worden goed erkend. We willen dat je weet dat je het geweldig doet, hoe klein of groot je ook bent, van dag tot dag.

En omdat we je waarderen, hier is Vuuzle.TV’s cadeau voor jou!

We weten dat je na een lange, vermoeiende week gewoon op je favoriete bank wilt gaan liggen en een interessante film wilt aanzetten om de stress van de werkdag te verlichten.

Waar wacht je nog op?

Maak uw apparaten klaar en kijk Vuuzle TV! We hebben voor u een selectie gemaakt van de beste films die ONLINE en GRATIS op ons platform kunnen worden bekeken. Concessionaires Must Die zal je veel lachen! Dit is een komische film met een interessant verhaal en twist! Het plot draait om de hoofdpersonages van de film, de theateracteurs, die leerden dat hun favoriete onafhankelijke theater voor altijd gesloten is. Daarom wordt het team van theatermedewerkers geconfronteerd met een leven vol spanning, thriller, lachen en vriendschap!

Bekijk online en GRATIS film “Concessionaires Must Die” op VuuzleTV!

“Love Struck Sick” zal je verliefd maken, ongeacht je leeftijd! Deze film biedt verschillende genres zoals drama, komedie, romantiek. Het verhaal gaat over twee jonge mensen die volwassen worden en op zoek gaan naar geluk en liefde in de stad van het Midwesten. Angie is een wees en een verlegen serveerster die ervan droomt om een beroemde muzikant te worden. Clint is een verkoper die zijn ouders verloor toen hij een kind was. Kijk uit voor hoe het lot verweven is in hun leven. Is dit een gelukkig einde? Kijk en vind het antwoord nu!

Kijk online en GRATIS film “Love Struck Sick” op Vuuzle TV!

Wachten op Howard Stern maakt je aan het lachen terwijl je tegelijkertijd leert! Dit is een documentaire, en ook een komedie. Hoe goed is die combinatie? Howard Stern is een Amerikaanse televisie- en radiopresentator, humorist en auteur van boeken. Hij werd geboren in een Joods-Amerikaanse familie. Erkende koning van de radio. In 1993 verscheen een boek van zijn autobiografie Private Parts. In 1997 zag de wereld de speelfilm ” Waiting for Howard Stern” uit deze autobiografie, waarin Stern en zijn vrienden en collega’s zichzelf speelden. Zowel de film als het boek waren commercieel succesvol. Ben je bereid om in verbazingwekkende trivia te springen?

Kijk online en GRATIS film “Waiting for Howard Stern” op Vuuzle TV!

“Jay Shree Dam” laat je voelen waar het leven om draait: een goede combinatie van tranen en geluk. Deze film is een melodrama en een komedie tegelijkertijd. De film vertelt over het geloofssysteem van individuele religieuze leraren. Ook de slechte dingen die in tapes in komische stijl worden gegeven, zijn helder weergegeven en soms zelfs gespannen! Maak je klaar om je te verbazen met de wendingen en onthullingen die je verzamelt terwijl je kijkt!

Kijk online en GRATIS film “Jay Shree Dam” op Vuuzle TV!

“You Did This to Me” zal ervoor zorgen dat je dag opfleurt! Dit is een komische film die zeker alle stress die je hebt naar boven zal halen. Het plot gaat over de zwangere Kira Soltanovich, die gek is op het spelen met hormonen, wordt geconfronteerd met echte proeven en moeilijkheden tijdens zwangerschap, bevalling en het opvoeden van kinderen. De film laat zien hoe de hoofdpersoon haar moederinstinct aanscherpt. Nu, beslis. Wil je echt moeder worden? Grapje!

Bekijk de film “You Did This to Me” online en gratis op VuuzleTV!

Films van wereldklasse zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week online en gratis beschikbaar op het Vuuzle.TV streamingplatform. En dit zonder een maandelijks abonnement en verplichte registratie. Download de app gewoon op uw iOS- of Android-apparaat en u kunt deze bekijken op de webversie van Vuuzle.TV. Zie ook tonnen kanalen en duizenden films allemaal gratis! Vuuzle is een premium streamingdienst die live video-inhoud biedt. Zoals populaire televisieprogramma’s, nieuws, sport en films van lange duur.

Geschreven door Francesca Jade S. Hernandez | Content Schrijver & Public Relations Specialist

Heb je een vraag? Bel 1-866-4VUUZLE (488-8953) Voor meer informatie, e-mail Vuuzle Media Corp &Vuuzle.TV op support@vuuzletv.com en ontdek wat we doen en hoe u een investeerder partner kunt worden met Vuuzle.TV FacebookTwitterInstagram

Contactgegevens:

support@vuuzletv.com
Tags:   United States, Wire