header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Vuuzle Studios Oprichter Vernedert S.E.C en AUSA Jenifer Weir door te bewijzen dat hun verhalen nep waren door het installeren van 24-uurs online videofeeds Inside Film Studios en Backlot

Sep 27, 2021 4:54 PM ET
AUSA Jenifer Weir staat in Californië bekend om het indienen van frauduleuze aanklachten tegen onschuldige mensen. Ze doet dit al vele jaren en zorgt ervoor dat ze haar identiteit verbergt voor het wereldwijde web. AUSA Jenifer Weir koestert al bijna drie jaar een vendetta voor de 58-jarige Ronald Flynn toen ze zonder enig bewijs een valse inditement indiende en de S.E.C vroeg om de zaak te onderzoeken.
Nog corrupter de SEC vertegenwoordigd door interne advocaten Devon Staren, Gregory Miller, en Daniel J. Maher nooit opgeroepen of diende een dagvaarding op Flynn van de S.E.C als ze begonnen procedure zonder zijn medeweten om zichzelf te verdedigen of te beschermen tegen de valse claims. Op 16 september 2021 diende de S.E.C een motie in voor een bevel waarin werd beweerd dat de FBI al beslag had gelegd op zijn bankrekeningen in de Verenigde Staten. Toch was dat een andere leugen van de S.E.C omdat Flynn de afgelopen 25 jaar geen bankrekening in Amerika heeft gehad of in de Verenigde Staten heeft gewoond. Op advies en begeleiding van de externe Raad in de emiraten kreeg Flynn te horen dat hij het bedrijf moest blijven bouwen omdat hij geen wetten overtrad en geweldig werk deed. Vuuzle Media Corp is een OTT-platform dat al zijn inhoud gratis geeft, naast het produceren van meer dan 75 tot 250 nieuwe shows per maand. Ronald Flynn zei: “Als oprichter van Vuuzle Media Corp erkennen we dat iedereen graag naar de films kijkt en wat beboterde popcorn eet. AUSA Jenifer Weir en de S.E.C. mogen echter geen nepverhalen uitvinden, indite en ze online publiceren. Het zou tegen de wet moeten zijn dat deze mensen de macht van de overheid gebruiken om valsspelen en make-upverhalen te liegen.” Het team van producers van Vuuzle Media Corp wil dat de waarheid bekend is, dus hebben Vuuzle en de oprichter besloten om het thema uit de film The Truman Show uit 1988 opnieuw te maken, direct op de podia van de Vuuzle Studios en backlot. In the Movie is Truman Burbank gespeeld door Jim Carey de nietsvermoedende ster van The Truman Show, een reality-televisieprogramma dat 24/7 wordt gefilmd door duizenden verborgen camera’s en wordt uitgezonden naar een wereldwijd publiek. Christof, de maker en uitvoerend producent van de show, probeert Truman’s authentieke emoties vast te leggen en het publiek een herkenbare everyman te geven. Aangezien Truman vanaf geboorte na een ongewenste zwangerschap werd geselecteerd, beweert Christof dat Truman niet alleen door de show, maar door de “wereld” werd goedgekeurd. Flynn zei: “We moeten het Truman-concept gebruiken om te bewijzen dat het Ministerie van Justitie en de S.E.C verhalen verzinnen over ons bedrijf. Vandaag zullen we het Truman-idee naar een heel ander niveau brengen en een wereldprimeur creëren door de wereld de meer dan 40 online live bewakingscamera’s met geluid in onze filmstudio’s te laten bekijken om te bewijzen dat Vuuzle een werkende studio is met de wereld die naar binnen kijkt. Vuuzle Studios zette vandaag de camera’s aan op zijn backlot en studio’s die bewijzen dat de S.E.C advocaten en AUSA Jenifer Weir onethisch oneerlijk en corrupt zijn. Het enige dat u hoeft te doen, is de studio’s en mensen die film- en tv-programma’s bouwen, gaan bekijken, typen in op uw computer, laptop of iPad, www.vuuzlestudiosdubai.com en genieten van televisieproductie op zijn best. Heb je een vraag? Bel 1-866-4VUUZLE (488-8953) Voor meer informatie, e-mail Vuuzle Media Corp &Vuuzle.TV op support@vuuzletv.com en ontdek wat we doen en hoe u een investeerderspartner kunt worden met Vuuzle.TV FacebookTwitterInstagram

Contactgegevens:

support@vuuzletv.com