header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Constantino Bonaduce promoot het aerocentro logistieke platform in Houston

Sep 29, 2021 6:25 PM ET

De Venezolaanse zakenman Constantino Bonaduce meldde dat ze onderhandelingen bevorderen met belangrijke wereldwijde bedrijven die transportdiensten en lucht- en zeevracht voor de hele wereld leveren, die na evaluatie van het logistieke platform van het Aerocentro Industrial Park interesse hebben getoond in het openen van activiteiten in Venezuela, met name in de staat Anzoátegui.

De entiteit ten noordoosten van Venezuela staat bekend om zijn olie-, gas- en industrieel potentieel, daarom is het een belangrijk knooppunt om commerciële activiteiten op te zetten en het is daar waar de locatie, kenmerken en infrastructuur van het industrieterrein een belangrijke rol spelen in het succes van commerciële activiteiten, van het diverse spectrum, met name die welke verband houden met de energie, lading, opslag en distributie van goederen en diverse producten.

Constantino Bonaduce is ervan overtuigd dat er na het overwinnen van de pandemie die de hele wereld treft, een zeer belangrijk herstel in de economie zal zijn, waarvoor bedrijven klaar moeten zijn om de horizon te verbreden en het actiespectrum te verbreden. In die zin voegt hij eraan toe dat een van de grootste voordelen van het industrieterrein Aerocentro, naast de bevoorrechte locatie, naast de internationale luchthaven José Antonio Anzoátegui en een paar minuten van de haven van Guanta, de moderne infrastructuur, interne veiligheid en lage transportkosten is. de faciliteit, in vergelijking met andere logistieke operationele centra op het halfrond.

Constantino Bonaduce benadrukt dat Aerocentro Parque Industrial de grootste opslag-, logistieke, distributie- en operationele plaats in Venezuela is geworden, met hoge normen voor bewaking en veiligheid om de gemoedsrust te garanderen die elke investeerder vereist. Dit heeft tot nu toe interesse gewekt in de meer dan 70 bedrijven die hun activiteiten in Aerocentro hebben gevestigd.

Zij deelt mee dat zij, na belangrijke zakenrondes te hebben gevoerd met bedrijven uit Italië en Spanje, hun acties nu zullen richten op het presenteren en bevorderen van commerciële allianties voor de logistieke faciliteit, op de markt van de Verenigde Staten van Amerika, die van oudsher een belangrijke bondgenoot voor de regio was, en zij zijn van mening dat de fundamenten worden gelegd om de commerciële betrekkingen te herstellen, waarvoor ze hebben besloten om de inspanningen en ontmoetingen met bedrijven in de staat Texas, met name Houston, te concentreren.

Tot slot legt Constantino Bonaduce uit dat het industrieterrein 170 magazijnen heeft, met toegang om 24 uur per dag, 365 dagen per jaar te werken. Het heeft ook een efficiënt bewakingssysteem en veiligheidsmaatregelen, met ruimte voor zware voertuigen, om volledige interne mobiliteit en externe toegang tot de faciliteiten van het complex te garanderen. Elke loods heeft ontwerpen die voldoen aan de strengste normen van de internationale bouw, wat buitenlandse investeringen in de staat Anzoátegui aantrekkelijker maakt

Contactgegevens:

Parque industrial Aerocentro
Tags:   United States, Wire