header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


DE ENIGE WAAIER DIE SCHADELIJK IS VOOR ZOUTWATERCORROSIE!

Sep 29, 2021 3:53 PM ET

SIMSITE® DOUBLE SUCTION IMPELLERSImpellerStore kan dit doen omdat onze Simsite® Impellers niet gegoten of gegoten zijn. In plaats daarvan worden Simsite® Waaiers zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant bewerkt op 5 tot 8-assige bewerkingscentra. Simsite® Structurele Composiet Dubbele Zuig waaiers zijn superieur aan Metallic Waaiers omdat ze zijn ontworpen om corrosie, erosie, vortexing en cavitatie problemen die inherent zijn aan metalen pomp waaiers te elimineren! Omdat onze Simsite® Structural Composite Double Suction Impellers 100% bewerkt zijn vanuit een middenaspositie, zijn de Simsite® Impellers zowel mechanisch als hydraulisch perfect in balans (de schoepenpassages zijn even ver uit elkaar geplaatst, wat van cruciaal belang is voor Double Suction Impellers) en ze blijven in balans voor de levensduur van de waaier! Dit elimineert onbalans, overmatige trillingen en cavitatieproblemen die inherent zijn aan gegoten en / of gegoten waaiers. Simsite® Impellers zijn ontworpen om de effecten van cavitatie te verminderen of te elimineren. Omdat Simsite® Impellers nauwkeurig zijn bewerkt uit massieve blokken van het structurele composiet, kan de waaier vane geometrie worden ontworpen met behulp van CFD (Computerized Fluid Dynamics) technieken en programma’s om de vortexing- en cavitatieproblemen te elimineren die worden ervaren door gegoten of gegoten metalen waaiers. EEN TYPISCHE DUBBELE ZUIGING METALEN WAAIER DIE LIJDT AAN CAVITATIE EN CORROSIE. Simsite® Engineered composiet waaiers & Behuizingsringen bieden nog grotere besparingen omdat ze kunnen worden ontworpen om van het pompbedieningspunt het Beste Efficiëntiepunt (BEP) te maken, wat de efficiëntie aanzienlijk verhoogt!   (Hoe verder de pomp werkt vanuit BEP, hoe lager het rendement en hoe hoger de radiale belasting, beweging en trillingen.) De bewerkte schoepenoppervlakken zorgen voor een gladdere oppervlakteafwerking, wat zorgt voor een lagere wrijvingscoëfficiënt met zelfsmerende eigenschappen.   Bewerkte structurele composiet waaiers en ringen zijn 5 tot 6 keer lichter dan metalen waaiers en draaien op strakkere slijtagering tot ringspelingen van de behuizing. Dit zorgt voor een vermindering van mechanische verliezen en volumetrische verliezen. Omdat bewerkte composiet waaiers perfect in balans zijn, zowel hydraulisch als mechanisch, en deze balans gedurende de levensduur van de pomp behouden, vermindert dit trillingen en zorgt het ervoor dat de pomp efficiënter kan werken, wat downtime en operationele kosten vermindert. Ontworpen structurele composietproducten blijken ook lichtgewicht, waardoor de opstartbelasting en asafbuiging worden verminderd. Het resultaat is een toename van de levensduur van lagers, afdichtingen, ringen en mouwen! EEN NAUWKEURIG BEWERKTE SIMSITE® DUBBELE ZUIGING STRUCTURELE COMPOSIET WAAIER DIE NOOIT ZAL CORRODEREN IN ZEEWATER, AFVALWATER, AFVALWATER OF GECHLOREERD WATER! SIMSITE® Impellers & Casing Rings zijn de beste Impellers &Casing Rings op de markt! De reden dat onze Waaiers zo goed zijn, is omdat ze niet gegoten of gegoten zijn. ImpellerStore produceert hoogwaardige, nauwkeurig bewerkte, verbeterde, efficiënte Impellers &Rings van SIMSITE®,een uniek en gepatenteerd constructiecomposiet. ImpellerStore-producten zijn gepatenteerd en volledig anders dan alle andere Impellers &Casing-ringen op de markt omdat ze volledig zijn bewerkt uit een solide blok SIMSITE-®,dat nooit corrodeert in zeewater, brak water, rivierwater, gechloreerd water, afvalwater en vele andere chemicaliën. Onze SIMSITE® Waaiers en Behuizingsringen zijn echt uniek omdat ze zowel aan de binnen- als buitenkant volledig (100%) bewerkt zijn. De 5-assige tot 8-assige precisiebewerking maakt onze SIMSITE® waaiers perfect uitgebalanceerd, zowel mechanisch als hydraulisch – als een waaier vanuit één middenpositie wordt bewerkt, is er GEEN onbalans! Bovendien, omdat onze waaiers niet corroderen in zeewater, brak water, rivierwater, afvalwater en veel chemicaliën, gaan ze niet in een onbalans en ervaren ze daarom geen prestatievermindering zoals metalen producten. ImpellerStore SIMSITE® Waaiers en ringen zijn uitstekend geschikt voor nieuwe, reparatie- of retrofittoepassingen. Ze zijn licht van gewicht en vrijwel onverwoestbaar. Slijtage van andere pomponderdelen, waaronder de pompbehuizing, wordt sterk verminderd vanwege de perfecte balans van de SIMSITE-® Impeller, lichtgewicht, zelfsmerend, afdichting en corrosie, erosie en cavitatiebestendigheid. Dit betekent veel minder kosten voor het vervangen van onderdelen, downtime en jarenlange probleemloze prestaties. ImpellerStore Simsite® Waaiers en ringen zijn ontworpen voor superieure hydraulische prestaties omdat de waaiers computergemonteerd, ontworpen en nauwkeurig bewerkt zijn. De waaier vane geometrie kan worden ontworpen om de efficiëntie en prestaties te maximaliseren. Problemen zoals recirculatie, radiale stuwkracht en cavitatie kunnen worden geminimaliseerd of geëlimineerd door te upgraden naar Simsite® Impellers &Rings. Waaier vanee vormen kunnen eenvoudig worden aangepast om de beste schoever vorm voor specifieke toepassingen en prestatieverzoeken te bieden.

 1. ImpellerStore Simsite® Waaiers & Omhulselringen zijn superieur aan alle metaalproducten in zout water, brak water, rivierwater, afvalwater, gechloreerd water en veel chemische diensten, omdat ze niet corroderen en omdat ze zijn bewerkt in plaats van gegoten of
 2. ImpellerStore Simsite® Waaiers & Omhulsels NOOIT CORRODEEREN in Zeewater, Riolering, Afvalwater, Brak Water of Gechloreerd Water! Een van de meest dwingende voordelen van Simsite® constructiecomposiet in vergelijking met metaal is het vermogen om bestand te zijn tegen zowel corrosie als erosie in corrosieve omgevingen!
 3. ImpellerStore Simsite® Waaiers & Omhulselringen zijn Erosie- en Cavitatiebestendig!
 4. ImpellerStore Simsite® Waaiers & Omhulselringen zijn Licht Zij zijn slechts 15% het gewicht van metaal Waaiers en Ringen. De lichtere massa betekent een aanzienlijke vermindering van de opstartbelasting, asbeweging en asafbuiging, wat resulteert in een veel langere levensduur voor de lagers, mechanische afdichtingen, behuizings- en slijtringen en mouwen. Het lichtgewicht van de Simsite® producten blijkt een uitstekende investering.
 5. ImpellerStore Simsite® Waaiers & Behuizingsringen zijn mechanisch en hydraulisch gebalanceerd en behouden deze perfecte balans gedurende de levensduur van de
 6. ImpellerStore Simsite® Waaiers & Behuizingsringen verlengen prestaties, levensduur en betrouwbaarheid.
 7. ImpellerStore Simsite® waaiers en behuizingsringen verminderen onderhouds- en reparatieproblemen.
 8. ImpellerStore Simsite® Impellers &Casing Rings verbeteren ook de pompefficiëntie.

Belangrijkste voordelen van het gebruik van simsite® waaiers, ringen, & pomp onderdelen, simsite® waaiers en ringen  

 1. Ze zijn corrosiebestendig en chemisch
 2. Ze corroderen NOOIT in zout water, afvalwater of gechloreerd water!
 3. Simsite® waaiers zijn cavitatie en erosie
 4. Superieur aan alle metalen pompen in zout water, afvalwater en gechloreerd water
 5. Werken met hogere efficiënties.
 6. Lichter 1/6 het gewicht van brons, of roestvrij staal. De hoge sterkte/gewichtsverhouding van de Simsite® waaier betekent een aanzienlijke vermindering van de opstartbelasting, een langere levensduur van het lager en de mechanische afdichting, en minder asafbuiging en trillingen.
 7. Simsite® waaiers behouden hun perfecte balans gedurende de levensduur van de pomp.
 8. Ze elimineren elektrolyse. Simsite® is een inert composiet dat geen elektrolyse geleidt en daardoor de levensduur van de pompbehuizing redt of verlengt, zelfs als deze metaal is!

OPTIMALISERING

 Het komt maar al te vaak voor dat u een pomp koopt voor één specifieke prestatie en wanneer u de pomp in uw installatie of schip in gebruik neemt, werkt de pomp op een ander punt dat volledig verschilt van het oorspronkelijke ontwerppunt (BEP of beste efficiëntiepunt) van de pomp vanwege uw systeemvereisten. Wanneer u de pomp niet alleen zeer inefficiënt gebruikt, veroorzaakt deze, wanneer u de pomp weg van het oorspronkelijke ontwerppunt of BEP bedient, een veelheid aan problemen. Deze problemen omvatten overmatig lawaai en trillingen, asschommeling, cavitatie, voortijdige slijtage en falen van de mechanische afdichtingen, lagers, ringen, mouwen en waaiers. In extreme gevallen zal de schacht breken.

SIMSITE® WAAIERS — PERFECT VOOR RETROFIT – VERVANGINGSTOEPASSINGEN  

 1. LICHTGEWICHT — De uitzonderlijke hoge sterkte-gewichtsverhouding van Simsite® een veel lichter gewicht mogelijk maakt Dit betekent een aanzienlijke vermindering van de opstartbelasting, een langere levensduur van het lager en de mechanische afdichting en minder asafbuiging.
 2. REDUCES NOISE EN VIBRATION — Vanwege het hoogrenderende ontwerp van de Simsite® Impeller, zijn lichte gewicht, zijn geluidsabsorberende eigenschappen en zijn precisie bewerkte ontwerp, worden geluid en trillingen verminderd in de
 3. SIMSITE WAAIERS Simsite® Waaiers zijn een ideale vervanging voor bronzen of andere metalen waaiers, vooral in corrosieve pomptoepassingen. Doordat Simsite® een inert materiaal is, wordt de elektrolyse in de pomp aanzienlijk verminderd. Als metalen waaiers corroderen, raken ze uit balans, waardoor voortijdige slijtage aan alle andere roterende onderdelen ontstaat. Door versleten onderdelen te vervangen door Simsite®gaat de pomp langer mee en worden de kosten verlaagd.

Contactgegevens:

Sims Pompventielbedrijf 1314 Park Avenue Hoboken, NJ 07030 201-792-06000 www.simsite.com www.impellerstore.com simspump@simsite.com simsite@simsite.com

Contactgegevens:

Sims Pump Valve Company
1314 Park Avenue
Hoboken, NJ 07030
201-792-06000
www.simsite.com
www.impellerstore.com
simspump@simsite.com
simsite@simsite.com
Tags:   United States, Wire