header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Dynasty Global Investments AG behoort tot de top-tien Zwitserse startups in 2021

Sep 29, 2021 2:43 PM ET

Zug (Zwitserland), 28 september 2021 – Het bedrijf achter de innovatieve DYNS-cryptocurrency Dynasty Global Investments AGis door het vakblad Startup Cityuitgeroepen tot beste Zwitserse startup voor 2021. Dynasty is geselecteerd op zijn combinatie van digitale en fysieke activa, omdat de DYNS een cryptocurrency is waarnaar wordt verwezen naar de vastgoedsector.

Omdat DYNS-tokens worden verkocht aan investeerders, worden de fondsen gebruikt om Triple A te kopen, premium onroerend goed in grote steden over de hele wereld. Op hun beurt worden de inkomsten gegenereerd door de verhuur van de woningen gebruikt in een proces dat bekend staat als ‘buy-back and burn’,waarbij DYNS-tokens worden gekocht en van de markt worden verwijderd om de schaarste te vergroten en mogelijk de waarde ervan te verhogen.

“We zijn erg trots dat startup City is erkend als een van de beste startups in Zwitserland, vooral gezien het feit dat we gevestigd zijn in Zug, ook bekend als de Crypto Valley, omringd door zoveel andere opwindende crypto-gerichte bedrijven”, vierde Dynasty Global Investments AG CEO en oprichter, Eduardo Carvalho.

In het artikel met de winnende bedrijven legde Carvalho uit dat toen Dynasty een dochteronderneming in Brazilië opende, ze de eerste onderneming in het land waren die 100% van zijn kapitaal van DYNS had, wat de weg vrijmaakte voor andere ondernemers om zich in het land op te zetten met crypto’s als kapitaal.

Startup City benadrukte ook de vasthoudendheid van de oprichters, omdat Dynasty de lanceringsplannen van zijn cryptocurrency moest herzien vanwege verstoringen veroorzaakt door de coronaviruspandemie. “We werden getest en als we niet echt in ons product geloofden, hadden we het waarschijnlijk opgegeven”, concludeerde Carvalho.

Dynasty heeft zijn hoofdkantoor in Zug met een dochteronderneming in de stad Sao Paulo, de financiële en zakelijke krachtpatser van Latijns-Amerika, en is van plan om activiteiten op te zetten in Dubai. De DYNS, opgericht in 2019, werd voor het eerst verkocht aan particuliere investeerders wereldwijd voordat in juli 2021 een eerste tranche werd vrijgegeven via cryptocurrency-beurzen Probit, Latoken, P2PB2P en Exmarket. Er zullen de komende jaren in totaal 21 miljoen tokens worden verkocht via particuliere en openbare aanbiedingen, zonder dat er ooit extra DYNS zal worden gegenereerd.

Het eerste pand gekocht door Dynasty, een kantoorvloer in het prestigieuze zakenkwartier Faria Lima Avenue in São Paulo, werd eerder dit jaar gekocht voor US $ 4,8 miljoen, vóór het eerste beursaanbod. Naarmate er meer woningen aan de portefeuille worden toegevoegd, zullen meer lease-inkomsten worden gebruikt om door te gaan met het terugkoop- en brandproces.

Het bedrijf is het geesteskind van ervaren en succesvolle ondernemers Eduardo Carvalho en Fabio Asdurian. Dynasty werd in 2016 gelanceerd in het Zwitserse kanton Zug, genaamd de Crypto Valley,en richtte zijn hoofdkantoor op in een gebied dat een aantal cryptocurrency-gerelateerde bedrijven herbergt die zich ertoe verbinden de wereldwijd erkende regels van de regio te volgen, ontworpen om bedrijven te reguleren die blockchain-technologie gebruiken.

Het doel is om van de DYNS een wereldwijd referentiepunt voor cryptocurrencies te maken door zijn unieke en innovatieve combinatie van digitale en fysieke activa, via Blockchain-technologie, waardoor investeringen en transacties vrij over de grenzen kunnen stromen via dit ERC-20-token.

Carvalho begon zijn ondernemende carrière op 19-jarige leeftijd, toen hij zijn universitaire diploma stopte om zijn eerste e-commercebedrijf op te zetten in zijn geboorteland Brazilië. Hij werkte ook als COO voor Imovel A, een bedrijf opgericht door een van de grootste projectontwikkelaars van Brazilië gericht op de verkoop van premium onroerend goed aan vermogende particulieren.

Fabio Asdurian heeft ook veel ervaring in e-commerce en vastgoed verworven tijdens zijn carrière in Brazilië. De afgelopen tien jaar heeft hij zich gericht op projecten op basis van nieuwe technologieën en vastgoed. Daarnaast treedt hij regelmatig op als adviseur voor de structurering van vastgoedbeleggingsfondsen.

OP HET WEB: Dynasty Global Investments AG www.dynastygi.com.br

Contactgegevens:

Name: Lucio Mesquita
Email: lmesquita@medialinkbrasil.com
Designation: Global Representative
44 (0) 7816518501
Tags:   United States, Wire