header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Google Chrome-gebruikers kunnen nu volledig gratis genieten van DemoAir

Sep 29, 2021 3:13 PM ET

DemoAir-PR-1920-1080

Vancouver (Canada) DemoAir, een populaire schermopnameoplossing ontwikkeld door Wondershare, is nu gratis beschikbaar. Het is een van de meest vindingrijke Google Chrome-extensies die het scherm of de webcam van een systeem kunnen opnemen. De opnametool kan ook worden geïntegreerd met tal van andere platforms en biedt een lichtgewicht gebruiksvriendelijke ervaring.

“We zijn verheugd om aan te kondigen dat DemoAir nu gratis kan worden gebruikt, zonder enige beperking. Deze verandering zal een grote hulp blijken te zijn voor docenten, studenten, marketeers, ontwikkelaars en alle andere gerelateerde professionals”, zegt Patrick Yu, productdirecteur van Wondershare DemoAir. “Nu kunnen ze niet alleen hun werk efficiënt beheren en voldoen aan hun schermopnamebehoeften, ze kunnen ook volledig gratis van dit extraatje genieten.”

Wondershare DemoAir biedt de volgende functies die nu voor iedereen toegankelijk zijn:

3 Opnamemodi

Om een directe schermopname-ervaring te bieden, biedt DemoAir drie speciale modi. Gebruikers kunnen gewoon op het DemoAir-pictogram op de extensiebalk van Chrome klikken en een van de drie modi kiezen om aan de slag te gaan.

Bureaublad: Deze opnamemodus in DemoAir kan worden gebruikt om allerlei schermactiviteiten op het bureaublad op te nemen. De modus wordt meestal gebruikt om activiteiten van elke bureaubladtoepassing op te nemen (voor het maken van zelfstudies of videopresentaties).

Tabblad Browser: De tweede modus in DemoAir wordt gebruikt om de activiteiten van het huidige tabblad op Google Chrome vast te leggen, bijvoorbeeld om activiteiten op te nemen in elke webgebaseerde applicatie, zoals Google Slides, Canva, Google Docs, YouTube en e-mail. De modus wordt ook veel gebruikt door docenten om videogebaseerde opdrachten te maken of om instructies te geven tijdens online lezingen.

Webcam: De derde modus biedt een oplossing met één klik om de webcamingang op een computer op te nemen. Na het toewijzen van de respectieve machtigingen aan DemoAir, kan het direct de webcaminvoer opnemen. Dit kan ook worden gebruikt om zelfstudievideo’s te maken, whiteboardlessen op te nemen of voor videoconferenties.

Google Drive-connectiviteit

DemoAir biedt ook naadloze connectiviteit met Google Drive. Na het opnemen van hun video’s kunnen gebruikers gewoon hun Google-account op DemoAir koppelen om hun video’s rechtstreeks te uploaden of automatisch op te slaan op Google Drive.

Google Classroom-integratie

DemoAir is met succes gebruikt door docenten om video-opnamen te delen met Google Classroom. Op deze manier kunnen docenten hun leerlingen de gedeelde video’s laten bekijken, klaswerk voltooien en deadlines instellen zonder de interface van DemoAir te verlaten. Dit helpt tijd en middelen te besparen, waardoor afstandsonderwijs efficiënter wordt.

Direct delen op YouTube

Naast Google Classroom of Drive kunnen DemoAir-gebruikers hun video’s ook uploaden naar hun YouTube-kanaal vanaf de native interface van de extensie. In tegenstelling tot andere tools ervaren DemoAir-gebruikers geen ongewenste vertragingen tijdens het uploaden of parseren van hun video’s.

Delen in Gmail

Er is ook een voorziening op DemoAir om opgenomen video’s rechtstreeks op Gmail te delen. Deze functie maakt het direct delen van marketingpresentaties of pitches aan klanten onderweg snel en eenvoudig.

Opties voor downloaden

Zodra de video-opname is opgeslagen op DemoAir, hebben gebruikers toegang tot en kunnen ze hun opnamen bekijken wanneer ze maar willen. Ze kunnen de opgenomen video’s ook downloaden in verschillende formaten, zoals MP4 of WebM.

Teamuitlijning

DemoAir biedt ook integratie met tal van tools van derden om de productiviteit van zijn gebruikers te verbeteren. DemoAir kan worden geïntegreerd met meerdere platforms zoals GitHub, Slack, Jira, Trello en Asana. Hierdoor kunnen gebruikers eenvoudig videorapporten delen, kwaliteitstests uitvoeren, ontwerpen / codes bekijken en eenvoudig aan marketingkits werken.

Andere functies

Gebruikers kunnen de invoer van het geluid, de microfoon of de webcam van hun systeem naadloos integreren tijdens het opnemen van video’s. Er is ook een tekenwerkbalk die kan worden gebruikt om alles te markeren tijdens het opnemen. DemoAir biedt zelfs een snelle functie om de opgenomen video’s bij te snijden en insluitcodes te genereren.

Nu Wondershare DemoAir gratis beschikbaar is, is het voor iedereen nog gemakkelijker om zijn scherm op te nemen zonder iets op zijn computer te downloaden. Deze schermrecorderextensie is een uiterst nuttig hulpmiddel voor docenten, marketeers, productontwikkelaars en andere gerelateerde professionals.

Over Wondershare

Wondershare, opgericht in 2003, is een wereldleider in softwareontwikkeling en een pionier op het gebied van digitale creativiteit. Onze technologie is krachtig en de oplossingen die we bieden zijn eenvoudig en handig. Daarom worden we vertrouwd door miljoenen mensen in meer dan 150 landen wereldwijd. We helpen onze gebruikers hun passies na te streven, zodat we samen een creatievere wereld kunnen opbouwen.

Contactgegevens:

Ellen Cheng
Wondershare
ellenc@wondershare.com
Tags:   United States, Wire