header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Grande-Anse Lighthouse Park System selecteert Beach House Shake en TandoShake® voor renovatieproject

Sep 29, 2021 3:47 PM ET

Quebec City, Quebec – Gefinancierd door federale en provinciale subsidies, is het grande-Anse gemeentelijke vuurtoren- en toeristeninformatiecentrum renovatieproject het eerste van een aantal dat in New Brunswick, Canada, door het Ministerie van Toerisme wordt voltooid. De vuurtorenreplica werd gebouwd met dezelfde esthetiek als de originele vuurtorens van Grande-Anse die ooit de haven beschermden – met een vierkante houten toren met schuine zijkanten. Na jaren van blootstelling aan de elementen, waren de geschilderde houten shingles van de vuurtoren afgebrokkeld, gebarsten en vervaagd.

De vuurtoren en het informatiecentrum, een populaire stop voor toeristen en fotografen die de pittoreske kustlijn van New Brunswick langs Highway 11 reizen, beschikt over een cadeauwinkel, een adembenemend uitzicht op de Chaleur Bay en een kreeftenval op mensenmaat.

Om het lokale monument terug te brengen naar zijn oorspronkelijke glorie, onderging het onlangs een grote renovatie met de installatie van Beach House Shake® en TandoShake® Cape Cod Perfection. De producten zijn gekozen om een duurzame oplossing te bieden in een uitdagend kustklimaat. Caraquet’s Home Hardware, de lokale leverancier van TandoShake® Cape Cod Perfection en Beach House Shake®, leverde ook de installatie-aannemers.

“Geteisterd door de tijd en het kustklimaat, zullen de vuurtoren en het toeristencentrum van Grand-Anse nu een buitenkant hebben die de komende jaren duurzaamheid en weinig onderhoud levert”, aldus Ralph Bruno, CEO van Derby Building Products, moederbedrijf van het merk Tando.

De gerenoveerde vuurtoren / toeristisch centrum werd op6 augustus gewijd aan een ceremonie door burgemeester Therese Haché van Grande-Anse en algemeen directeur van het dorp en projectmanager Henri Battah, samen met lokale hoogwaardigheidsbekleders. “Wat kan er nog meer gezegd worden over het eindresultaat van het project, maar prachtig,” zei De heer Battah. “Een foto is meer dan duizend woorden waard en met alle foto’s die zijn gemaakt sinds het project is voltooid, zijn er momenteel miljoenen woorden verspreid over de hele wereld.”

Om de rijke, historische kleuren van de originele vuurtorenreplica en het toeristische centrum na te bootsen, selecteerden ambtenaren Cape Cod Perfection in Classic White, Mariner Blue en een aangepaste felrood. Met een subtiele houtstructuur en scherpe randen bood Cape Cod Perfection een bijna identieke match met de originele, afgebroken geschilderde shingles van de vuurtoren. Ze kozen ook voor Beach House Shake in Hatteras, een diepgrijze tint met de authentieke uitstraling van natuurlijke verweerde shake, voor het toeristische informatiecentrum. Beide profielen zijn zeer werkbaar met traditionele gereedschappen en goedgekeurd door Miami-Dade County voor High-Velocity Hurricane Zones voor wind- en slagvastheid.

“We zijn Tando zeer dankbaar voor de bijdrage van Tando aan de voltooiing van het belangrijkste deel van ons thematische parkproject”, aldus De heer Battah. Kom meer te weten over Beach House Shake en Cape Cod Perfection op www.beachhouseshake.com en www.tandobp.com. Bezoek www.grande-anse.net voor informatie over Grande-Anse.

Grande-Anse Light House Project 1

tando-logo-color-web

Over Tando:

Het merk Tando van buitenbouwproducten maakt gebruik van innovatie- en productietechnologie om marktuitdagingen op te lossen, zoals tekorten aan arbeidskrachten, lange doorlooptijden en vochtproblemen, terwijl het voldoet aan de vraag van de consument naar buitenkanten van gemengd materiaal en weinig onderhoud. Van de lancering van de eerste polymeershake meer dan 40 jaar geleden tot de ontwikkeling van het #1 merk Composite Stone, Tando heeft een bewezen geschiedenis van het creëren van nieuwe categorieën, waaronder TandoStone®,Beach House Shake®en TandoShake.

Contactgegevens:

Name: Maureen Murray
Email: precise2@optonline.net
Designation: PR Representative
Tags:   United States, Wire