header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Heesen Motorjacht “OCTOPUSSY” Verkocht

Sep 29, 2021 5:53 PM ET
MIAMI, FL –28september 2021, Victory Marine Holdings (OTCPK. VMHG) is trots om de verkoop van “OCTOPUSSY” aan te kondigen Het ultrasnelle 43,58 meter Heesen motorjacht Octopussy, te koop aangeboden door Chris Callahan van Moran Yacht & Ship,is verkocht met Orlando Hernandez bij Victory Yacht Sales en introduceert de koper. Gebouwd in aluminium door Dutch yard Heesen naar een ontwerp van Gerhard Gilgenast, werd ze in opdracht van de Amerikaanse ondernemer John Staluppi gebouwd met als doel de 50-knopenbarrière te doorbreken. Geleverd in 1988, ze top uit op 53.17 knopen, het worden van de snelste superjacht in de wereld. Octopussy werd later opnieuw gemonteerd en verlengd om nog meer ruimte te bieden voor zijn gok en eigenaar, Octopussy kan nu gemakkelijk een kruissnelheid van 25 knopen bereiken terwijl hij de mogelijkheid heeft om een topsnelheid van 32 knopen te bereiken. Het vermogen komt via drievoudige 3.500 pk MTU-dieselmotoren gekoppeld aan drie KaMeWa-waterstralen. In haar nieuwste refit in 2015 biedt een luxueus interieur van Art-Line comfortabel plaats aan 10 gasten in vijf hutten bestaande uit een master suite, VIP suite, twee tweepersoonskamers en een twin, allemaal met Samsung Smart televisieschermen, entertainment center en volledige en-suite badkamerfaciliteiten. Een opvallende functie is haar enorme grote salon ingericht in levendige kleuren, zitplaatsen op banken en af en toe stoelen, een bar en een entertainmentcentrum met een 55-inch Samsung-televisiescherm. Forward is een formele eethoek met zitplaatsen voor 12 personen. Glazen deuren van vloer tot plafond openen volledig naar het achterdek en bieden alle faciliteiten om comfortabel buiten te dineren. Ze is een geweldig charterplatform en ik kon geen betere Bahama’s-boot bedenken. Ze heeft een ondiepe diepgang, dus je kunt direct naar het strand gaan. Met haar snelheid kun je veel grondeilandhoppen dekken, snel heen en terug. Octopussy zal de komende weken toetreden tot de chartermarkt, ze zal gevestigd zijn in Miami, Fl om Zuid-Florida, bahama’s en het Caribisch gebied te bedienen. Octopussy vroeg $3.995.000,00.

Over Victory Marine Holdings

Victory Marine Holdings (OTC:VMHG), is een recreatieve maritieme leverancier die het beste product en de beste service wil bieden in verschillende gebieden van deze verbazingwekkende industrie. We zijn gericht op het bieden van onze klant een one-stop ervaring in al hun recreatieve maritieme behoeften, van nieuwe en gebruikte boten tot financiering, verzekering, documentatie en accessoires. Om onze inventaris te bekijken, gaat u naar https://www.victoryyachts.com/ Toekomstgerichte verklaringen. Toekomstgerichte verklaringen bepaalde verklaringen in deze release die geen historische feiten zijn, zijn “toekomstgerichte verklaringen” in de zin van de Private Securities Litigation Reform Act van 1995. Dergelijke verklaringen kunnen worden geïdentificeerd met woorden zoals “anticiperen”, “geloven”, “verwachten”, “toekomst”, “kunnen”, “zullen”, “zou”, “moeten”, “plannen”, “geprojecteerd”, “van plan zijn” en soortgelijke uitdrukkingen. Dergelijke toekomstgerichte verklaringen omvatten bekende en onbekende risico’s, onzekerheden en andere factoren die ertoe kunnen leiden dat de werkelijke resultaten, prestaties of prestaties van het bedrijf wezenlijk verschillen van die welke worden uitgedrukt of geïmpliceerd door dergelijke toekomstgerichte verklaringen. De toekomstige bedrijfsresultaten van de Vennootschap zijn afhankelijk van vele factoren, waaronder maar niet beperkt tot het vermogen van de Vennootschap om: (i) voldoende kapitaal of een strategische bedrijfsovereenkomst te verkrijgen om haar uitbreidingsplannen te financieren; ii) het beheer en de personele middelen en infrastructuur op te bouwen die nodig zijn om de groei van zijn activiteiten te ondersteunen; (iii) concurrentiefactoren en ontwikkelingen buiten de controle van de Onderneming; en iv) andere risicofactoren. Wij zijn niet verplicht om de informatie in dit nieuwsbericht bij te werken.

Contactgegevens:

Orlando Hernandez Overwinning Marine Holdings www.VictoryYachts.com (800) 317-2441

Contactgegevens:

Name: Orlando Hernandez
Email: Orlando@victoryyachts.com
Designation: CEO

Tags:   United States, Wire