header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Malbek haalt $ 15,3 miljoen series A-financieringsronde op om zijn eigen AI Core Contract Lifecycle Management Platform uit te breiden

Sep 29, 2021 5:30 PM ET

Noro-Moseley Partners leidde de ronde, met extra steun van TDF Ventures en Osage Venture Partners

SOMERSET, N.J. — 28 september 2021, iCrowdNewswire — Malbek, het meest geavanceerde, AI-gevoede Contract Lifecycle Management (CLM)-platform van vandaag, kondigt een financieringsronde van $ 15,3 miljoen aan onder leiding van Noro-Moseley Partners. TDF Ventures en Osage Venture Partners namen ook deel aan de ronde. De transactie benadrukt het sterke vertrouwen van beleggers in het succes van Malbek. Financiering zal worden gebruikt om de gepatenteerde AI-productinnovaties waarvoor patent is aangevraagd, te versnellen en tegelijkertijd uit te breiden in meerdere industrieën, waardoor bedrijven van elke omvang een bedrijfsefficiëntie krijgen. “Deze investering ontsluit onze volgende fase als bedrijf en stelt ons in staat om meer zakelijke gebruikers in staat te stellen diepere, meer bruikbare inzichten in contractgegevens te krijgen die organisaties uiteindelijk waardevolle tijd besparen, risico’s verminderen en de toplijninkomsten versnellen”, aldus Hemanth Puttaswamy, CEO en medeoprichter van Malbek. “Malbek is de bewezen, next-generation CLM gemaakt voor iedereen. Onze moderne oplossing wordt vertrouwd door Fortune 500-klanten en andere grote bedrijfsteams, evenals veel kleine tot middelgrote snelgroeiende organisaties, om juridische, verkoop-, financiële en inkoopteams te verenigen om het gedoe uit het hele contractproces te halen, van pre tot post-ondertekening en elke stap daartussenin.” Valkuilen in contractmanagement, zoals gemiste contractmijlpalen, eroderen gemiddeld 9,2 procent van de omzet per jaar. Malbek heeft deze hiaten in de markt begrepen en is geboren met een visie om contractbeheer van de volgende generatie aan te bieden dat zowel de gebruiker verrukt als de ROI versnelt. In een zeer korte periode heeft Malbek zich bewezen als een vertrouwde leverancier van contractbeheeroplossingen voor wereldwijde klanten in meerdere sectoren, waardoor de omzet jaar na jaar met bijna 500% is gestegen en de abonnementsinkomsten exponentieel zijn gestegen. “Malbek loopt voorop in de CLM-ruimte, zoals blijkt uit de verkoopwinst van het bedrijf versus alternatieve oplossingen”, aldus John Ale, Partner bij Noro-Moseley Partners. “Malbek moderniseert real-world contractmanagement op schaal en biedt tegelijkertijd meer inzicht in contractgegevens die gemakkelijk kunnen worden gemist tijdens de beoordeling. We hebben vertrouwen in het vermogen van het team om hun succes uit te breiden en hun toch al indrukwekkende, gelukkige klantenbestand te laten groeien.” Het Malbek-platform wordt gebruikt door grote wereldwijde organisaties in verschillende industrieën, waaronder TIBCO Software Inc., Momentive (voorheen SurveyMonkey), EDF Renewables, Pantheon, Rothman Orthopaedic Institute en meer, waardoor contracterende teams hogere efficiënties in contracteringsprocessen en verhoogde productiviteit kunnen bereiken.

  • Malbek Contrax heeft bewezen de tijd van juridische teams op contracten met maar liefst 70% vrij te maken door alle zakelijke gebruikers een intuïtieve, selfservice-ervaring te bieden. De meerderheid van de klanten versnelt de dealcycli met ongeveer 50% in het eerste kwartaal van implementatie.
  • De Malbek Konnect Integration Marketplace stelt zakelijke gebruikers in staat om Malbek te integreren met hun dagelijkse bedrijfstoepassingen met zero-code, drag-and-drop softwareconnectoren die geen betrokkenheid van IT vereisen. Belangrijke integraties zijn Salesforce, MS Dynamics, HubSpot, ERP’s, Slack, eSignature-providers en nog veel meer.
  • Malbek Lifecycle AI zet de “L” in CLM en dient als het levensbloed van Malbek Contrax door gebruikers tijdig inzichten en aanbevelingen te bieden bij elke stap – zowel vooraf als na ondertekening. Uitgebreide, ingebouwde mogelijkheden helpen bij het stroomlijnen van het ontwerpen, beoordelen, onderhandelen, goedkeuren en mijlpaalbeheer van contracten.

“Bij Momentive gebruiken we malbek’s contract lifecycle management processen om de efficiëntie in Sales, Legal, Finance en Procurement te verhogen, waardoor we middelen vrijmaken om ons te concentreren op meer strategische bedrijfsinitiatieven,” aldus Ewa Hugh, Head of Legal Operations bij Momentive (voorheen SurveyMonkey). Over Malbek Malbek is de modernste, meest geavanceerde CLM-oplossing van dit moment met een gepatenteerde AI-kern die de onderneming in staat stelt om meer te doen met minder. Door de groeiende contracteisen van uw hele organisatie te ondersteunen, inclusief verkoop, financiën, inkoop en andere kritieke bedrijfsonderdelen, verrukt de CLM-oplossing van Malbek elke gebruiker. Malbek biedt end-to-end contractbeheer met kant-en-klare integratie met populaire bedrijfstoepassingen, zoals Salesforce, Workday, Slack, Office 365 en anderen, waardoor uw contractgegevens naadloos kunnen stromen en tegelijkertijd de cyclustijden drastisch kunnen verkorten. Dat zijn contracten die opnieuw zijn bedacht! Ga voor meer informatie naar www.malbek.io.

Contactgegevens:

Rebecca Holloway
pr@malbek.io