header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Nauwkeurige juridische factureringspartners met Clio om advocatenkantoren te helpen gemakkelijk te voldoen aan richtlijnen van externe advocaten en kortingen op hun facturen te voorkomen.

Sep 29, 2021 3:24 PM ET

 

(New York, 28 september 2021) – Accurate Legal Billing (ALB) heeft vandaag een nieuw integratiepartnerschap met Clio aangekondigd om hun AI-aangedreven (API) tijdinvoerreinigingstool te leveren. De tool helpt advocatenkantoren om te voldoen aan richtlijnen van externe advocaten, zorgt voor een toename van het herstelpercentage van kantoren, versnelt incassocycli, vermindert de tijd die wordt besteed aan het beoordelen van tijdsvermeldingen tijdens de pre-factuur, elimineert de noodzaak om een beroep te doen op kortingen en om tijdwaarnemers voortdurend te trainen in nieuwe en bijgewerkte factureringsrichtlijnen.

 

Accurate Legal Billing (ALB) is ‘s werelds eerste AI-aangedreven Time Entry Cleansing-platform dat de inzendingen van tijdwaarnemers intelligent en automatisch verwerkt, zodat ze voldoen aan de e-factureringsrichtlijnen waarmee advocatenkantoren 100% naleving van de SLA’s van klanten kunnen bereiken. Dit leidt tot een betere factureringsefficiëntie en minimaliseert de kans dat facturen worden verminderd of vertraagd.

 

Clio is de toonaangevende cloudgebaseerde juridische software. Clio’s cloudgebaseerde juridische praktijkbeheer, klantintake en juridische CRM-software stroomlijnen de activiteiten van advocatenkantoren, verbeteren de productiviteit en stellen juridische professionals in staat om hun inkomsten te verhogen vanaf één centrale locatie. Clio wordt vertrouwd door meer dan 150.000 juridische professionals in 100 landen en is goedgekeurd door 66 balies en juridische verenigingen en biedt toonaangevende beveiliging, 24/5 klantenondersteuning en een ongeëvenaard app-ecosysteem, geïntegreerd met veel oplossingen, waaronder accurate juridische facturering.

 

Dit partnerschap stelt Clio advocatenkantoren, die een contract hebben met ALB, in staat om ervoor te zorgen dat aan elk van de richtlijnen van hun klanten wordt voldaan, terwijl ze profiteren van Clio’s volledige reeks praktische beheertools, waaronder facturering, financiën en boekhouding, documentbeheer, gegevensanalyse, mogelijkheden voor bedrijfsontwikkeling, KPI’s en agenda- en contactbeheer.

 

“Advocatenkantoren hebben ingestemd met de richtlijnen van de cliënten en ze moeten zich daaraan houden. De naleving van de richtlijn van elke klant berust bij de tijdwaarnemer die aan de zaak werkt en niet bij het vaste factureringsteam. Advocaten een goed hulpmiddel geven om naleving te garanderen terwijl ze hun tijd registreren, is een gamechanger voor bedrijven van elke omvang, omdat het honderdduizenden dollars terugzet op de bankrekeningen van bedrijven, en onze samenwerking met Clio zal precies dat doen” Zegt Andre Wouansi CEO / Oprichter bij Accurate Legal Billing Inc. “Het naleven van de richtlijnen van klanten zal niet alleen meer geld op uw bankrekening zetten, maar ook de de vaste relatie met haar cliënten en meer dan waarschijnlijk zal het kantoor meer gevallen toegewezen krijgen van haar cliënten die waarde hechten aan de mate van naleving van hun richtlijnen”. Zegt Andre Wouansi

 

Een recente enquête van Aderant “Aderant OCG Survey” gaf aan dat het volume en de complexiteit van OCG’s advocatenkantoren overweldigen. Bijna de helft van de ondervraagde bedrijven gaf aan dat zij van januari 2020 tot maart 2021 10-50 LGO ontvingen, terwijl 35% 50 LGO of meer had ontvangen. De voortdurende stroom van nieuwe en bijgewerkte LGO zorgt voor verwarring en heeft een negatieve invloed op de communicatie tussen cliënten en advocatenkantoren. Bijna de helft van de bedrijven heeft niet het aantal medewerkers dat nodig is om de richtlijnen van klanten te behandelen. Bijna tweederde van de bedrijven zegt de richtlijnen van klanten te hebben teruggedrongen, en 37% van de bedrijven zegt dat OCG’s de communicatie met klanten bemoeien.

De integratie zal Clio momenteel beschikbaar zijn en advocatenkantoren die Clio gebruiken, kunnen hier ten volle van profiteren. Meer informatie.

 

Over ALB

ALB is ‘s werelds eerste en momenteel het enige AI-compatibele time-entry compliance platform. Sinds de lancering in 2018 heeft ALB de wet van amerikaanse advocatenkantoren van klein tot AM200 geholpen om volledige naleving te bereiken en het herstel van bedrijven met meer dan 25% te verhogen.

ALB is gemaakt door een voormalige eigenaar van een in de VS gevestigd e-factureringsbedrijf dat amerikaanse grootste verzekeringsmaatschappijen, externe beheerders en zelfverzekerde bedrijven hielp hun juridische uitgaven te beheren door de factureringsregels en -richtlijnen strikt te handhaven, wat resulteerde in iets meer dan $ 2 miljard dollar aan kortingen op facturen van advocatenkantoren in bijna twee decennia.

Meer informatie op Accuratelegalbilling.com

 

Contactpersoon media:

Andre Wouansi CEO/Oprichter

Telefoon: (516) 279-1615

E-mailadres: info@accuratelegalbilling.com

 

Over Clio

Clio transformeert de juridische ervaring voor iedereen door middel van cloudgebaseerde en klantgerichte juridische technologie. Clio is een bedrijf geworden om op wereldwijde schaal naar te kijken na het veiligstellen van een CA $ 6M Series B-investering in 2012 door het Duitse Acton Capital, een CA $ 20M Series C-investering in 2014 door Bessemer Venture Partners en een van de grootste investeringen in legaltech en Canadese geschiedenis in 2019 met een financieringsronde van US $ 250M Series D onder leiding van TCV en JMI Equity. In 2021 schreef Clio opnieuw geschiedenis door de eerste juridische praktijkmanagement-eenhoorn wereldwijd te worden met een investering van US $ 110M Series E onder leiding van fondsen en rekeningen geadviseerd door T. Rowe Price Associates, Inc. en OMERS Growth Equity. Meer informatie op clio.com.

Contactgegevens:

Chloe Phillips, PR and Social Media Specialist 
1-800-347-8314 | chloe.phillips@clio.com
Tags:   United States, Wire