header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Tallahassee ziekenhuis test nieuw gepatenteerd ontsmettingsplatform

Sep 29, 2021 2:54 PM ET

CHARLESTON, S.C. – In juni 2020 kreeg het Tallahassee Memorial Hospital een eerste blik op de nieuw ontwikkelde Paerosol MAG, of micro-aerosolgenerator, om de verspreiding van het COVID-19-virus te helpen stoppen. De Paerosol MAG, of micro-aerosol generator, maakt gebruik van gepatenteerde technologie om het vloeibare ontsmettingsmiddel van Paerolyte om te zetten in een droge spray, waardoor het ontsmettingsmiddel niet alleen virussen, bacteriën en schimmels op oppervlakken kan doden, maar ook in de lucht met een werkzaamheid tot 99,9999%1.

Tallahassee Memorial Hospital is, net als veel andere medische instellingen, op zoek naar nieuwe manieren om het desinfectieproces van hun faciliteiten en gereedschappen te stroomlijnen. Paerosol en de Florida State Firefighters Association hebben de handen ineengeslagen om het nieuwe desinfectieplatform naar het Tallahassee Memorial Hospital te brengen om te bepalen of Paerosol geschikt is voor hen. De oorspronkelijke missie van het partnerschap tussen Paerosol en de Florida State Firefighters Association was om hulpverleners veilig te houden tijdens de COVID-19-pandemie, maar de FSFA heeft die relatie nu verder willen brengen door meerdere sectoren in te schakelen om de verbazingwekkende resultaten van de Paerosol MAG zelf te zien. Philip Doyle, Chief of Public Safety and Emergency Management, zegt dat dit een kans is om nieuwe technologie te zien die iedereen helpt beschermen.

“We evalueren het product.” Doyle zegt. “Wat we zoeken of iets is dat de gemeenschap een veilig gevoel geeft wanneer ze terugkomen in onze omgeving, wetende dat we er alles aan hebben gedaan om ervoor te zorgen dat deze omgeving zo veilig mogelijk voor hen is”

“We zijn verheugd om deze technologie naar het Tallahassee Memorial Hospital te brengen om te laten zien wat het kan doen. Na jaren van onderzoek en ontwikkeling kunnen we niet wachten tot mensen dit in handen krijgen.”

  • Steve Gareleck, CEO van Paerosol LLC

Over Paerosol – Paerosol is een platform dat lucht en oppervlakte-overgedragen schimmels, bacteriën en virussen doodt met een effectiviteit van maximaal 99,9999%. De Paerosol-technologie is afkomstig uit het Pacific Northwest National Laboratory (“PNNL”) van het Department of Energy, dat wordt beheerd en beheerd door battelle Memorial Institute. Als onderdeel van de inspanningen van de Federal Lab Commission (“FLC”) om technologie in federaal bezit binnen de particuliere sector op de markt te brengen, verkreeg Paerosol LLC (opgericht door Steve Gareleck, CEO en Scott Alderson, President) de exclusieve licentierechten voor deze desinfecterende technologie rechtstreeks van het Pacific Northwest National Laboratory van het Department of Energy. Paerosol’s gepatenteerde Dry Spray-technologie zorgt ervoor dat het vloeibare ontsmettingsmiddel van Paerolyte in alle hoeken en spleten kan komen van elke ruimte waarin het is geplaatst. Paerosol is met succes getest door Amerikaanse en buitenlandse overheidsinstanties. Het United States Defense Threat Reduction Agency testte Paerosol met succes tegen bio-agentia, waaronder simulaties van Antrax en Ebola, veel voorkomende civiele en ziekenhuispathogenen zoals E Coli en Salmonella, antibioticaresistente microben en virussen zoals H1N1 (varkensgriep), H5N1 (vogelgriep), MRSA en het SARS-CoV-2-virus (COVID-19)2.  

Over Steve Gareleck – Steve Gareleck is een professioneel opgeleide CEO en serieondernemer met 25 jaar ervaring, die zijn eerste 5 jaar op Wall Street doorbracht als Investeringsbankier, waar hij hielp bij het voltooien van transacties, waaronder de privatisering van R.J. Reynolds in een deal van $ 20 miljard, samen met de national enquirer-overname van het Star Magazine.  Steve begon vervolgens Cost Management Group, een nationaal erkende leider in de technology expense management-ruimte met een belangrijke focus op telecommunicatie.  Hij startte ook Infinite Resource Solutions, een Professional Services Company met een focus op MuleSoft-implementaties voor fortune 500-bedrijven.  Als voorzitter van de Raad van Bestuur van beide bedrijven onderhoudt Steve nog steeds een nauwe band met beide organisaties.

Over Scott Alderson – Scott is een serie-ondernemer met meer dan 30 jaar ervaring. Scott begon zijn carrière in de financiële software business bij Shepro-Braun Systems, waar hij de verkoop- en adviesgroepen leidde.   In 1996 trad hij in dienst bij SS&C Technologies, Inc. als Senior Vice President en Managing Director van de Hedge Fund Software Division.  In 2001 werd Scott aangeworven als COO van Integrated Business Systems, een hedge fund software provider. In drie (3) jaar heeft Scott het bedrijf met succes laten groeien tot meer dan 50 hedgefondsklanten en was hij verantwoordelijk voor de verkoop van het bedrijf aan Sungard Financial Group.  In 2006 richtte Scott Paladyne Systems op, een cloudgebaseerd platform voor hedgefondsactiviteiten.  In 2011 werd Paladyne Systems verkocht aan Broadridge Financial voor meer dan $ 100 miljoen aan overnamewaarde.   In 2013 lanceerde Scott Lake Avenue Ventures, een vc-fonds in een vroeg stadium dat zich richt op “milieuvriendelijke”, “groene” technologieplatforms.

  1. https://www.paerosol.com/wp-content/uploads/2020/03/PNNL-Paerosol-all-study-summary-from-BATTELLE-DoE.pdf, Pagina’s 12 – 15
  2. Nationale Onderzoeksraad. 2013. De unieke Amerikaans-Russische relatie in biologische

Wetenschap en biotechnologie: recente ervaring en toekomstige richtingen. Washington, DC: De Nationale Pers van Academies. https://doi.org/10.17226/18277. 153.

Contactgegevens:

https://icrowdnewswire.com/2021/09/27/tallahassee-hospital-tests-new-proprietary-disinfectant-platform/