header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Vrachtwagenchauffeurs op zoek naar nieuw desinfectieplatform voor grote platforms

Sep 29, 2021 3:03 PM ET

CHARLESTON, S.C. De vrachtwagenindustrie omvatte in 2012 294,7 ziektegevallen met dagen zonder werk per 10.000 voltijdse werknemers – bijna 3 keer het percentage voor alle beroepen in de particuliere industrie1. Volgens een CDC-enquête ontdekten ze dat vrachtwagenchauffeurs op lange afstand meer kans hebben om te roken, overgewicht hebben en minder kans hebben om fysiek actief te zijn in vergelijking met andere Amerikaanse werknemers2. Omdat sommige vrachtwagenchauffeurs meerdere maanden achter elkaar onderweg zijn en niet de gezondste levensstijl hebben, stelt nieuwe technologie hen in staat om zichzelf proactief te beschermen tegen kwaadaardige ziekten terwijl ze onderweg zijn. De Paerosol MAG, of micro-aerosol generator, is een gepatenteerd ontsmettingsplatform dat tot 99.9999% van virussen, bacteriën en schimmels kan doden3. Met behulp van gepatenteerde technologie neemt de Paerosol micro-aerosolgenerator het Paerolyte vloeibare ontsmettingsmiddel en verandert het in een droge spray, waardoor het ontsmettingsmiddel zowel virussen, bacteriën en schimmels in de lucht als in de oppervlakte kan doden met een werkzaamheid tot 99,9999%. Gezien hoe snel de Paerosol micro-aerosolgenerator een typische sedan kan vullen, zal de droge spuittechnologie snel en moeiteloos in de vrachtwagencabine werken en op alle moeilijk bereikbare plaatsen komen, zoals in de ventilatieopeningen en zelf in de stoelen komen. Het niet-toxische vloeibare ontsmettingsmiddel, in combinatie met de Paerosol MAG, is een kosteneffectieve en gemakkelijk te gebruiken manier om het tweede huis van de trucker te desinfecteren.

“Het gebruik van de Paerosol MAG [micro-aerosol generator] in vrachtwagens kan de verspreiding van infectieziekten aanzienlijk verminderen, vooral gezien hoe ver deze vrachtwagens kunnen gaan.”

  • Steve Gareleck, CEO van Paerosol LLC

Over Paerosol – Paerosol is een platform dat lucht en oppervlakte-overgedragen schimmels, bacteriën en virussen doodt met een effectiviteit van maximaal 99,9999%. De Paerosol-technologie is afkomstig uit het Pacific Northwest National Laboratory (“PNNL”) van het Department of Energy, dat wordt beheerd en beheerd door battelle Memorial Institute. Als onderdeel van de inspanningen van de Federal Lab Commission (“FLC”) om technologie in federaal bezit binnen de particuliere sector op de markt te brengen, verkreeg Paerosol LLC (opgericht door Steve Gareleck, CEO en Scott Alderson, President) de exclusieve licentierechten voor deze desinfecterende technologie rechtstreeks van het Pacific Northwest National Laboratory van het Department of Energy. Paerosol’s gepatenteerde Dry Spray-technologie zorgt ervoor dat het vloeibare ontsmettingsmiddel van Paerolyte in alle hoeken en spleten kan komen van elke ruimte waarin het is geplaatst. Paerosol is met succes getest door Amerikaanse en buitenlandse overheidsinstanties. Het United States Defense Threat Reduction Agency testte Paerosol met succes tegen bio-agentia, waaronder simulaties van Antrax en Ebola, veel voorkomende civiele en ziekenhuispathogenen zoals E Coli en Salmonella, antibioticaresistente microben en virussen zoals H1N1 (varkensgriep), H5N1 (vogelgriep), MRSA en het SARS-CoV-2-virus (COVID-19)2.  

Over Steve Gareleck – Steve Gareleck is een professioneel opgeleide CEO en serieondernemer met 25 jaar ervaring, die zijn eerste 5 jaar op Wall Street doorbracht als Investeringsbankier, waar hij hielp bij het voltooien van transacties, waaronder de privatisering van R.J. Reynolds in een deal van $ 20 miljard, samen met de national enquirer-overname van het Star Magazine.  Steve begon vervolgens Cost Management Group, een nationaal erkende leider in de technology expense management-ruimte met een belangrijke focus op telecommunicatie.  Hij startte ook Infinite Resource Solutions, een Professional Services Company met een focus op MuleSoft-implementaties voor fortune 500-bedrijven.  Als voorzitter van de Raad van Bestuur van beide bedrijven onderhoudt Steve nog steeds een nauwe band met beide organisaties.

Over Scott Alderson – Scott is een serie-ondernemer met meer dan 30 jaar ervaring. Scott begon zijn carrière in de financiële software business bij Shepro-Braun Systems, waar hij de verkoop- en adviesgroepen leidde.   In 1996 trad hij in dienst bij SS&C Technologies, Inc. als Senior Vice President en Managing Director van de Hedge Fund Software Division.  In 2001 werd Scott aangeworven als COO van Integrated Business Systems, een hedge fund software provider. In drie (3) jaar heeft Scott het bedrijf met succes laten groeien tot meer dan 50 hedgefondsklanten en was hij verantwoordelijk voor de verkoop van het bedrijf aan Sungard Financial Group.  In 2006 richtte Scott Paladyne Systems op, een cloudgebaseerd platform voor hedgefondsactiviteiten.  In 2011 werd Paladyne Systems verkocht aan Broadridge Financial voor meer dan $ 100 miljoen aan overnamewaarde.   In 2013 lanceerde Scott Lake Avenue Ventures, een vc-fonds in een vroeg stadium dat zich richt op “milieuvriendelijke”, “groene” technologieplatforms.

  1. https://www.bls.gov/opub/mlr/2015/article/workplace-hazards-of-truck-drivers.htm
  2. https://www.cdc.gov/niosh/topics/truck/health.html
  3. https://www.paerosol.com/wp-content/uploads/2020/03/PNNL-Paerosol-all-study-summary-from-BATTELLE-DoE.pdf, Pagina’s 12 – 15
  4. Nationale Onderzoeksraad. 2013. De unieke Amerikaans-Russische relatie in biologische

Wetenschap en biotechnologie: recente ervaring en toekomstige richtingen. Washington, DC: De Nationale Pers van Academies. https://doi.org/10.17226/18277. 153.

Contactgegevens:

https://icrowdnewswire.com/2021/09/29/truck-drivers-looking-to-use-new-disinfection-platform-for-big-rigs/
Tags:   Uncategorized