header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Ajax Smart Alarm overtreft 1 miljoen gebruikers

Oct 7, 2021 9:57 AM ET

Het bedrijf blijft snel groeien en is van plan om binnenkort nieuwe markten te betreden, waaronder de Verenigde Staten

Ajax Systems, een van de grootste fabrikanten van professionele beveiligingssystemen met smart home-mogelijkheden, heeft vandaag aangekondigd dat het een mijlpaal van 1 miljoen gebruikers in 120 landen wereldwijd heeft overschreden. Erkend als het meest bekroonde draadloze beveiligingssysteem in Europa, zorgt het slimme alarm van Ajax voor bescherming van verschillende soorten gebouwen tegen inbraak, brand en overstroming, en levert domoticafuncties. Het succes van Ajax is vooral gedreven door zijn innovaties, namelijk gepatenteerde technologieën zoals Jeweller, Wings en OS Malevich, samen met een grote focus op gebruikerservaring voor zowel professionals als eindgebruikers. “Bij het heroverwegen van inbraakalarmen in 2015 hebben we de kwaliteitsvolle gebruikerservaring als basis genomen”, aldus Valentine Hrytsenko, CMO bij Ajax Systems. “We ontwierpen handige mobiele apps voor installatie en bediening op afstand, werkten de installatie uit om het probleemloos te maken en ontwikkelden een eigen draadloze verbinding om betrouwbaarheid te garanderen. En vandaag stelt een dergelijke aanpak ons in staat om loyaliteit te krijgen in een geometrische progressie. Een jaar geleden was het aantal Ajax-gebruikers 500.000 en vandaag zijn dat er 1.000.000.”

2. StarterKit Cam + Fire&Leaks copy

De huidige Ajax-productlijn bestaat uit 36 apparaten voor binnen- en buitenbeveiliging, waaronder bewegings-, brand- en lekdetectoren, evenals bedieningspanelen (hubs), sirenes, range extenders, toetsenborden, paniekknoppen en apparaten voor domotica. Dankzij de flexibiliteit en de mogelijkheid van het systeem om uitgebreide beveiliging te bieden, ongeacht de grootte of locatie van het pand, wordt Ajax alarm op grote schaal geïmplementeerd voor bescherming, niet alleen van privé- en commercieel eigendom, maar ook van overheids- en openbare voorzieningen. Enkele opmerkelijke projecten met een Ajax-alarm geïnstalleerd zijn Vernadsky Research Base op Antarctica, het Deutsches Museum in München en houten architectuur in het Berger-centrum, Noorwegen, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Met meer dan 1.800 medewerkers heeft Ajax Systems onlangs haar tweede fabriek in Oekraïne geopend om de productie te verhogen. De fabrikant bereidt zich actief voor op zijn volgende grote geografische uitbreiding: met ontvangen FCC- en IC-certificaten zal Ajax nu overal aanwezig zijn waar de 915 MHz-frequentieband wordt gebruikt. Het betekent dat het systeem binnenkort markten zal betreden zoals de VS, Canada, Australië, Latijns-Amerika en Zuidoost-Azië. Ga voor meer informatie naar: https://ajax.systems/Over Ajax SystemsAjaxSystems is een oekraïense fabrikant van professionele alarmsystemen. Het bedrijf werd in 2011 opgericht door Aleksandr Konotopskyi. In 2015 lanceerde Ajax Systems de productie in Kiev en haalde de eerste $ 1 miljoen op uit het SMRK-fonds, en vervolgens $ 10 miljoen uit Horizon Capital in 2019 om de wereldwijde expansie op te voeren. In 2021 werd Ajax opgenomen in de lijst van 30 Beste Startups door Forbes Ukraine, op de 3e plaats na Gitlab en Grammarly.

mco_rain_l@2x

15. SpaceControl-White

Contactgegevens:

Amina Yepisheva
PR Manager  
yepisheva.a@ajax.systems
Tags:   United States, Wire