header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Edvisors® releases 2022-2023 Gids voor het indienen van de FAFSA

Oct 12, 2021 11:48 AM ET

Las Vegas, 12 oktober 2021 – Edvisors® 2022-2023 Guide to Filing the FAFSA is vrijgegeven. Elk jaar komen duizenden gezinnen naar onze site om te leren wat ze kunnen verwachten van het aanvraagproces voor gratis aanvraag voor federale studentenhulp (FAFSA®). Onze gids biedt niet alleen nuttige schriftelijke informatie, maar we hebben ook nuttige video’s verstrekt om studenten en gezinnen onderweg te begeleiden. “Het aanvragen van financiële hulp is een noodzakelijk onderdeel van het collegeproces voor miljoenen studenten.” Legt Elaine Rubin, Director of Corporate Communications bij Edvisors, uit. “Hoewel het misschien een applicatie is die wordt gevreesd, is het beheersbaar. We werken er hard aan om onze informatie en middelen te concentreren om de angst rond het FAFSA-proces te verlichten. De gids van dit jaar is geen uitzondering.” Onze FAFSA-gids helpt studenten niet alleen door het aanvraagproces, inclusief financiële rapportage, maar legt ook uit wat ze kunnen verwachten na het indienen van de aanvraag en hoe ze een beroep op financiële hulp kunnen aanvragen. Studenten en ouders kunnen onze Gids 2022-2023 voor het indienen van de FAFSA en andere materialen vinden op www.edvisors.com/fafsa/guide/. Om onze YouTube-video’s over het FAFSA-proces te bekijken, gaat u naar ons Edvisors YouTube-kanaal. Naast de Gids 2022-2023 voor het indienen van de FAFSA en andere bronnen, biedt Edvisors gratis, directe hulp aan bezoekers van onze site die vragen hebben over het financiële hulpproces en het terugbetalen van studieleningen via Ask the Edvisor®. Over Edvisors: Al 20 jaar staan we bekend als een van de grootste en meest vertrouwde bronnen om studenten te helpen hun weg naar succes te vinden. Iedereen moet zijn eigen weg vinden, en dat weten we uit de eerste hand. We werken eraan om informatie te verstrekken uit zowel onze professionele als persoonlijke ervaringen, om individuen te helpen via de universiteit en daarbuiten. Elk jaarwenden miljoenentudents en hun families zich tot de vlaggenschipsite van het bedrijf, Edvisors.com, voor tijdige, nauwkeurige informatie, advies en hulpmiddelen die hen helpen vol vertrouwen de beste beslissingen te nemen over het betalen voor de universiteit. Bovendien bezit Edvisors ScholarshipPoints.com, waar studenten punten verdienenom beurstekeningen in te voeren (de site heeft tot nu toe meer dan $ 1 miljoen toegekend); PrivateStudentLoans.com,die leners helpt bij het vinden van particuliere leningoplossingen tijdens school en in de herfinancieringsfase. Edvisors is opgericht in 1998 en is gevestigd in Las Vegas, Nevada. Meer informatie is te vinden op www.edvisors.com.

Contactgegevens:

Press Inquiries
Edvisors Network, Inc
702-777-8467
press@edvisors.com

Tags:   United States, Wire