header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Kleinberg Kaplan viert 50-jarig jubileum als premier advocatenkantoor voor particuliere beleggingsfondsen

Nov 2, 2021 4:46 PM ET

Ny bedrijf is organisch gegroeid voorbij de eerste generatie om een sterk platform te bouwen dat particuliere beleggingsfondsen, onroerend goed, bedrijven, rechtszaken, belastingen en trusts en landgoederen omvat

NEW YORK (2 NOVEMBER 2021) – Boutique advocatenkantoor Kleinberg Kaplan, beschreven als “het best bewaarde geheim van Wall Street”, viert zijn 50e verjaardag als toonaangevend juridisch adviseur voor beleggingsfondsen en ondernemers, waaronder veel pioniers in de fondsenindustrie.

Opgericht door Fred Kleinberg, Myron Kaplan en Norris Wolff in november 1971, met Jim Cohen een paar maanden later, is Kleinberg Kaplan uitgegroeid tot een multidisciplinair kantoor met meer dan 100 advocaten en medewerkers. Met een internationale praktijk bedient het bedrijf de wereldwijde belangen van zijn klanten vanuit een kantoor in New York City, de financiële hoofdstad van de wereld.

Sinds de oprichting heeft Kleinberg Kaplan een primaire missie behouden om particuliere investeerders en fondsen zorgvuldig en effectief te vertegenwoordigen bij hun meest uitdagende zaken en om dagelijks juridisch advies te bieden. De klanten van het bedrijf, van wie velen al tientallen jaren bij het bedrijf werken, omvatten niet alleen grote beleggingsfondsen en opkomende managers, maar ook particuliere bedrijven in alle stadia van hun levenscyclus, vastgoedbeleggers, family offices en vermogende particulieren.

De praktijken en advocaten van het kantoor worden regelmatig gerangschikt in Chambers, Legal 500   en IFLR1000   naast goed erkende Am Law 100-beoefenaars – inderdaad, de oprichters van Kleinberg Kaplan zijn allemaal afkomstig van grote Wall Street-bedrijven en veel van zijn huidige partners hebben vergelijkbare stambomen.

“Toen Fred, Norris, Jim en ik het kantoor een halve eeuw geleden begonnen, waren we van plan om het beste juridische advies en de beste vertegenwoordiging te bieden. We hadden niet per se een plan voor groei, maar we groeiden samen met onze klanten, om ervoor te zorgen dat we hen het hoogste serviceniveau bleven bieden,” zei Myron Kaplan. “Het is verheugend om te zien dat onze vroege focus op het helpen van particuliere investeerders 50 jaar later nog steeds een hoeksteen is van de missie van Kleinberg Kaplan en dat de volgende generatie partners die nadruk op service behoudt, terwijl de mogelijkheden van het bedrijf worden verbreed.”

Een deel van het recept voor het succes van Kleinberg Kaplan is de manier waarop het zijn advocaten cultiveert. Het heeft nooit medewerkers rechtstreeks van de rechtenstudie ingehuurd. In plaats daarvan trekt het kantoor ervaren advocaten aan van grotere, institutionele advocatenkantoren die de ondernemersmantel willen overnemen die de vier oprichters en de partners van vandaag zijn blijven voeden. Het kantoor bemant consequent opdrachten met senior advocaten en doorgewinterde medewerkers, zodat klanten weten dat ze niet betalen voor junior advocaten om “on the job” te worden opgeleid en ze krijgen geavanceerd advies van advocaten die niet alleen diep bekend zijn met hun juridische behoeften, maar ook met hun zakelijke belangen.

“Het is een bewijs van de visie van onze vier oprichters dat Kleinberg Kaplan een toonaangevend juridisch adviseur is geworden voor gevestigde fondsbeheerders, opkomende managers en iedereen daartussenin”, aldus Andrew Chonoles,die sinds 2006 als managing partner heeft gediend. Chonoles is pas de tweede managing partner in de 50-jarige geschiedenis van het bedrijf, na Fred Kleinberg. “In de vijf decennia sinds onze oprichting zijn veel advocatenkantoren verdwenen of opgegaan in grotere kantoren. We blijven een van de langstlevende multidisciplinaire bedrijven van onze omvang in New York City. Als bedrijf hebben we ernaar gestreefd om geavanceerde, technische kennis van onze praktijk te behouden, creatief te denken en de bureaucratie te vermijden die endemisch is in veel grote bedrijven. Dit, samen met onze ondernemersgeest, heeft ons in staat gesteld om te evolueren en te groeien met onze klanten en de markt.” Chonoles voegde eraan toe: “We voelen ons nauw verbonden met de prestaties van onze klanten in de afgelopen vijf decennia en we zijn er trots op deel uit te maken van hun succes.”

Opmerkelijke hoogtepunten van het bedrijf in de afgelopen 50 jaar zijn onder meer:

  • Teruggaand naar de eerste dagen van zijn bestaan, heeft Kleinberg Kaplan enkele van de titanen van de hedgefondsindustrie vertegenwoordigd, waaronder Elliott Investment Management L.P. en Paulson & Co. Inc.
  • Het bedrijf was adviseur van Jim Henson Enterprises, onder meer bij de voorgenomen fusie met Disney.
  • Kleinberg Kaplan heeft een actieve praktijk die Israëlische klanten vertegenwoordigt en was een van de oprichters van de Israel Hedge Fund Association.
  • Het bedrijf wordt consequent gerangschikt als een top pure-play activistische adviseurvoor aandeelhouders, die spraakmakende beleggersactivisten vertegenwoordigt, volgens ranglijsten van Bloomberg en Refinitiv.
  • Meest recent heeft het bedrijf de staat Washington, de staat Oregon en het District of Columbia gestoomd in hun veel gepubliceerde juridische strijd tegen Purdue Pharma, maker van OxyContin, een pijnstiller die naar verluidt heeft bijgedragen aan de nationale opioïdencrisis.

Betrokkenheid van de gemeenschap is de kern van de missie van Kleinberg Kaplan gebleven. Het bedrijf heeft bijvoorbeeld tientallen jaren opgetreden als externe pro bono general counsel voor het Children’s Museum of Manhattan en heeft het museum bijgestaan bij een reeks juridische zaken. Het bedrijf rekent ook tot zijn gewaardeerde partnerschappen The Brotherhood Sister Sol en Women in Funds. Daarnaast heeft het bedrijf onlangs zijn succesvolle Diversity, Equity and Inclusion (DEI) -programma omgedoopt tot IDEAL – Inclusiviteit, Diversiteit, Gelijkheid, Allyship en Leren. Deze waarden zijn essentiële componenten van de cultuur van Kleinberg Kaplan, voortdurende ontwikkeling, toekomstige groei en succes als een gemeenschap en advocatenkantoor.

“We geven veel om onze medewerkers en hun training en ontwikkeling, evenals hun persoonlijke tevredenheid,” zei Chonoles. “Wij geloven dat onze focus op de gemeenschap en op het creëren van een meer inclusieve en ondersteunende werkplek belangrijke ingrediënten zijn geweest voor ons succes en ervoor zorgen dat ons bedrijf blijft gedijen.”

Als reactie op de recente groei en de toewijding aan klanten en het naar huis bellen van New York City, nam Kleinberg Kaplan begin vorig jaar nieuwe kantoorruimte in op 500 Fifth Avenue. Het kantoor beslaat nu meerdere verdiepingen in het Art Deco gebouw. Tegelijkertijd heeft Kleinberg Kaplan zijn websiteopnieuw gelanceerd, met een nieuw bedrijfslogo, samen met een volledig bijgewerkt visueel ontwerp en platform met de zes kernpraktijkgebieden van het bedrijf – Private Funds & Investment Management, Real Estate, Corporate Transactional & Finance, Litigation & Risk Management, Tax en Trusts & Estates.

“De afgelopen 20 maanden hebben duidelijk meerdere uitdagingen gecreëerd voor onze advocaten en medewerkers, niet in de laatste plaats om samen te komen om ten volle te genieten van ons nieuwe kantoor in Midtown,” zei Chonoles. Het kantoor kondigde onlangs een officiële terugkeer naar kantoordatum van 3 januari 2022 aan en heeft een hybride beleid voor werken op afstand ontwikkeld dat uniek is onder advocatenkantoren, waarbij advocaten en personeel het grootste deel van het jaar drie dagen per week op kantoor zullen werken. Aanwezigheid op kantoor wordt echter teruggebracht tot twee dagen per week in de maand juni en is volledig optioneel in de maanden juli en augustus.

“Ondanks de recente uitdagingen konden onze teams zich op zoveel manieren aanpassen om door te gaan.het bedienen van onze klanten, zodat we op topniveau hebben gepresteerd en enkele van onze beste prestaties in de geschiedenis van het bedrijf hebben geleverd,” voegde Chonoles eraan toe. “Terwijl New York vooruit blijft gaan, zijn we enthousiast over onze plaats in de juridische markt van de stad en kijken we uit naar wat de komende 50 jaar brengt.”

Over Kleinberg Kaplan

Beschreven als “Wall Street’s best bewaarde geheim” (The Legal 500: Verenigde Staten), Kleinberg Kaplan is een vooraanstaand boutique advocatenkantoor dat praktisch, zakelijk juridisch advies biedt aan investeerders, ondernemers en andere marktleiders. Met een nationale en internationale reputatie voor de vertegenwoordiging van particuliere fondsen, bedient het bedrijf een indrukwekkend aantal klanten, waaronder beleggingsfondsen en bedrijven in alle stadia van hun levenscyclus, evenals een breed scala aan vastgoedbeleggers, family offices en vermogende particulieren. Kleinberg Kaplan biedt een full-service platform dat uitgebreide Big Law-ervaring combineert met de persoonlijke aandacht van een boetiekkantoor, echt teamwork en een ondernemerscultuur die is afgestemd op investeringen, het opbouwen van bedrijven en het transformeren van ideeën in succesvolle bedrijven. Ga voor meer informatie naar www.kkwc.com.

 
 
 
 
 

Contactgegevens:

John Garger jgarger@rippmedia.com


Allan Ripp arippnyc@aol.com 646-285-1779