header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Chelsea Investment Corporation viert de baanbrekende columba, met 200 betaalbare appartementen in chula Vista’s Millenia Master geplande gemeenschap

Nov 4, 2021 12:19 PM ET

De betaalbare appartementengemeenschap van $ 102 miljoen wordt gefinancierd door Citi Community Capital, Raymond James Tax Credit Fund en de Chula Vista Housing Authority

CHULA VISTA, CA – 3 november 2021 – Chula Vista Burgemeester Mary Casillas Salas en Chula Vista Gemeenteraadslid Jill Galvez sloten zich aan bij Chelsea Investment Corporation, Meridian Development, financieringspartners en leden van het ontwikkelingsteam om vandaag de baanbrekende van Columba betaalbare appartementen in Millenia te vieren. Columba ligt op de noordoostelijke hoek van Optima Street en Solstice Avenue en zal 200 huurbeperkte appartementen bevatten voor gezinnen met een laag inkomen met een inkomen tussen 30 procent en 60 procent van het San Diego County Area Median Income (AMI). Appartementen zullen naar verwachting eind 2023 worden geopend, volgens Jim Schmid, CEO van Chelsea Investment Corporation, de projectontwikkelaar. Financieringspartners voor het project van $ 102 miljoen zijn Raymond James Tax Credit Fund, Citi Community Capital en de Chula Vista Housing Authority. “Een van de meest elementaire menselijke behoeften is een plek om thuis te noemen. In de afgelopen maanden heeft de pandemie de behoefte aan betaalbare huizen geïllustreerd, aangezien de prijs van woningen in Californië blijft stijgen,” zei burgemeester Mary Casillas Salas van Chula Vista. “Chelsea Investment Corporation is een geweldige gemeenschapsondersteuner geweest door hun voortdurende inspanningen om betaalbare woningen van hoge kwaliteit te bieden aan gezinnen in Chula Vista. De Columba 200-familie betaalbare eenheden in Millenia zullen een grote aanwinst zijn voor de stad om te helpen voldoen aan de vraag naar betaalbare woningen.” Columba zal beschikken over twee woongebouwen van vier en vijf verdiepingen en een parkeerstructuur van twee verdiepingen. Appartementen zullen variëren van 585 tot 1.027 vierkante voet met één tot drie slaapkamers. Columba is de derde betaalbare appartementengemeenschap van Chelsea in Millenia, een stedelijk dorp van 210 hectare dat wordt ontwikkeld door Meridian Development voor Stratford Land. “Betaalbaar wonen is een cruciaal onderdeel van masterplannen zoals Millenia. Wat we zien, vooral in San Diego County, is een extreem tekort aan betaalbare woningen, vooral op de huurmarkt,” zei Jim Schmid. “Betaalbare woningen zijn de sterkste houvast in de richting van economische stabiliteit. We zijn er niet alleen trots op deel uit te maken van de betaalbare huisvestingsoplossing, maar we zijn er ook trots op deel uit te maken van het veranderen van het leven van mensen.” Columba is ontworpen door Joseph Wong Design Associates (JWDA) uit San Diego in een moderne ontwerpesthetiek in overeenstemming met het algehele ontwerp van Millenia. De getrapte gevels van het gebouw creëren een aantrekkelijke, gevarieerde daklijn en straatbeeldelementen dragen bij aan de voetgangersvriendelijke sfeer van de gemeenschap. De buitenkant van de gebouwen zal gevelbeplating, stucwerk, metalen paneel en keramische tegelaccenten bevatten. Interieurvoorzieningen omvatten twee gemeenschappelijke ruimtes, een computerlokaal / lounge en wasfaciliteiten. Buiten hebben bewoners toegang tot twee privé aangelegde binnenplaatsen, in totaal meer dan 35.000 vierkante voet, met twee tot kavels, een jeu-de-boulesbaan, acht barbecues met schaduwrijke picknickplaatsen, open grasvelden en een gemeenschappelijke tuin. On-site diensten zullen worden geleverd door Chelsea’s non-profit partner, Pacific Southwest Community Development Corporation (PSCDC), waaronder volwasseneneducatie en vaardigheidsopbouwklassen, zoals computervaardigheden, Engels als tweede taal (ESL), kunst, werkbegeleiding, financiële geletterdheid, gezondheid en welzijn. PSCDC biedt ook een naschools programma op locatie tijdens het schooljaar voor schoolgaande kinderen. Dit programma omvat tutoring, mentoring, kunst en ambachten en andere educatieve verrijkingsactiviteiten. Alle diensten zijn ter plaatse en gratis voor de bewoners. Columba architectural rendering: Millenia II Renderings 7-28-21 Over Chelsea Investment Corporation. Sinds 1984 heeft Chelsea meer dan 12.000 eenheden betaalbare woningen ontwikkeld voor bevolkingsgroepen, waaronder senioren en gezinnen met een laag inkomen, landarbeiders, personen die het risico lopen dakloos te worden en dakloze veteranen. Met een totale projectkapitalisatiekost van meer dan $ 3 miljard, omvat de expertise van Chelsea stedelijke inbreiding, gemengd gebruik, voorstedelijke inclusie, acquisitierehabilitatie en landelijke eigendommen. Het bedrijf is de eerste in Californië die betaalbare appartementen levert die zijn gereserveerd voor mensen met een ontwikkelingsstoornis, zoals autisme, epilepsie, het syndroom van Down of hersenverlamming. Chelsea is een volledig geïntegreerde betaalbare woningontwikkelaar en biedt kant-en-klare financiering, ontwikkeling, algemene contracten en diensten voor vastgoed/ activabeheer. Ga voor meer informatie naar www.chelseainvestco.com. Over Millenia Millenia, dat voor ongeveer 80 procent compleet is, is een volledig gerechtigd, 210 hectare groot, stedelijk dorp dat wordt ontwikkeld door Meridian Development voor Stratford Land als het stedelijke centrum van South San Diego County. Millenia is aangewezen als SANDAG Smart Growth Urban Center en is gepland voor 3.000 meergezinswoningen, 2 miljoen vierkante voet kantoorruimte van klasse A, 1,5 miljoen vierkante voet aan winkels, horeca, civiele en gemengde projecten en zes stadsparken, geweven samen met een systeem van met bomen omzoomde promenades, fietspaden en pleinen. De beloopbare, transitvriendelijke gemeenschap belichaamt duurzaamheid en groen leven, met ambitieuze plannen voor waterbehoud, luchtkwaliteit en energie-efficiëntie. Millenia ligt net ten oosten van SR 125 en net ten zuiden van het winkelcentrum Otay Ranch Town Center in het bekroonde masterplan Otay Ranch in het oosten van Chula Vista.It grenst aan een geplande universiteitssite. MilleniaSD.com

Contactgegevens:

Myrna Marston
MPR Strategic Communications
619-733-9291
myrna@marstonmpr.com
Tags:   United States, Wire