header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


DE ENIGE WAAIERS DIE ONGEVOELIG ZIJN VOOR ZEEWATER EN AFVALWATERCORROSIE!!

Nov 4, 2021 12:11 PM ET

 

SIMSITE® NIET-VERSTOPPING WAAIERS

Simsite® Structural Composite Non-Clogging Impellers zijn superieur aan Metallic Impellers, omdat ze licht van gewicht zijn, eenvoudig te installeren en ontworpen om lang mee te gaan en meer deeltjes door te geven, corrosie, elektrolyse en cavitatieproblemen te elimineren die inherent zijn aan metalen waaiers!  Simsite® Composiet niet-verstoppings waaiers hebben een uitstekende smering met een lage wrijvingscoëfficiënt, die voorkomt dat materiaal blijft plakken en verstoppen. SIMS PUMP is in staat om dergelijke superieure waaiers aan te bieden omdat Simsite® Waaiers worden bewerkt uit massieve blokken Simsite® Structural Graphite Composite Simsite® Impellers worden zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant bewerkt op 5 tot 8-assige bewerkingscentra.

Simsite® Non-Clogging Impellers zorgen ervoor dat er meer deeltjes door de schepen kunnen gaan en hun ontwerp voorkomt verstopping van de deeltjes in de vloeistof die wordt gepompt. Gelukkig zijn Simsite® Impellers ontworpen om de effecten van verstopping, corrosie, erosie en cavitatie te verminderen of te elimineren. Omdat Simsite® Impellers nauwkeurig worden bewerkt uit massieve blokken van het structurele composiet, kan de waaier van de zwaangeometrie worden ontworpen met behulp van CFD-technieken (Computerized Fluid Dynamics) en -programma’s om de vortexing- en cavitatieproblemen te elimineren die worden ervaren door gegoten of gegoten metalen waaiers.

 

Simsite® Engineered composiet waaiers en behuizingsringen bieden nog grotere besparingen omdat ze kunnen worden ontworpen om het pompbedrijfspunt het beste efficiëntiepunt (BEP) te maken, wat de efficiëntie aanzienlijk verhoogt!  (Hoe verder de pomp van BEP verwijderd is, hoe lager het rendement en hoe hoger de radiale belasting, beweging en trillingen.) De bewerkte schottenoppervlakken zorgen voor gladdere oppervlakteafwerkingen, wat zorgt voor een lagere wrijvingscoëfficiënt met zelfsmerende eigenschappen.  Bewerkte structurele composiet waaiers en ringen zijn 5 tot 6 keer lichter dan metalen waaiers en lopen op strakkere slijtring tot behuizingsringspelingen.

Dit zorgt voor een vermindering van mechanische verliezen en volumetrische verliezen. Omdat bewerkte composietwaaieren perfect uitgebalanceerd zijn, zowel hydraulisch als mechanisch, en deze balans gedurende de hele levensduur van de pomp behouden, vermindert dit trillingen en kan de pomp efficiënter werken, wat de uitvaltijd en operationele kosten vermindert. Ontworpen structurele composietproducten blijken ook lichtgewicht, waardoor de opstartbelasting en de doorbuiging van de as worden verminderd. Het resultaat is een toename van de levensduur van lagers, afdichtingen, ringen en sleeves!

 

 

SIMSITE® Impellers & Casing Rings zijn de beste Impellers & Casing Rings op de markt! De reden dat onze waaiers zo goed zijn, is omdat ze niet zijn gegoten of gegoten.

SIMS PUMP produceert hoogwaardige, nauwkeurig bewerkte, verbeterde, efficiënte waaiers en behuizingsringen van SIMSITE®, een uniek en gepatenteerd structureel composiet. SIMSITE® Producten zijn gepatenteerd en volledig verschillend van alle andere Impellers & Casing-ringen op de markt omdat ze volledig zijn bewerkt uit vaste blokken SIMSITE®, die nooit corrodeert in zeewater, brak water, rivierwater, gechloreerd water, rioolwater, afvalwater en vele andere chemicaliën.

Onze SIMSITE® Impellers en Casing Rings zijn echt uniek omdat ze zowel aan de binnen- als buitenkant volledig (100%) bewerkt zijn. De 5-assige tot 8-assige precisiebewerking maakt onze SIMSITE® waaiers perfect uitgebalanceerd, zowel mechanisch als hydraulisch – als een waaier vanuit één middenpositie wordt bewerkt, is er GEEN onbalans!

Bovendien, omdat onze waaiers niet corroderen in zeewater, brak water, rivierwater, afvalwater en veel chemicaliën, raken ze niet in een onbalans en ervaren ze daarom geen prestatievermindering zoals metalen producten.

SIMSITE® waaiers en ringen zijn uitstekend geschikt voor nieuwe, upgrade-, reparatie- of retrofittoepassingen.  Ze zijn licht van gewicht en vrijwel onverwoestbaar. Slijtage van andere pomponderdelen, waaronder de pompbehuizing, wordt sterk verminderd vanwege de perfecte balans, lichtgewicht, zelfsmerende, afdichtings- en corrosie-, erosie- en cavitatiebestendigheid van de SIMSITE® Impeller. Dit betekent veel minder kosten voor het vervangen van onderdelen, downtime en jarenlange probleemloze prestaties.

Simsite® waaiers en behuizingsringen zijn ontworpen voor superieure hydraulische prestaties omdat de waaiers computertechnisch zijn ontworpen, ontworpen en nauwkeurig bewerkt. De waaier wijzergeometrie kan worden ontworpen om de efficiëntie en prestaties te maximaliseren. Problemen zoals recirculatie, radiale stuwkracht en cavitatie kunnen worden geminimaliseerd of geëlimineerd door te upgraden naar Simsite® Impellers & Casing Rings.   Waaier wijzervormen kunnen eenvoudig worden aangepast om de beste wijzervorm te bieden voor specifieke toepassingen en prestatieverzoeken.

 1. Simsite® waaiers en omhulsels zijn superieur aan alle metalen producten in zout water, brak water, rivierwater, afvalwater, chloorwater en veel chemische diensten, omdat ze niet corroderen en omdat ze worden bewerkt in tegenstelling tot gegoten of gegoten.
 2. Simsite® waaiers en omhulselringen CORRODEREN NOOIT in zeewater, rioolwater, afvalwater, brak water of chloorwater! Een van de belangrijkste voordelen van Simsite® structurele composietproducten in vergelijking met metaal is het vermogen om bestand te zijn tegen zowel corrosie als erosie in corrosieve omgevingen!
 3. Simsite® waaiers en behuizingsringen zijn corrosie-, erosie- en cavitatiebestendig!
 4. Simsite® waaiers en behuizingsringen zijn licht Ze zijn slechts 15% van het gewicht van metalen waaiers en ringen. De lichtere massa betekent een aanzienlijke vermindering van de opstartbelasting, asbeweging en asafbuiging, wat resulteert in een veel langere levensduur voor de lagers, mechanische afdichtingen, behuizings- en slijtringen en mouwen. Het lichtgewicht van de producten blijkt een uitstekende investering te zijn.
 5. Simsite® waaiers en behuizingsringen zijn mechanisch en hydraulisch uitgebalanceerd en behouden deze perfecte balans gedurende de levensduur van de pomp
 6. Simsite® waaiers en behuizingsringen verminderen onderhoud en reparatie
 7. Simsite® waaiers en behuizingsringen verlengen de prestaties, levensduur en betrouwbaarheid.
 8. Simsite® Impellers & Casing Rings verbeteren ook de pompefficiëntie.

 

 

AL MEER DAN 100 JAAR

Sims is een leider in het ontwikkelen van pompen en pompproducten. Van de uitvinding van deoriginele Sims pompklep voor de ontwikkeling van de Simsite® waaiers, pompen, mechanische afdichtingen, geleidelagers en kleppen, Sims blijft een leider in innovatieve pompoplossingen voor de maritieme en industriële markten. Sims richt zich op innovatieve oplossingen voor corrosie-, erosie- en cavitatietoepassingen. Sims Simsite® waaiers zijn superieur aan alle andere waaiers op de markt. Simsite® waaiers corroderen nooit in zout water, afvalwater of gechloreerd water toepassingen en zijn uitstekend geschikt voor vele chemische toepassingen. Sinds 1919 richt Sims zich op volledige klanttevredenheid bij elk geproduceerd product. Een unieke onvoorwaardelijke klantgarantie wordt mogelijk gemaakt door de hoogste normen van engineering, productie en klantenservice. Bekijk het beeld van de twee waaiers die naast elkaar zijn gemonteerd. Beiden liepen drie jaar. De Simsite® waaier aan de linkerkant ziet er als nieuw uit!

Simsite® is een gepatenteerde familie van superieure constructief ontworpen composietpompen en pomponderdelen die zijn goedgekeurd door de Amerikaanse marine voor marine-, marine-, chemische, industriële en afvalwatertoepassingen.

 

 

BELANGRIJKSTE VOORDELEN VAN HET GEBRUIK VAN SIMSITE® WAAIERS, RINGEN EN POMPONDERDELEN, SIMSITE® WAAIERS EN RINGEN

 1. Ze zijn corrosiebestendig en chemisch bestendig.
 2. Ze corroderen NOOIT in zout water, afvalwater of gechloreerd water!
 3. Simsite® waaiers zijn cavitatie- en erosiebestendig
 4. Superieur aan alle metalen pompen in zout water, afvalwater en chloorwaterdiensten.
 5. Werk met een hoger rendement.
 6. Lichter gewicht. 85% minder gewicht dan het gewicht van brons of roestvrij staal. De hoge sterkte/gewichtsverhouding van de Simsite® waaier betekent een aanzienlijke vermindering van de opstartbelasting, een langere levensduur van het lager en de afdichting, en minder asafbuiging en trillingen
 7. Simsite® waaiers behouden hun perfecte balans gedurende de levensduur van de pomp
 8. Ze elimineren elektrolyse. Simsite® is een inert composiet dat geen elektrolyse uitvoert en daarom de levensduur van de pompbehuizing bespaart of verlengt, zelfs als deze metallisch is!

VERHOOG DE PRESTATIES, LEVENSDUUR EN BETROUWBAARHEID

100% machinaal bewerkt uit één stuk. Simsite® waaiers worden zowel aan de binnen- als aan de buitenkant bewerkt uit massieve blokken van het structureel ontworpen composiet, dat superieure mechanische sterkte, perfecte balans, betere prestaties, gladdere oppervlakken en een langere levensduur biedt. Strakkere afdichtingen. Simsite® waaiers en omhulselringen zullen niet galmen of grijpen als metalen ringen. Daarom kunnen ze werken met een krappere speling waardoor minder lekkage door de ringen en waaier mogelijk is, wat de pompefficiëntie verhoogt. Bovendien verzegelen Simsite® behuizingsringen de behuizing, waardoor het “uitwassen” van de landingsplaatsen van de behuizingsring wordt voorkomen, wat een veel voorkomend onderhoudsprobleem is bij centrifugaalpompen. Vermindert geluid en trillingen. Vanwege het hoge rendement en het nauwkeurig bewerkte ontwerp van de Simsite® waaier, lichtgewicht en geluidsabsorberende eigenschappen van het constructief ontworpen composiet, worden geluid en trillingen in de pomp verminderd.

 

 

PROBLEEMLOZE PRESTATIES

Sims waaiers bewerkt van Simsite® bieden enorme voordelen ten opzichte van traditionele waaiers gegoten uit metaal. Simsite® waaiers zijn lichtgewicht, bieden een enorme mechanische sterkte en zijn bestand tegen corrosie, erosie en cavitatie. Simsite® waaiers en omhulselsringen worden sinds 1955 met succes gebruikt in de marine, marine en industriële en chemische markten. Ze overleven en presteren beter dan waaiers vervaardigd uit brons, roestvrij staal, duplexstaal, model en zelfs titanium.

Lagere kosten, betere prestaties Sims Simsite® waaiers en ringen zijn uitstekend geschikt voor nieuwe, reparatie- of retrofittoepassingen. Ze zijn licht van gewicht en vrijwel onverwoestbaar. Slijtage van andere pomponderdelen, waaronder de pompbehuizing, wordt sterk verminderd vanwege de perfecte balans, lichtgewicht, zelfsmerende, afdichting en corrosie-, erosie- en cavitatiebestendigheid van de Simsite® waaier.  Dit betekent veel minder kosten voor het vervangen van onderdelen, downtime en jarenlange probleemloze prestaties.

ONTWORPEN VOOR SUPERIEURE HYDRAULISCHE PRESTATIES

Omdat Simsite® waaiers computertechnisch zijn ontworpen, ontworpen en nauwkeurig bewerkt, kan de geometrie van de waaiers wijzer worden ontworpen om de efficiëntie en prestaties te maximaliseren. Problemen zoals recirculatie, radiale stuwkracht en cavitatie kunnen worden geminimaliseerd of geëlimineerd door te upgraden naar Simsite® waaiers en ringen. Waaier wijzervormen kunnen eenvoudig worden aangepast om de beste wijzervorm te bieden voor specifieke toepassingen en prestatieverzoeken.

OPTIMALISERING

Het komt maar al te vaak voor : u hebt een pomp gekocht voor één specifieke prestatie en wanneer u de pomp in uw installatie of schip in gebruik neemt, werkt de pomp op een ander punt dat volledig verschilt van het oorspronkelijke ontwerppunt (BEP of beste efficiëntiepunt) van de pomp vanwege uw systeemvereisten. Naast het feit dat het zeer inefficiënt is, veroorzaakt het een groot aantal problemen wanneer u de pomp weg van het oorspronkelijke ontwerppunt of BEP gebruikt. Deze problemen omvatten overmatig geluid en trillingen, asoscillatie, cavitatie, voortijdige slijtage en falen van de mechanische afdichtingen, lagers, ringen, mouwen en waaiers. In extreme gevallen zal de schacht breken.

SIMSITE® WAAIERS — PERFECT VOOR RETROFIT- EN VERVANGINGSTOEPASSINGEN

 1. LICHTGEWICHT – De uitzonderlijk hoge sterkte-gewichtsverhouding van Simsite® maakt een veel lichter gewicht mogelijk Dit betekent een aanzienlijke vermindering van de opstartbelasting, een langere levensduur van het lager en de mechanische afdichting en minder asafbuiging.
 2. REDUCES NOISE AND VIBRATION — Vanwege het zeer efficiënte ontwerp van de Simsite® Impeller, het lichte gewicht, de geluidsabsorberende eigenschappen en het nauwkeurig bewerkte ontwerp worden geluid en trillingen in de pomp verminderd
 3. ELIMINEERT CORROSIEEN BALANSPROBLEMEN – Simsite® Impellers zijn een ideale vervanging voor metallic

waaiers, vooral in corrosieve pomptoepassingen. Omdat Simsite® een inert product is, wordt de elektrolyse in de pomp verminderd of wanneer metalen waaiers corroderen, raken ze uit balans, waardoor voortijdige slijtage op alle andere roterende onderdelen ontstaat. Door versleten onderdelen te vervangen door Simsite® gaat de pomp langer mee en worden de kosten verlaagd!

Contactgegevens:

Sims Pump Valve Company
1314 Park Avenue
Hoboken, NJ 07030
201-792-06000
www.simsite.com
www.pumpimpellers.com
simspump@simsite.com
simsite@simsite.com
Tags:   United States, Wire