header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Else geeft update over belangrijke omzetgroeifactoren voor 2022

Nov 4, 2021 12:23 PM ET
 • Snelle groei (10% MoM) op amazon.com met 60% herhaalaankopen.
 • Snelle verkoopversnelling op Walmart.com en andere grote Amerikaanse online platforms.
 • Groeien tot 5.000 deuren voor natuurlijke voeding, kruidenierswaren en medicijnen en een toenemende verkoopsnelheid.
 • Uitbreiding van het assortiment van één (peuter) naar 10+ producten en 20+ SKU’s.
 • Canadese lancering gepland voor Q1/22.
 • Gestage groei (5% MoM) op elsenutrition.com.
 • Gezondheidszorg Practitioners (HCP) marketing.
 • Besteedt aan branding- en marketinginspanningen om CTV / tv-campagnes op te nemen

VANCOUVER, BC, 3 november 2021 – ELSE NUTRITION HOLDINGS INC. (BABY. V) (BABYF) (0YL. F) (“Else” of het “Bedrijf”) het plantaardige baby-, peuter- en kindervoedingsbedrijf, is verheugd om te rapporteren over zijn geplande belangrijkste verkoopfactoren voor 2022: Amerikaanse Amazon-verkoop: In september 2020 lanceerde Else een enkele SKU (Toddler) op amazon.com, met Kids Shakes lancering in juli 2021. De maandelijkse verkoop groeit met een snelheid van 10% AVG MoM met 60% herhaalaankopen met meer dan 650 abonnees en zal naar verwachting versnellen naarmate het productassortiment in 2022 aanzienlijk groeit. Verkoop op belangrijke Amerikaanse online planformulieren: In het eerste kwartaal van 2021 lanceerde Else het Toddler-product op Thrive Market en iHerb met solide MoM-groei op deze belangrijke platforms. In het vierde kwartaal van 2021 zal Else beginnen met de verkoop op de online platforms van Walmart en Kroger en het assortiment uitbreiden met Kids Shakes op alle 4 platforms. Else verwacht dat de verkoop van deze en van extra online platforms in 2022 een belangrijke verkoopmotor zal zijn. Aanwezigheid in de detailhandel en groei van de verkoopsnelheid: In het eerste kwartaal van 2021 lanceerde Else zijn Peuterproduct in Sprouts Farmers Markets en zag de verkoopsnelheid gestaag groeien tot meer dan 1,1 UPWPS (Units Per Week Per Store). In het derde kwartaal van 2021 werd Else genoteerd met meer dan een dozijn retailers en meer dan 100 onafhankelijken en coöperaties die samen meer dan 1.200 deuren vertegenwoordigen, waarvan de meerderheid in de late zomer tot de vroege herfst online komt. Else blijft extra producten zoals Kids Shakes toevoegen aan de momenteel vermelde winkels en is in gesprek voor een vermelding met tientallen natuurvoedings- en supermarkten die meer dan 5.000 extra deuren vertegenwoordigen, en met belangrijke apotheekretailers die meer dan 20.000 deuren vertegenwoordigen. In 2022 is else van plan om de verkoop uit te breiden tot meer dan 4.000 deuren en verder toe te voegen aan het assortiment. Assortiment: In 2021 begon Else met de lancering van één poederproduct – Complete Plant Based Nutrition for Toddlers. Halverwege het jaar voegde Else Kids Shakes toe aan zijn online assortiment dat snel groeide tot 30% van alle e-store verkopen. Kids Shakes in Banana en Mango smaken zullen worden toegevoegd aan de winkel SKU’s in het vierde kwartaal van 2021, en in 2022 Else zal verschillende nieuwe spannende productlijnen toevoegen – Super Cereal in smaken voor 6 + maand baby’s zal lanceren in het eerste kwartaal van 2022, in 7 oz verpakking. Een niet-biologisch Peuterproduct met een meer betaalbare prijs waarmee meer baby’s kunnen genieten van Else is gepland om in het eerste kwartaal van 2022 te worden gelanceerd. Ready to Drink (RTD), 8 fl. oz flessen, voor kinderen in meerdere smaken zal snel daarna worden gelanceerd. In de loop van 2022 zal het assortiment groeien naar 10+ producten en 20+ SKU’s in de VS en is er een assortiment gepland voor Canada, Europa en het Verre Oosten). Canada lancering: Op basis van de huidige interesse voor Else uit Canada in onze e-store weten we dat de vraag in Canada naar Else erg hoog is.  Canada regelgeving vereiste de ontwikkeling van iets ander assortiment producten, te beginnen in het eerste kwartaal van 2022 Else is van plan om drie producten in Canada te lanceren – Toddler Drink (poeder), niet-biologisch; Kids Drinks (poeder), niet-biologisch, in smaken; Super Cereal, biologisch, in smaken. De lancering is gepland om alle kanalen in 2022 te omvatten – Else e-store, Amazon.ca, supermarkt- en apotheekwinkelketens, natuurvoedingsretailers en onafhankelijken, die naar verwachting in de loop van de tijd zullen groeien tot 12-15% van het verkoopvolume voor Noord-Amerika. Else e-store bij www.elsenutrition.com Else zal blijven verkopen op zijn e-store en zal ook een Canadese e-store toevoegen. Terwijl Amazon en andere grote online platforms het voortouw zullen nemen in de online verkoop, zal de verkoop van else e-store naar verwachting blijven groeien. Else e-store stelt ons in staat om kritische consumentengegevens te verzamelen en nieuwe producten te testen. In het eerste kwartaal van 2022 is Else van plan om groothandelsverkoopmogelijkheden toe te voegen aan de Amerikaanse e-store om onafhankelijke winkels, HCP-klinieken en andere groothandelsinkopers te bedienen. Marketing van zorgverleners (HCP) Else bouwt aan een in de VS gevestigd HCP-team, geleid door voormalig Senior Director of Pediatric and Adult nutrition bij Abbott Nutrition US, de heer Mike Glick, dat het bewustzijn van de meer dan 80.000 Noord-Amerikaanse pediatrische zorgverleners zal vergroten en medische ondersteuning voor Else-producten zal creëren. Om de steun van HCP te krijgen, voert Else verschillende klinische studies uit om wetenschappelijk aan te tonen dat zijn productlijn de groei ondersteunt en dat de producten goed worden verdragen door jonge kinderen, evenals in pediatrische populaties die kinderen die lijden aan gezondheidsproblemen. Het bedrijf werkt de laatste hand aan protocollen voor een groeistudie bij gezonde peuters en voor een hypo-allergeniciteitsstudie bij peuters met koemelkallergie. Marketing: Else is van plan om de inspanningen te verhogen om het bewustzijn, de conversie en de verkoop van klanten te stimuleren door middel van:

 • Influencer partnerships, uit te breiden naar megasterrenniveau
 • Laat Instagram groeien tot 100.000 merkvolgers.
 • Grote betaalde advertenties op betaalde sociale kanalen.
 • Grote public relations outreach.
 • Gerichte betaalde online campagnes ter ondersteuning van de lancering van Else-winkels.
 • TV en Direct TV reclame.
 • Health Care Practitioner (HCP) marketing programma

“We zijn erg enthousiast over de plannen voor verdere groei in Noord-Amerika en de lancering van Else in andere landen in het komende jaar”, aldus Hamutal Yitzhak, CEO en medeoprichter van Else Nutrition. “We zullen doorgaan met het toevoegen van schone, op hele voedingsmiddelen gebaseerde producten aan ons assortiment terwijl we een wereldwijd merk willen worden op het gebied van health nutrition”, voegde ze eraan toe. Over Else Nutrition Holdings Inc. Else Nutrition GH Ltd. is een in Israël gevestigd voedsel- en voedingsbedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van innovatieve, schone en plantaardige voedsel- en voedingsproducten voor baby’s, peuters, kinderen en volwassenen. De revolutionaire, plantaardige, niet-sojaformule is een alternatief voor schone ingrediënten voor op zuivel gebaseerde formule. Else Nutrition (voorheen INDI) won de “2017 Best Health and Diet Solutions” award op de Global Food Innovation Summit in Milaan. De holding, Else Nutrition Holdings Inc., is een beursgenoteerd bedrijf, genoteerd als TSX Venture Exchange onder het handelssymbool BABY en is genoteerd op het AMERIKAANSE OTC Markets QX-bord onder het handelssymbool BABYF en op de Frankfurt Exchange onder het symbool 0YL. De leidinggevenden van Else omvatten leiders afkomstig van toonaangevende kindervoedingsbedrijven. Veel van else-adviesraadleden hadden eerdere leidinggevende functies in bedrijven zoals Mead Johnson, Abbott Nutrition, Plum Organics en toonaangevende kindervoedingsverenigingen, en sommigen van hen dienen momenteel in verschillende rollen in toonaangevende medische centra en academische instituten zoals Boston Children’s Hospital, Pediatrics aan de Harvard Medical School, VS, Tel Aviv University, Schneider Children’s Medical Center of Israel, Rambam Medical Center and Technion, Israël en Universitair Ziekenhuis Brussel, België. Ga voor meer informatie naar: elsenutrition.com of @elsenutrition op Facebook en Instagram. Neem voor meer informatie contact op met: Mevrouw Hamutal Yitzhak, CEO, mede-oprichter en directeur ELSE Nutrition Holdings Inc E: hamutaly@elsenutrition.com T: +972(0)3-6445095 De heer Sokhie Puar, directeur van Else Nutrition E-mail: sokhiep@elsenutrition.com T: 604-603-7787 TSX Venture Exchange Noch de TSX Venture Exchange, noch zijn regelgevingsdienstenleverancier(zoals die term is gedefinieerd in het beleid van de TSX Venture Exchange) aanvaardt verantwoordelijkheid voor de adequaatheid of nauwkeurigheid van deze release.   Waarschuwing met betrekking tot toekomstgerichte verklaringenDit persbericht bevat verklaringen die “toekomstgerichte verklaringen” kunnen vormen in de zin van de toepasselijke effectenwetgeving. Toekomstgerichte verklaringen worden meestal geïdentificeerd door woorden zoals “zal” of soortgelijke uitdrukkingen. Toekomstgerichte verklaringen in dit persbericht omvatten verklaringen met betrekking tot de verwachte data voor het indienen van de financiële openbaarmakingsdocumenten van het bedrijf.  Dergelijke toekomstgerichte verklaringen weerspiegelen huidige schattingen, overtuigingen en veronderstellingen, die gebaseerd zijn op de perceptie van het management van de huidige omstandigheden en verwachte toekomstige ontwikkelingen, evenals andere factoren die volgens het management passend zijn in de omstandigheden. Er kan geen garantie worden gegeven dat het voorgaande juist zal blijken te zijn. Toekomstgerichte verklaringen in dit persbericht gaan onder andere uit van de verwachting dat er geen onderbrekingen of storingen in de toeleveringsketen zullen zijn als gevolg van COVID 19 en dat de productie-, makelaar- en leveringslogistieke overeenkomst met het bedrijf niet wordt beëindigd.  De werkelijke resultaten kunnen afwijken van de schattingen, overtuigingen en veronderstellingen die worden uitgedrukt of geïmpliceerd in de toekomstgerichte verklaringen.  Lezers worden gewaarschuwd om niet overmatig te vertrouwen op toekomstgerichte verklaringen, die de verwachtingen van het management alleen weerspiegelen vanaf de datum van dit persbericht. Het bedrijf wijst elke verplichting af om toekomstgerichte verklaringen bij te werken of te herzien, hetzij als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of anderszins, behalve zoals vereist door de wet.

Contactgegevens:

http://www.elsenutrition.com/
Tags:   United States, Wire