header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Tanger Outlets kondigt exclusieve nationale samenwerking aan met The Lumistella Company, de thuisbasis van The Elf on the Shelf®

Nov 4, 2021 12:54 PM ET

Iconische gezinsvriendelijke merken werken samen voor interactieve vakantieprogrammering

Greensboro, N.C. (3 november 2021) – Tanger Factory Outlet Centers, Inc. (NYSE: SKT) zet zijn toewijding aan strategische samenwerkingen voort met de aankondiging van een nieuw partnerschap met The Lumistella Company, het team dat zich toelegt op het tot leven brengen van de Noordpool van de kerstman voor kinderen over de hele wereld. De samenwerking zal een exclusieve The Elf on the Shelf bevatten® Scavenger Hunt geactiveerd in alle Amerikaanse centra van Tanger Outlets in het hele land. Het vakantieprogramma biedt een meeslepende, merkelijke familie-entertainmentervaring en maakt gebruik van het wonder van The Elf on the Shelf door de Scout Elves tot leven te brengen in Tanger-centra. De verhuizing benadrukt tanger’s voortdurende inspanningen om kritische en tijdige partnerschappen te stimuleren die zowel retailers als shoppers van alle leeftijden aanspreken.

Als de exclusieve ontwikkelaar van het retail-outlet-winkelcentrum voor de vakantieprogrammering van The Elf on The Shelf, nodigen Tanger Outlets en The Elf on the Shelf gezinnen uit op een speurtochtreis via vermakelijke en interactieve aanwijzingen om een verscheidenheid aan Scout Elves te ontdekken die in elk centrum verborgen zijn. De Scavenger Hunt, die begin november tot eind december wordt geactiveerd, biedt fotowaardige mogelijkheden voor gezinnen om meer vakantieherinneringen te creëren tijdens dit belangrijke winkelseizoen, een piekperiode waarin meer dan 30 miljoen shoppers naar de winkelcentra komen om de beste outletmerknamen te kopen. “Als de belangrijkste bestemming van het land voor vakantie familie winkelen, Tanger Outlets is toegewijd aan het leveren van geweldige ervaringen voor onze bezoekers,” zei Tanger Outlets Vice President van Marketing Partnerships Jessica Roberts. “Door exclusief twee van de meest iconische vakantiemerken van het land te combineren, is Tanger Outlets verheugd om honderden avontuurlijke en speels verborgen Scout Elves in onze eigendommen te hosten om onze miljoenen shopperfamilies te verrassen en te verrassen. Deze speciale samenwerking versterkt de boeiende omgeving die shoppers gewend zijn bij Tanger Outlets door echte vakantiemagie te creëren tussen twee geliefde merken.” “We zijn verheugd om de magie van de Noordpool van de Kerstman tot leven te brengen door deze betoverende ervaring bij Tanger Outlets dit seizoen,” zei Christa Pitts, mede-oprichter en co-CEO van The Lumistella Company. “De samenwerking was een natuurlijke match, omdat we allebei gericht zijn op het brengen van vreugde aan gezinnen tijdens de vakantie, en via The Elf on the Shelf Scavenger Hunt, dat is precies wat we willen doen. Gezinnen krijgen de kans om de geliefde kersttraditie van De Elf op de Plank op een boeiende manier buiten hun huis te ervaren.” De outlet-winkelbestemmingen in de open lucht bieden ook het hele seizoen feestelijke aanbiedingen om te helpen bij alle behoeften aan cadeaus voor de feestdagen. Ga voor meer informatie over Tanger Outlets naar tangeroutlets.com en maak verbinding met Tanger Outlets op Facebook en Instagram. Over Tanger Factory Outlet Centers Tanger Factory Outlet Centers, Inc. is een toonaangevende exploitant van luxe openlucht outlet centra die eigenaar is van, of een eigendomsbelang heeft in, een portfolio van 36 centra. Tanger’s operationele eigendommen bevinden zich in 20 staten en in Canada, in totaal ongeveer 13,6 miljoen vierkante voet, verhuurd aan meer dan 2.500 winkels die worden beheerd door meer dan 500 verschillende merknaambedrijven. Tanger heeft meer dan 40 jaar ervaring in de outlet industrie en is een beursgenoteerde REIT. Voor meer informatie over Tanger Outlet Centers, bel 1-800-4TANGER of bezoek TangerOutlets.com. Over The Lumistella Company CCA en B, LLC d/b/a The Lumistella Company, met hoofdkantoor in Atlanta, Georgia, is de officiële bron voor de verhalen over de Noordpool van de Kerstman. Oorspronkelijk opgericht in 2005 door een moeder- en dochterteam, is het bedrijf de thuisbasis van een aantal iconische kerstmerken, waaronder: The Elf on the Shelf®, Elf Pets®en Elf Mates®. Elk van deze merken, samen met hun wereldwijde portfolio van intellectueel eigendom, wordt beheerd door The Lumistella Company en gedistribueerd via een breed assortiment consumentenproducten, boeiende meeslepende ervaringen en origineel entertainment dat is ontworpen om vreugdevolle familiemomenten met Kerstmis te creëren. VOOR MEER INFORMATIE: Brianna Poplaskie BRAVE Public Relations bpoplaskie@emailbrave.com 404.233.3993

Contactgegevens:

Brianna Poplaskie

BRAVE Public Relations
bpoplaskie@emailbrave.com

404.233.3993
Tags:   United States, Wire