header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Huntsville-gezondheidswerkers ontvangen lokale erkenning voor uitstekende zorg

Nov 5, 2021 11:09 AM ET

Thrive at Jones Farm-teamleden erkend als verpleegster van het jaar en directeur van het jaarHUNTSVILLE, ALABAMA (4 november 2021) – Thrive at Jones Farm’s Memory Care Director Sandra Chism en president Kelli Long zijn door de organisatie Doctor Patient Medicineuitgeroepen tot verpleegkundige van het jaar en directeur van het jaar . Doctor Patient Medicine is een groep artsen en verpleegkundigen met een passie voor geriatrische zorg. Ze werken samen met senior woongemeenschappen in het noorden van Alabama om ervoor te zorgen dat bewoners kwaliteitszorg krijgen met een persoonlijk tintje. Jaarlijks erkennen ze uitzonderlijk werk in 23 gemeenschappen door middel van geïndividualiseerde prijzen die categorieën bestrijken zoals beste directeur, beste faciliteit en beste verpleegkundige. Kelli Long werd geselecteerd om de inaugurele Director of the Year-prijs te ontvangen voor haar uitstekende leiderschap in verschillende categorieën, waaronder betrouwbaarheid, probleemoplossing, communicatieve vaardigheden en algehele houding. Josh Barnes, eigenaar van Doctor Patient Medicine, merkte op dat hij Kelli’s drive bewonderde om voor haar bewoners te vechten en haar weigering om zich te vestigen in het bieden van de best mogelijke zorg voor hen. Sandra Chism werd verkozen tot Verpleegkundige van het Jaar 2021 voor uitmuntendheid in categorieën zoals compassie, geavanceerde besluitvorming en verantwoording. Terwijl ze al die vaardigheden tentoonspreidt, onderscheidt Sandra zich ook met passie en de bereidheid om een extra stap te zetten voor haar bewoners en haar team. “Doctor Patient Medicine heeft deze prijzen ontwikkeld om uitzonderlijke zorg en uitstekende individuen te erkennen die we het hele jaar door zien,” zei Barnes, “Deze twee leiders belichamen een passie die niet kan worden onderwezen of besloten. Ze zijn echt een voorbeeld van de ‘resident first’-houding die Doctor Patient Medicine en Thrive Senior Living definieert. ” De kernfilosofie van Thrive richt zich op het veranderen van de manier waarop ouder worden en seniorenleven worden bekeken, terwijl het principe wordt benadrukt dat mensen omgevingen niet verlaten waar ze echt bekend zijn. Thrive gelooft dat dit gevoel van echt “bekend” zijn essentieel is voor een positieve menselijke ervaring. Het bedrijf en zijn gemeenschappen nemen uitgebreide maatregelen om ervoor te zorgen dat alle teamleden bewoners zien als mensen in plaats van individuen die zorg nodig hebben. Deze laatste erkenning van twee van haar teamleden weerspiegelt deze filosofie in actie. Over Arts-Patiënt Geneeskunde: Doctor-Patient Medicine werd opgericht door Marilyn Salada-Ligon M.D. en Joshua Barnes CRNP, die werden geleid door hun passie voor gepersonaliseerde geriatrische zorg om een groep artsen en verpleegkundigen te creëren die een oprechte liefde voor hun geriatrische patiënten deelden. Met behulp van alle beschikbare middelen helpen ze bij de profylactische en responsieve zorg die nodig is in een steeds veranderende senior living-industrie. Doctor Patient Medicine gelooft in een patiëntgerichte aanpak en houdt vast aan hun missie: “Waar uw leven onze passie is.” In hun ogen is dit voorschrift essentieel om de best mogelijke, meest consistente zorg te bieden. Over Thrive Senior Living: Thrive Senior Living ontwerpt, ontwikkelt en exploiteert innovatieve gemeenschappen voor zelfstandig wonen, begeleid wonen en geheugenzorg in het hele land met een frisse kijk op seniorenleven. Thrive streeft ernaar om levens te verrijken en trouwe rentmeesters te zijn van alles wat aan hen is toevertrouwd door oudere volwassenen te respecteren en te eren als waardevolle leden van de samenleving. Thrive, dat in particuliere handen is en zijn hoofdkantoor heeft in Atlanta, Georgia, is uitgeroepen tot “2018 Best Workplaces for Aging Services” door Great Place to Work® en FORTUNE en een “Great Place to Work” door Activated Insights voor vier opeenvolgende jaren. Het bedrijf is momenteel actief in gemeenschappen in Texas, Florida, Alabama en Georgia, met aanhoudende groei in primaire en secundaire markten in de oostelijke regio van de Verenigde Staten. Ga voor meer informatie naar thrivesl.com. VOOR MEER INFORMATIE: Brianna Poplaskie BRAVE Public Relations 404.233.3993 bpoplaskie@emailbrave.com

Contactgegevens:

Brianna Poplaskie
BRAVE Public Relations
404.233.3993
bpoplaskie@emailbrave.com
Tags:   United States, Wire