header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Klanten kiezen voor een voorzichtige benadering van de financiële strategie te midden van door de pandemie veroorzaakte onzekerheid

Nov 5, 2021 11:01 AM ET

ALM Intelligence Pacesetter Research constateert dat hoewel er aarzeling is bij klanten om te handelen voordat de intenties van de overheid duidelijker worden, Gangmakers en marktleiders de mogelijkheid van de verstoring veroorzaakt door de pandemie gebruiken om klanten te helpen positioneren voor een veel volatielere, meer regulerende beperkende toekomst

New York, NY – 4 november 2021– Uit een nieuwe analyse van ALM Intelligence Pacesetter Research blijkt dat de pandemie een bijna ongekend niveau van overheidsbemoeienis in markten en economieën veroorzaakte, waardoor de financiële dynamiek voor organisaties drastisch veranderde. De meest prominente en opdringerige vormen van deze inmenging manifesteerden zich als stimuleringsinspanningen gericht op macro-economische factoren en specifieke industrieën. Veel regeringen (waaronder de VS) geven nu aan dat deze programma’s binnenkort zullen worden afbouwd. In combinatie met de ernstige ontwrichting die de pandemie vorig jaar aan de economieën heeft toegebracht, is de financiële strategie een ondraaglijke exercitie geworden. “De twee belangrijkste elementen waar klanten mee worstelen, zijn glazen bol en planning,” beschreef ALM Intelligence Pacesetter Research Director Tomek Jankowski. “Dat klinkt misschien eenvoudig, maar klanten worstelen om overheidsgedrag te begrijpen en te voorspellen en zoeken hulp om rode vlaggebeurtenissen te identificeren. Maar wat nog belangrijker is, ze hebben ook hulp nodig bij het inbouwen van flexibiliteit en wendbaarheid in hun strategieën voor zowel specifieke regelgeving als macrogedrag.” Marktleiders en gangmakers onderscheidden zich in de pandemie minder door nieuwe capaciteiten te bouwen of te verwerven, maar meer door hun bestaande capaciteiten effectief te organiseren in specifieke klantbehoeften. Velen hebben zich bijvoorbeeld gericht op specifieke regelgeving of stimuleringsprogramma’s. Maar hoewel die diensten aanvankelijk gericht waren op crisisbeheer, konden marktleiders dat aanbod in 2020 en 2021 gebruiken om te evolueren naar een geïntegreerde financiële strategie voor de lange termijn. In ALM Intelligence Pacesetter Research: Finance Strategy 2021-2022beoordeelde dePacesetter Advisory Council zeventien strategieën en diensten van providers die zijn geïdentificeerd als marktleiders op hun vermogen om klantimpact te leveren in de steeds veranderende supply chain-omgeving van vandaag. Bovendien bieden het onderzoek en de analyse inzicht in de concurrentiedynamiek en trends in de dienstverlening, waardoor convergentie tussen financiële advies-, juridische, managementconsultancy en multi-serviceproviders wordt aangedreven. Hoogtepunten van het onderzoek:

  • Bezorgdheid over post-pandemisch overheidsgedrag (via wetgeving, rechtbanken en regelgevende instanties) omvat belastingen, toeleveringsketens, mobiliteit, kasstromen, gegevens en levering, wat leidt tot een intense focus op het inbouwen van flexibiliteit in de financiële strategie, waarbij datagestuurde scenarioplanning een essentieel groeigebied is
  • Regelgevings- en nalevingsrisico’s zijn top of mind voor klanten en openen de deur voor die aanbieders die in staat zijn om de GRC-, juridische, operationele en marktcomponenten effectief voor klanten aan te pakken
  • Weinig klanten drukken nog op de paniekknop, maar de dreiging van afbouw door de overheid van pandemische stimuleringssteun en terugtrekking uit markten (in gepaard met waarschijnlijk toegenomen inmenging van de publieke sector in de vorm van belastingen, rentetarieven, grotere controles aan de grenzen en pogingen om reshoring van toeleveringsketens aan te moedigen) maakt van financiële strategie een beladen oefening
  • De pandemie heeft brandstof toegevoegd aan de toch al robuuste M&A-markten in termen van zowel noodlijdende sell-side als opportunistische buy-side deals, maar de vlaag van herstructurering compliceert de planningskant van de financiële strategie
  • De COVID-crisis heeft digitaliseringsprojecten in de financiële wereld versneld, hoewel nu met een focus op resultaten in plaats van platformisering of AI, waarbij de nadruk verschuift naar het meest effectieve gebruik van zowel menselijke als machinebronnen

ALM Intelligence evalueerde de supply chain-mogelijkheden van de volgende leveranciers: AlixPartners, Alvarez & Marsal, Bain & Company, Baker Tilly, Barclays, Boston Consulting Group, Deloitte, Dentons Global Advisors, Duane Morris; Duff & Phelps, een Kroll Business; EY, FTI Consulting, goetzpartners, KPMG, McKinsey & Company, PwC, Stout, UBSALM Intelligence Pacesetter Research biedt onafhankelijk, objectief onderzoek aan aanbieders en kopers van professionele diensten, gekoppeld aan praktische inzichten die het besluitvormingsproces voor strategische plannings- en inkoopprofessionals informeren. Voor meer informatie over het Finance Strategy-onderzoek of om de volledige versie van het rapport te downloaden: https://www.alm.com/intelligence/pacesetter-research-2/finance-strategy/. Ga voor meer informatie of om de volledige versie van de ALM Intelligence Pacesetter Research-serie te verkrijgen naar:https://www.alm.com/intelligence/pacesetter-research/ of neem contact op met onze Strategic Accounts Manager, James Doyle op JDoyle@alm.com. Over ALM IntelligenceALM Intelligence biedt eigen gegevens, analyses, tools en kennis die onze klanten in staat stellen om te slagen. De productsuite en uitgebreide gegevensopslagplaats bewapenen professionals met de kritieke bedrijfsinformatie die nodig is om de meest impactvolle en geïnformeerde beslissingen mogelijk te maken. De uitgebreide gegevensopslag en productfunctionaliteit stellen professionals in staat om concurrerende uitdagingen het hoofd te bieden met het vertrouwen om voorop te blijven lopen. De diepgaande expertise van ALM Intelligence in de sectoren voordelen, verzekeringen, consulting en juridische zaken biedt een breed spectrum aan bruikbare informatie om de strategie te vergemakkelijken en uit te voeren. Bezoek https://www.alm.com/intelligence voor meer informatie. Over ALM Media, LLCALM, een informatie- en inlichtingenbedrijf, biedt klanten kritisch nieuws, gegevens, analyse, marketingoplossingen en evenementen om de juridische activiteiten met succes te beheren. ALM bedient een gemeenschap van meer dan 6 miljoen zakelijke professionals die willen ontdekken, verbinden en concurreren in zeer complexe industrieën. Bezoek www.alm.com voor meer informatie en bezoek www.alm.com/events/ om meer te weten te komen over onze aankomende evenementen. Volg ons op Twitter op @ALMMedia.

Contactgegevens:

Eliza Sawyer
esawyer@alm.com