header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Maui County werkt samen met Veoci om een virtueel EOC te implementeren en een gemeenschappelijk operationeel beeld te bouwen tijdens noodsituaties

Nov 5, 2021 10:56 AM ET

4 november 2021 — Hawaï is een van de meest unieke staten in de Verenigde Staten. Het klimaat en de geografie van de staat onderscheiden het aangenaam van de andere staten in de Unie. De factoren die Hawaii onderscheiden, kenmerken ook het noodbeheer en vormen unieke uitdagingen voor de EOC-managers en andere responsprofessionals op de eilanden. Het graafschap Maui bestaat uit de eilanden Maui (het op een na grootste eiland in de staat), Molokai en Lanai. Als de enige jurisdictie met meerdere eilanden in de staat, omvat de reikwijdte van de activiteiten van het graafschap Maui voor de EOC de uitdaging om noodmaatregelen op deze drie eilanden te coördineren. Maui County werkt samen met Veoci om de activiteiten van zijn bestaande EOC verder uit te breiden. Zoals veel gemeenten in de VS al doen, zal Maui County Veoci in de toekomst gebruiken als een virtuele EOC om alle noodoperaties binnen en buiten evenementen te verbeteren. Bovendien voegt Maui County zich bij een groeiende familie van Veoci-klanten in Hawaï, waaronder het Hawaii Department of Transportation en het graafschap Honolulu. De provincie herbergt de enige EOC op het eiland. Als gevolg hiervan brengt de Maui County EOC veel personeel binnen en moet de communicatie tussen alle belanghebbenden coördineren terwijl een gemeenschappelijk operationeel beeld wordt opgebouwd. Door Veoci in de provinciale EOC te brengen en een digitale responsruimte te ontwikkelen, zal het vermogen van het EOC-team om te reageren op noodsituaties worden versterkt. Het delen van informatie en een gemeenschappelijk operationeel beeld zijn essentiële onderdelen van elke reactie, ongeacht locatie en team. Veoci, als een virtueel EOC, maakt het gemakkelijk voor belanghebbenden om deel te nemen en relevante informatie in te dienen bij andere responsdeelnemers. Nadat het Maui County-team de implementatie van Veoci in de provinciale EOC heeft voltooid, kunnen ze er zeker van zijn dat deze twee elementen altijd aanwezig zijn in de reacties. “In het verleden hebben onze partners in het noodoperatiecentrum fema’s Incident Command System gebruikt om noodhulp- en herstelinspanningen te coördineren tussen meerdere provinciale, staats-, federale agentschappen en niet-gouvernementele organisaties,” zei Herman Andaya, beheerder van het Maui Emergency Management Agency. “Het was op aanbeveling van burgemeester Michael Victorino dat we verschillende technologieën onderzoeken die gericht zijn op het verbeteren van ons vermogen om situationeel bewustzijn te behouden, een gemeenschappelijk operationeel beeld te bevorderen en middelen en responsactiviteiten te coördineren, vooral in een COVID-omgeving.” “Na een uitputtende zoektocht werd Veoci geselecteerd als het platform dat het beste zou voldoen aan onze behoeften in het EOC en de dagelijkse activiteiten van MEMA,” vervolgde Andaya. “Met bijna 80 partners in ons EOC en honderden meer in het veld, is de uitdaging altijd geweest om informatie te verzamelen en te delen die nodig is om onze leiders in staat te stellen kritieke beslissingen te nemen tijdens noodsituaties. Via Veoci kunnen we informatie beter verzamelen en beheren, onze planningsmogelijkheden verbeteren en de documentatie creëren die nodig is voor FEMA-vergoedingen en de ontwikkeling van verbeteringsplannen. We kijken ernaar uit om deze technologie te integreren als aanvulling op onze EOC-processen en om onze operationele paraatheid verder te versterken.” “We zijn erg verheugd om maui county toe te voegen tot de Veoci-gemeenschap en hun virtuele EOC te implementeren,” zei Mark Demski, Senior Account Executive voor de overheid bij Veoci. “Wat nog belangrijker is, deze implementatie zal helpen aantonen hoe goed Veoci mensen verbindt in het midden van een reactie en hoe grote gemeenschappen kunnen samenwerken om een ecosysteem van paraatheid en respons op noodsituaties te creëren.” Over Veoci: Veoci is een cloudgebaseerd platform voor noodbeheer, bedrijfscontinuïteit, teamsamenwerking en dagelijkse activiteiten, ontworpen om te voldoen aan de besluitvormings- en communicatievereisten van meerdere teams op veel locaties. Met strenge beveiliging, de hoogste beschikbaarheid en snel schaalbare prestaties is Veoci ontworpen voor instellingen en organisaties van elke omvang en complexiteit. Het bedrijf vierde onlangs zijn 10-jarig bestaan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contactgegevens:

info@veoci.com
203-782-5944
Tags:   United States, Wire