header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Maryland University of Integrative Health kondigt aanvangsspreker 2020-2021 aan

Nov 11, 2021 4:01 PM ET

Laurier, Md. Maryland University of Integrative Health heeft vandaag aangekondigd dat Ali Smith, mede-oprichter van de Holistic Life Foundation, zal dienen als de openingsspreker van 2020-2021. De heer Smith heeft bijna 20 jaar ervaring in het internationaal onderwijzen van yoga, mindfulness en meditatie aan een breed demografisch spectrum in omgevingen zoals scholen, retraitecentra, wellnesscentra, mentale crisisfaciliteiten, detentiecentra, drugsbehandelingscentra en bedrijven, evenals in privé één-op-één sessies. In 2001 was hij medeoprichter van de Holistic Life Foundation (HLF). Tijdens zijn ambtstermijn als uitvoerend directeur hielp zijn leiderschap HLF om uit te groeien tot een organisatie die meer dan 50 mensen in dienst had en gemeenschappen over de hele wereld diende. Hij is een gepubliceerde auteur en heeft verschillende curricula geschreven. Hij is een pionier op het gebied van yoga en mindfulness in het onderwijs, evenals in trauma-geïnformeerde yoga en mindfulness, en ontwikkelt best practices die over de hele wereld worden gebruikt. Ali heeft lesgegeven in zeven landen op drie continenten. Zijn werk is te zien geweest op cbs news, cnn, nbc nightly news, pbs, evenals in Oprah Magazine en Forbes. Ali is ook co-host van de Look Again Podcast en mede-eigenaar van de Involution Group. HLF streeft naar het verbeteren van sociale, gemeenschaps-, educatieve en emotionele resultaten in gemeenschappen met een laag inkomen en achtergestelde gemeenschappen door veelzijdige programmering te bieden (waaronder yoga, mindfulness en gezondheid van mens en milieu) die jongeren, gezinnen en volwassenen in staat stelt. Het biedt yoga- en mindfulness-onderwijs voor achtergestelde bewoners in de gemeenschap van Baltimore en daarbuiten. Door middel van een alomvattende aanpak die kinderen helpt hun innerlijke leven te ontwikkelen door middel van yoga, mindfulness en zelfzorg, toont HLF een diepe toewijding aan leren, gemeenschap en rentmeesterschap van het milieu. Sinds de oprichting heeft HLF yoga-, mindfulness- en milieugerelateerde programma’s voor jongeren gefaciliteerd in scholen, recreatiecentra, groepshuizen, het Baltimore Juvenile Detention Center en andere locaties. HLF heeft programma’s voor volwassenen gefaciliteerd in veel verschillende omgevingen, waaronder drugsbehandelingscentra, faciliteiten voor psychische aandoeningen, hogescholen, seniorencentra, scholen en wellnesscentra in het hele land. HLF zet zich ook in voor het ontwikkelen van hoogwaardige evidence-based programma’s en curriculum om het welzijn van de gemeenschap te verbeteren. Ga voor meer informatie naar https://hlfinc.org/. De openingsceremonie van MUIH erkent afgestudeerden van de klassen van 2019-2020 en 2020-2021 en wordt gehouden op 24 oktober 2021 in het Lyric Theatre in Baltimore, Maryland. “We zijn blij Ali te mogen verwelkomen als onze openingsspreker. Hij, de Holistic Life Foundation en MUIH hebben een natuurlijke affiniteit in het dienen van de gemeenschap en een focus op welzijn en mindfulness. Zijn werk weerspiegelt de benadering van integratieve gezondheid die de kern vormt van MUIH”, aldus Marc Levin, President en CEO van MUIH. MUIH biedt doctorale en masterdiploma’s en afgestudeerde certificaten in acupunctuur, Ayurveda, cannabiswetenschap, gezondheids- en welzijnscoaching, gezondheidsbevordering, kruidengeneeskunde, integratieve gezondheidsstudies, voeding, welzijn op de werkplek en yogatherapie. Over Maryland University of Integrative Health (MUIH) Maryland University of Integrative Health (MUIH) is een toonaangevende academische instelling gericht op de studie en praktijk van integratieve gezondheid en welzijn en een van de weinige universiteiten in de VS die zich uitsluitend aan dergelijke praktijken wijden. Diep geworteld in een holistische filosofie, is het model voor integratieve gezondheid en welzijn gebaseerd op mensgerichte, relatiegerichte, evidence-informed zorg. Sinds 1974 is MUIH een waardengedreven gemeenschap die beoefenaars en professionals opleidt om toekomstige gezondheids- en welzijnsleiders te worden door middel van transformatieve programma’s gebaseerd op traditionele wijsheid en hedendaagse wetenschap. MUIH heeft meer dan 20 progressieve graduate degree-programma’s in een breed scala van disciplines, aangeboden op de campus en online. In het Natural Care Center op de campus en de outreach-instellingen van de gemeenschap biedt MUIH medelevende en betaalbare gezondheidszorg van student-stagiaires en professionele beoefenaars, die elk jaar meer dan 20.000 klinische behandelingen en consultaties levert.

Voor meer informatie bezoek www.muih.edu

April Arnold,E-mail: aarnold@muih.edu

Contactgegevens:

April Arnold,

Email: aarnold@muih.edu


Tags:   United States, Wire