header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Offer18 introduceerde fraudebestrijdingsmaatregelen voor haar performance marketingdiensten

Nov 11, 2021 4:46 PM ET

Nieuwe service beschermt merken tegen klikspam, klikinjectie, ongeldig verkeer (IVT) bot en andere fraudeactiviteiten

New York, VS 10 november 2021 Bekroonde Offer18, die Performance Marketing Software biedt voor gelieerde netwerken, adverteerders en agentschappen via professionele trackingmogelijkheden, heeft onlangs antifraudemaatregelen toegevoegd aan zijn dienstenpakket. Geen kwaadaardig verkeer, inclusief tokens en whitelists, gaat onopgemerkt met de interne fraudedetectiefuncties van Offer18. De hoogbeveiligde tools hebben de mogelijkheid om frauduleuze verkeersbronnen en nepconversies en leads te identificeren en te onderscheiden van alle rapportagegegevens, en waarschuwt de gebruiker om de vereiste acties hiertegen te ondernemen. De functies die Offer18 heeft toegevoegd om frauduleuze activiteiten en privacyproblemen in de gelieerde industrie aan te pakken, zijn onder meer:

  • Fraude Fender
  • Adverteerder/MMP Klik op Ondertekenen
  • Conversie risico monitor
  • Klik op Spamming Defender
  • Probabilistische attributie

Fraudebestrijding

  • Fraud Fender is een fraude / bot monitoring tool. Met behulp van deze tool kunt u ook de bronnen detecteren die u spamklikken sturen. Door verkeersbronnen zorgvuldig te monitoren, kunt u bepaalde verkeersbronnen met lagere conversiepercentages detecteren. Dit kunnen tekenen zijn van botverkeer. Het kan dus helpen om de bron met lage CR te stoppen / blokkeren. U kunt ook ISP’s blokkeren van bekende proxyservices die door fraudeurs worden gebruikt om hun IP’s te roteren.

  • MMP Click Signing – Met minimale technologie kunnen fraudeurs klikken verzenden namens een advertentienetwerk en duizenden of zelfs miljoenen spamklikken maken. Adverteerders/MMP Click Signing zorgt ervoor dat klikken die aan een advertentienetwerk worden toegeschreven legitiem zijn en niet afkomstig zijn van een fraudeur die spamklikken maakt. De tool helpt ook voorkomen dat advertentienetwerken worden geblokkeerd.
  • Conversies CTIT De Conversion Risk Monitor van Offer18 helpt bedrijven conversies CTIT te detecteren (klik om de installatietijd te installeren) en is een goede methode om de impact van botverkeer te minimaliseren.
  • Klik op Spamming Defender helpt affiliate netwerken te voorkomen dat ze betalen voor valse conversies. Met deze geavanceerde tool begint spamverkeer eruit te filteren op basis van een vooraf ingesteld algoritme. Er zijn drie modi beschikbaar op basis van de eisen van de gebruiker: licht, gemiddeld en streng.

Probabilistische attributie

  • iOS Privacy Postback helpt bij het verzamelen van gegevens van hun adverteerder op basis van het Advanced Privacy-raamwerk voor het delen van gegevens van advertentienetwerken dat door Apple is geïntroduceerd in iOS 14.5+.

“Het fraudepercentage stijgt samen met de opkomst van de digitale reclame-industrie. Frauduleus verkeer verspilt de advertentiebudgetten van adverteerders en belemmert de geloofwaardigheid van affiliates. Fraudeurs gebruiken tegenwoordig geavanceerde technologie om frauduleus verkeer te verzenden. De geavanceerde tools van Offer18 helpen bedrijven bij het bestrijden van frauduleus verkeer”, aldus een woordvoerder van Offer18, dat meer dan 700 klanten heeft in meer dan 40 landen. Ga voor meer informatie over de bekroonde diensten en producten van Offer18 naar offer18.com. Over Aanbieding18 Offer18 helpt digitale professionals om hun eigen affiliate netwerk te creëren, hun campagneprestaties te optimaliseren en elk stukje van hun verkeersbronnen te gebruiken om een betere ROI te genereren met behulp van ingebouwde geavanceerde technologietools. Het wordt geleverd met veel geavanceerde functies zoals anti-fraude, campagneautomatisering, link checker, slim aanbod en krachtige aanbodsynchronisatie-API die helpen bij de transformatie van de performance marketing-industrie. Daarom tonen de toonaangevende merken hun vertrouwen en migreren ze voortdurend van hun bestaande technologieleveranciers naar Offer18. E-mail- hi@offer18.com Volg op social media Linkedin – https://www.linkedin.com/company/offer-18 Facebook – https://www.facebook.com/offers18 Twitter – https://twitter.com/offer_18 YouTube – https://www.youtube.com/c/Offer18 Instagram – https://www.instagram.com/getoffer18

Contactgegevens:

https://www.offer18.com/
Tags:   United States, Wire