header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Daly & Black, P.C. certificeert class action rechtszaak tegen GEICO

Nov 16, 2021 4:50 PM ET

Houston, Texas | 4 november 2021 – Daly & Black, P.C., die een groep polishouders vertegenwoordigt, was met succes in staat om een groepsvordering tegen GEICO te certificeren met betrekking tot de vermeende onderbetaling van autoclaims. *Een eerdere versie van dit persbericht bevatte onjuiste feitelijke verklaringen en onjuistheden met betrekking tot het effect van klassecertificering. We betreuren de fout en verontschuldigen ons bij GEICO en haar polishouders. Eisers beweren dat ze elk een verzekeringspolis hebben gekocht die betaling van belastingen en / of bepaalde vergoedingen vereiste in geval van een totaal verlies van hun voertuig. Eisers beweren dat GEICO het beleid heeft geschonden door in bepaalde omstandigheden geen omzetbelasting en / of registratierechten te betalen aan verzekerden van wie de voertuigen als total loss werden aangemerkt. “Het standpunt van eisers is dat het beleid van GEICO vereist dat het kosten betaalt in verband met het vervangen van een voertuig dat total loss is. Dit omvat bijvoorbeeld belasting op alle voertuigen en registratierechten. Eisers proberen GEICO verantwoordelijk te houden voor het betalen van die kosten,” zei de raadsman van eiser, Richard Daly van Daly & Black, P.C. Op 28 oktober 2021 hoorde rechter Keith P. Ellison argumenten en op 3 november 2021 keurde hij de motie goed om de klasse tegen GEICO te certificeren, hoewel er nog geen bevel is uitgevaardigd. Verzekeringnemers die in aanmerking komen, worden op de hoogte gebracht dat de klasse is gecertificeerd, samen met de claims en verweren in kwestie, en worden op de hoogte gebracht van hun recht om zich af te melden voor de klasse. De styling van de zaak is Civil Action 4:20-cv-00799, Philip Angel et al. v. GEICO Advantage Insurance Co. et al., in het Zuidelijke District van Texas, Houston Division.

Contactgegevens:

Directeur Marketing voor Daly & Black, Alex Koby bij akoby@dalyblack.com 323-491-6795.

Contactgegevens:

Director of Marketing for Daly & Black,
Alex Koby at akoby@dalyblack.com
323-491-6795.