header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


FRANCHISE GROUP KONDIGT DEELNAME AAN AAN KOMENDE INVESTEERDERSCONFERENTIE

Nov 16, 2021 9:10 AM ET

Delaware, Ohio, 15 november 2021 – Franchise Group, Inc. (NASDAQ: FRG) (“Franchise Group” of het “Bedrijf”) heeft vandaag aangekondigd dat het zal deelnemen aan kleine groepsbijeenkomsten op de Stephens Investment Conference op 2 december 2021 in Nashville, TN. Over Franchise Group, Inc. Franchise Group is een eigenaar en exploitant van franchise- en franchisebedrijven die voortdurend op zoek is naar uitbreiding van zijn portfolio van merken, terwijl het zijn operationele en kapitaalallocatiefilosofie gebruikt om een sterke cashflow voor zijn aandeelhouders te genereren. De business lines van Franchise Group omvatten Pet Supplies Plus, American Freight, The Vitamin Shoppe, Buddy’s Home Furnishings en Sylvan Learning. Op gecombineerde basis exploiteert Franchise Group momenteel meer dan 2.600 locaties, voornamelijk in de VS, die door het bedrijf worden gerund of worden geëxploiteerd in overeenstemming met franchiseovereenkomsten. Toekomstgerichte verklaringen Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen in de zin van de Private Securities Litigation Reform Act van 1995. Toekomstgerichte verklaringen omvatten, zonder beperking, projecties, voorspellingen, verwachtingen of overtuigingen over toekomstige gebeurtenissen of resultaten en zijn geen verklaringen van historische feiten. Dergelijke toekomstgerichte verklaringen zijn gebaseerd op verschillende veronderstellingen vanaf het moment dat ze worden gedaan en zijn inherent onderhevig aan bekende en onbekende risico’s, onzekerheden en andere factoren die ertoe kunnen leiden dat de werkelijke resultaten, prestaties of prestaties wezenlijk verschillen van toekomstige resultaten, prestaties of prestaties die worden uitgedrukt of geïmpliceerd door dergelijke toekomstgerichte verklaringen. Toekomstgerichte verklaringen gaan vaak vergezeld van woorden die geprojecteerde toekomstige gebeurtenissen of resultaten overbrengen, zoals “verwachten”, “geloven”, “schatten”, “plannen”, “projecteren”, “anticiperen”, “van plan zijn”, “zullen”, “kunnen”, “bekijken”, “kansen”, “potentieel” of woorden van vergelijkbare betekenis of andere verklaringen met betrekking tot meningen of oordelen van het bedrijf of zijn management over toekomstige gebeurtenissen. Hoewel het bedrijf van mening is dat zijn verwachtingen met betrekking tot toekomstgerichte verklaringen gebaseerd zijn op redelijke veronderstellingen binnen de grenzen van zijn bestaande kennis van zijn bedrijf en activiteiten, kan er geen garantie worden gegeven dat de werkelijke resultaten, prestaties of prestaties van het bedrijf niet wezenlijk zullen verschillen van verwachte toekomstige resultaten, prestaties of prestaties die worden uitgedrukt of geïmpliceerd door dergelijke toekomstgerichte verklaringen. Werkelijke toekomstige resultaten, prestaties of prestaties kunnen wezenlijk verschillen van historische resultaten of verwachte resultaten, afhankelijk van een verscheidenheid aan factoren, waarvan vele buiten de controle van het bedrijf liggen.  We verwijzen u naar de secties “Risicofactoren” en “Bespreking en analyse door het management van de financiële toestand en bedrijfsresultaten” van het jaarverslag van het bedrijf op formulier 10-K voor de periode eindigend op 26 december 2020, en vergelijkbare secties van de kwartaalrapporten van het bedrijf op formulier 10-Q en andere indieningen, die zijn ingediend bij de SEC en beschikbaar zijn op de website van de SEC op www.sec.gov. Alle toekomstgerichte verklaringen in dit persbericht worden uitdrukkelijk gekwalificeerd door de waarschuwende verklaringen die hierin zijn opgenomen of waarnaar hierin wordt verwezen. De werkelijke resultaten of verwachte ontwikkelingen worden mogelijk niet gerealiseerd of, zelfs als ze substantieel worden gerealiseerd, hebben ze mogelijk niet de verwachte gevolgen voor of effecten op het bedrijf of zijn bedrijf of activiteiten. Lezers worden gewaarschuwd om niet te vertrouwen op de toekomstgerichte verklaringen in dit persbericht. Toekomstgerichte verklaringen spreken alleen vanaf de datum waarop ze zijn gedaan en het bedrijf neemt geen enkele verplichting op zich om deze toekomstgerichte verklaringen bij te werken, te herzien of te verduidelijken, hetzij als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of anderszins. INVESTOR RELATIONS CONTACT: Andrew F. Kaminsky EVP & Chief Administrative Officer Franchise Group, Inc akaminsky@franchisegrp.com (914) 939-5161

Contactgegevens:

Andrew F. Kaminsky
EVP & Chief Administrative Officer
Franchise Group, Inc.
akaminsky@franchisegrp.com
(914) 939-5161
Tags:   United States, Wire