header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


NIEUWE BROOMFIELD SENIOR LIVING ONTWIKKELING DOOR EXPERIENCE SENIOR LIVING DEVELOPMENT & STELLAR SENIOR LIVING

Nov 16, 2021 3:34 PM ET

Colorado Developer en in Utah gevestigde Senior Living provider breiden uit in Broomfield, Colorado

 

Broomfield, CO (2 november 2021) – Stellar Senior Living, een in Utah gevestigde, door een familie gerunde senior living provider, en Experience Senior Living Development (ESLD), een in Denver gevestigde senior living developer, kondigden de uitbreiding naar Broomfield, Colorado aan met de vorming van hun joint venture en eerste ontwikkeling. De opening van de community staat gepland voor april 2023. De uitbreiding is bedoeld om de groeiende bevolking van Broomfield en omliggende gebieden te bedienen.

De drie verdiepingen tellende gemeenschap met 115 eenheden op 1450 West 169th Avenue biedt zelfstandig wonen, begeleid wonen en geheugenzorg onder één dak als een volledig gelicentieerde gemeenschap voor permanente zorg. Het is ontworpen voor diegenen die de Colorado-levensstijl willen. De binnenplaats is georganiseerd om foodtrucks te huisvesten, geselecteerde eenheden hebben een complete keuken voor diegenen die meer vrijheid willen om te koken en de lounge op de derde verdieping biedt vrij uitzicht op de bergen van het voorste bereik. De Broomfield senior living community biedt een breed scala aan voorzieningen, waaronder de hele dag dineren met een modern koffiehuis en bistro open voor het publiek, privéwandelpaden, een salon, huishouding, wasservice en vervoer.

De operationele filosofie van Stellar Senior Living is gebaseerd op hun sterke basis van familie en ze geven veel om hun bewoners en bieden geïndividualiseerde ondersteuning. “Ons hoogste doel is om het beste te doen en te zijn in alles wat we ondernemen, en om een stellair leven te bieden aan onze bewoners, hun families en onze werknemers”, zegt Evrett Benton, oprichter en CEO van Stellar Senior Living.

“We zijn verheugd om samen te werken met Stellar Senior Living en verheugd om samen te beginnen met de bouw van ons eerste project,” zei Hunter MacLeod, ESLD SVP of Development. “Samen weerspiegelt deze gedeelde visie de expertise van twee ervaren teams.”

Het ontwikkelingsteam wordt geconformeerd door oz Architecture uit Denver en hoofdaannemer Brinkmann Constructors, met hoofdkantoor in St. Louis.

De Broomfield senior living community zal later in 2022 reserveringen aannemen. Ga voor meer informatie of om u aan te melden voor het ontvangen van updates naar de website of stuur eene-reception@stellarliving.com .

Stellar Senior Living exploiteert nu 26 senior living communities in het westen van de VS, waaronder drie gemeenschappen binnen het frontbereik. Meer informatie op www.stellarliving.com.

Over Experience Senior Living Development LLC

Experience Senior Living Development is een in Denver gevestigd vastgoedontwikkelingsbedrijf dat gespecialiseerd is in senior living communities. Met een uitgebreide achtergrond in bouw en ontwikkeling, waaronder marktidentificatie, programmering, operationele planning, verkoop, marketing en overleg, richten we ons op het leveren van innovatieve omgevingen waar onze bewoners het leven kunnen omarmen en vieren. Ons ontwikkelingsteam ontwerpt gemeenschappen voor zelfstandig wonen, begeleid wonen en geheugenzorg met de nadruk op zorg, verbinding, welzijn en innovatie met behulp van moderne technologie om ervaringen te verbeteren.

 

MEDIACONTACTEN:

Stellar Senior Wonen

Chelsie Ring, 385.342.2069

cring@stellarliving.com

Ervaar Senior Living Development LLC

Kirstin Barbour, 303-293-0693

PR@esl5280.com

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

title=”Delete”>

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contactgegevens:

Stellar Senior Living

Chelsie Ring, 385.342.2069

cring@stellarliving.com

Experience Senior Living Development LLC

Kirstin Barbour, 303-293-0693

PR@esl5280.com