header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Black Friday Nootropics Deals: Hoe Modafinil winstgevend te kopen?

Nov 19, 2021 1:45 PM ET

Black Friday is zo populair omdat het de traditionele startdag is voor het winkelseizoen voor de feestdagen. Elk jaar domineert dit evenement het nieuws en breekt het nieuwe verkooprecords. Het goede nieuws is dat de Black Friday-deals alle hype zeker waard zijn. Bijna alles wat je je kunt voorstellen, gaat op de een of andere plaats in de verkoop. In deze gids zullen we het hebben over nootropics, de beste op de markt onthullen en onderzoeken hoe je het winstgevend kunt kopen op Black Friday.

Wat zijn Nootropics?

Nootropics, of “smart drugs”, zijn geneesmiddelen, supplementen en andere stoffen die worden gebruikt om de cognitieve functie te verbeteren, met name uitvoerende functies, concentratie, creativiteit, geheugen of motivatie, bij gezonde personen. Er zijn 2 belangrijke soorten “smart drugs”: recept en niet-voorgeschreven. Recept nootropics zijn geneesmiddelen die zijn ontworpen om sommige gezondheidsproblemen zoals narcolepsie, attention deficit hyperactivity disorder (ADHD), depressie, de ziekte van Alzheimer, enz. Te behandelen. Sommigen van hen zijn als volgt:

 • modafinil (Provigil);
 • amfetamine (Adderall);
 • methylfenidaat (Ritalin);
 • memantine (Axura).

Zoals elk recept medicijnen, dit type nootropics kan risico’s van negatieve effecten en interacties, en ze mogen niet worden gebruikt zonder recept van een arts. Nonprescription, of over-the-counter (OTC), nootropics zijn niet goedgekeurd voor de behandeling van stoornissen / ziekten, maar hebben enkele effecten op de mentale functie. Dit type “smart drugs” omvat natuurlijke stoffen en synthetische supplementen die geen recept nodig hebben om te gebruiken. Enkele van de meest populaire voedingssupplementen zijn Qualia Mind, Mind Lab Pro, Alpha Brain, Gorilla Mind Rush en Noopept. Natuurlijke nootropics omvatten cafeïne (geweldig voor mentale focus), L-theanine (verbetert alfagolven voor een ontspannen maar alerte mentale toestand), omega-3-vetzuren (vechten tegen hersenveroudering + herstel en vernieuw hersencellen [1]), ginkgo biloba (verbetert de hersenfunctie [2]), Rhodiola rosea (verhoogt de cognitieve vaardigheden en heeft een positief effect op de stemming [3]), creatine (verbetert de trainingsprestaties en is goed voor kortetermijngeheugen en redeneren [4] ), onder andere. Vanwege het gebrek aan onderzoek naar de effecten van nootropic supplementen op cognitie, modafinil, een goed onderzochte, super veilige, en effectieve recept nootropic, wordt beschouwd als de beste cognitieve versterker die echt werkt. Veel gezonde mensen uit alle lagen van de bevolking gebruiken het vanwege de verbazingwekkende cognitieve voordelen en vinden het uiterst effectief. Laten we meer te weten komen over dit product.

Waarom is Modafinil zo populair?

Modafinil is een waakbevorderend medicijn dat is ontworpen om mensen te behandelen die lijden aan bepaalde slaapstoornissen. Tegenwoordig wordt het echter vaak off-label gebruikt om de cognitieve functie te verbeteren en uiteindelijk de productiviteit te verhogen. Hoewel het werkingsmechanisme van modafinil niet volledig wordt begrepen, is het bekend dat het sommige neurotransmitters zoals noradrenaline, serotonine, histamine, dopamine en orexinesystemen in de hersenen stimuleert [5]. Door de histamineniveaus te verhogen, geeft het een gevoel van absolute alertheid en verhoogde waakzaamheid gedurende maximaal 12+ uur. Het remmen van de heropname van dopamine in de hersenen en het verhogen van de concentraties ervan leiden tot een diepgaand effect op de cognitie. Bij goed verdragen doses verhoogt modafinil de functie in verschillende cognitieve domeinen, waaronder episodisch en werkgeheugen, + andere processen die afhankelijk zijn van de prefrontale cortex en cognitieve controle [6]. Om de populariteit ervan te certificeren, noemden onderzoekers van de universiteiten van Harvard en Oxford het “‘s werelds eerste veilige ‘slimme tabblad'” na het uitvoeren van een uitgebreid overzicht van het medicijn [7]. Het is inderdaad veilig en goed verdragen als het correct wordt gebruikt, en het biedt fantastische cognitieve effecten zonder ernstige bijwerkingen te veroorzaken die vaak voorkomen bij andere krachtige stimulerende middelen. Het verbetert de besluitvorming, planning en probleemoplossing veilig en effectief. Het medicijn verbetert ook de aandacht, verbetert het leren en verbetert “vloeibare intelligentie” – het vermogen om problemen op te lossen en creatief te denken. Studenten (wanneer ondermaatse prestaties waarschijnlijk zijn), werknemers (wanneer de werkeisen hoog zijn), militair personeel (om vermoeidheid te bestrijden) en CEO’s, naast andere professionals, gebruiken modafinil om aan hun behoeften te voldoen. Trouwens, deze nootropic is populair bij beroemdheden. Beroemde mensen die modafinil hebben gebruikt, zijn Joe Rogan (een uitgesproken voorstander van nootropics), Tim Ferriss, Dave Asprey, enz. Over het algemeen kan het worden gebruikt door iedereen die laat wil werken, hun cognitieve vaardigheden wil verhogen, de productiviteit wil verhogen of hun humeur wil opfleuren zonder de angst voor ernstige bijwerkingen.

Modafinil Merken & Kosten

Provigil® is een merknaam versie van modafinil gemaakt door Cephalon. Het is extreem duur en niet iedereen kan het betalen. Volgens Drugs.com kost een voorraad van 30 tabbladen Provigil 100 mg ongeveer $ 1.363 ($ 45,43 per pil). Hetzelfde aantal pillen provigil 200 mg kost $ 2.054,49 ($ 68,48 per tabblad) [8]. Het goede nieuws is dat er verschillende modafinil generieken op de markt beschikbaar zijn. Deze medicijnen zijn net zo veilig en effectief als de tegenhanger van het merk, maar zijn veel goedkoper. Populaire generieke modafinil merken zijn Modavinil, Modawake, Modvigil, Modaheal, Modafresh, Vilafinil, Provake, Modafil MD, etc. Ze worden gemaakt door betrouwbare Indiase farmaceutische bedrijven en zijn van hoge kwaliteit. Deze generieke versies zijn gemakkelijk online toegankelijk en de meeste e-apotheken verkopen ze voor slechts $ 2,99 per tabblad. Deze Black Friday kunt u nog meer besparen door speciale aanbiedingen, kortingen en couponcodes van modafinil-leveranciers te gebruiken. 

Hoe en waar krijg je de beste Black Friday Nootropic Deals?

Op Black Friday bieden e-apotheken enorme kortingen op producten voor het winkelend publiek om meer te besparen op hun aankopen. Als u modafinil op deze dag nodig heeft met als doel veel geld te besparen, is het verstandig om kortingen en couponcodes te gebruiken die worden aangeboden door online drogisterijen. Allereerst is het geweldig om je eigen onderzoek te doen om een legitieme, betrouwbare leverancier te vinden met geweldige prijsverlagende ervaringen vóór Black Friday als je hoopt een deal te sluiten voor een nootropic met een groot ticket tijdens de verkoop van dit seizoen. Black Friday vindt slechts één keer per jaar plaats (elke vierde vrijdag van november). De kortingen van dit jaar zijn groter dan ze ooit zijn geweest, en je wilt zeker niet missen. Het enige dat u hoeft te doen, is een betrouwbare leverancier vinden, de datum targeten die is ingesteld voor het evenement en aankopen doen voordat producten niet meer op voorraad zijn. Volg de link https://modafinil.org/black-friday-modafinil-offers/ om de gids te lezen die waanzinnig geweldige e-apotheken bespreekt die maar liefst prijsverlagende ervaringen bieden op generieke modafinil-medicijnen. De besproken leveranciers promoten Black Friday met de beste deals + gratis verzending om hun klanten te plezieren die het hele jaar wachten om de gewenste pillen tegen gereduceerde prijzen te krijgen. Black Friday is inderdaad een enorm evenement dat de mogelijkheid biedt om veel geld te besparen op modafinil-aankopen.

Verwijzingen

 1. Omega-3 meervoudig onverzadigde vetzuren en hersenveroudering. Door Isabelle Denis, Brigitte Potier, Christine Heberden en Sylvie Vancassel. Gepubliceerd: maart 2015. Journals.lww.com.
 2. Ginkgo Biloba voor milde cognitieve stoornissen en de ziekte van Alzheimer: een systematische review en meta-analyse van gerandomiseerde gecontroleerde onderzoeken. Door Guoyan Yang, Yuyi Wang, Jin Sun, et al. Gepubliceerd: Nummer 5, 2016. Ingentaconnect.com.
 3. Rhodiola Rosea L. als een vermeende botanische antidepressivum. Door Jay D. Amsterdam en Alexander G. Panossian. Gepubliceerd: 15 juni 2016. Sciencedirect.com.
 4. Effecten van creatinesuppletie op de cognitieve functie van gezonde personen: Een systematische review van gerandomiseerde gecontroleerde onderzoeken. Door Konstantinos I. Avgerinos, Nikolaos Spyrou, Konstantinos I. Bougioukas en Dimitrios Kapogiannis. Gepubliceerd: 25 april 2018. Ncbi.nlm.nih.gov.
 5. Mechanismen van modafinil: Een overzicht van huidig onderzoek. Door Paul Gerrard en Robert Malcolm. Gepubliceerd: juni

2007. Ncbi.nlm.nih.gov.

 • Modafinil: een overzicht van neurochemische acties en effecten op cognitie. Door Michael J. Minzenberg en Cameron S. Carter. Gepubliceerd: 22 augustus 2007. Pubmed.ncbi.nlm.nih.gov.
 • Mijn ‘smart drugs’ nachtmerrie. Door Benjamin Zand. Gepubliceerd: 5 januari 2016. Bbc.com.
 • Provigil-prijzen, kortingsbonnen en hulpprogramma’s voor patiënten. Geraadpleegd: 7 november 2021. Drugs.com.

Contactgegevens:

https://icrowdnewswire.com/2021/11/16/black-friday-nootropics-deals-how-to-buy-modafinil-profitably/
Tags:   United States, Wire