header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Deze Finse vrouwen zetten jouw life-coaching reis om in inspirerende kunst

Nov 19, 2021 11:14 AM ET

Een uniek life-coaching concept is gecreëerd door twee vrouwen in Finland, die life-coaching ervaringen naar een nieuw niveau tillen. Minna Pietarinen en Peppi Stünkel uit Sinako realiseerden zich hoe krachtig de emotionele herinnering is en begonnen de innerlijke kracht en inzichten die hun klanten in hun coachingsessies vonden, om te zetten in kunstwerken. Beiden zijn getrainde LCF Life-Coaches en enthousiaste pleitbezorgers voor geestelijke gezondheid en spiritueel welzijn. Minna is een begenadigd kunstenaar, met een indrukwekkend talent om emoties en verhalen om te zetten in prachtige kunstwerken. Minna Pietarinen werd geboren in een groot gezin met 17 broers en zussen, behorend tot een conservatieve familie. Ze is moeder van vijf kinderen en heeft vier kinderen verloren. Na haar scheiding brak ze met de hechte religieuze gemeenschap en werd ze geconfronteerd met angst, schaamte en afwijzing. Haar ongelooflijke verhaal werd verteld in een documentaireserie op de Finse nationale tv, genaamd Cinderella Stories.  Toen ze integreerde in de reguliere cultuur, vond ze hulp door therapie en coaching en studeerde uiteindelijk om een kunsttherapiecoach, een interieurontwerper en een life-coach te worden. Minna is een natuurlijke coach en haar levenservaringen hebben haar het inzicht, de kracht en de nederigheid gegeven om anderen te ondersteunen bij de moeilijkere uitdagingen van het leven. In haar eigen woorden: “Nederigheid onthoudt de grootste schoonheid. Daaruit wordt dankbaarheid geboren en uit dankbaarheid ontstaat de meest gezochte kracht van het universum, liefde.” Peppi Stünkel verliet Finland op 18-jarige leeftijd om haar dromen na te jagen. Haar studie in het Verenigd Koninkrijk leidde haar naar een zakelijke carrière in Zwitserland. Later, op zoek naar meer betekenisvol werk, verliet ze de game-industrie en begon ze aan een solo fietstocht door Azië en vond vrijwilligerswerk in Cambodja. Ze vervolgde haar avonturen met het lesgeven in kitesurfen in Afrika en Brazilië en vestigde zich uiteindelijk bijna een decennium in Mexico om bedreigde zeeschildpadden te beschermen. Na haar scheiding verhuisde ze met haar zoontje terug naar Finland en schakelde ze kitesurfen over op ijszwemmen. Haar ervaringen en begrip van verschillende culturen in combinatie met haar taalvaardigheden stellen haar in staat om oplossingsgerichte coaching te bieden aan mensen over de hele wereld. “Mijn klanten hun innerlijke vonk zien vinden en actie ondernemen om hun echte authentieke leven te leiden, is de beste beloning die ik kan krijgen”, zegt ze. Minna’s en Peppi’s paden kruisten elkaar toen ze voor hun gemeenschappelijke vrienden bij Innovation Home werkten en ze werden al snel zielszusjes. Met een gedeelde passie voor life-coaching en een droom om anderen te helpen, richtten ze Sinako op. Door hun vaardigheden en verschillende achtergronden te combineren, biedt Sinako nu hulp en ondersteuning voor mensen die behoefte hebben aan life-coaching. Veel klanten werden geïnspireerd door Minna’s levendige kunst en het idee werd geboren om de eigen reis of kracht van de klant te schilderen, ontdekt door coaching. Het kunstwerk dient dan elke dag als een bron van positieve energie voor hen. Of u zich nu bewust bent van uw doelen, of een reis wilt beginnen om uw doel te ontdekken – Minna en Peppi zullen u helpen daar te komen. Ze geloven dat iedereen de antwoorden en wijsheid in zich heeft om hun leven beter te maken en dat hun rol als coaches slechts is om vragen te stellen, die hun klanten naar hun eigen antwoorden leiden. Zelfs de naam Sinako komt van een vraag; “Sinäkö?” betekent “U?” in het Fins. Hun persoonlijke coaching programma’s zijn online beschikbaar van overal ter wereld in 4 talen (Engels, Fins, Zweeds en Spaans). Ze hebben ook hun unieke concept aangepast aan de bedrijfswereld, omdat bedrijven ondanks hun inspanningen te maken hebben met transformatie, verandering en het creëren van zinvolle waarden. Sinako ontwikkelde daarom een teamcoachingsprogramma op basis van de belichaming van de bedrijfswaarden en -doelstellingen. Samenwerken met werknemers om de betekenis van hen op een persoonlijk en emotioneel niveau vast te stellen, helpt het algehele bedrijf erin te slagen een zinvolle werkomgeving voor hun werknemers te creëren. Veel bedrijven hebben de krachtige impact ontdekt van het weergeven van het eindresultaat door de prachtige kunst van Minna, waardoor een emotionele herinnering aan de waarden en het doel van het bedrijf achterblijft, om te werken als een dagelijkse herinnering om het gedrag van werknemers te inspireren. Finland stond voor het4e jaar op rij op nummer 1 op de lijst van gelukkigste landen ter wereld en op de vraag naar geluk antwoorden Minna en Peppi dat ze geloven dat de ware bron van geluk voortkomt uit het dienen van anderen. Hun langetermijndroom is om degenen die baat zouden hebben bij life-coaching, ongeacht hun economische achtergrond, te kunnen helpen met een pay-it-forward-principe. “Wij geloven dat onze cliënten extra vreugde en betekenis in hun leven zouden vinden, door mensen te helpen die minder geluk hebben dan zijzelf.” Sinako Coaching Verwijzigingen: www.sinako.fi@sinakocoaching Voor meer informatie: info@sinako.fi +358 45 1078338

Contactgegevens:

Sinako Coaching

Links:
www.sinako.fi
@sinakocoaching

For more information:
info@sinako.fi
+358 45 1078338
Tags:   United States, Wire