header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


ELSE NUTRITION KRIJGT VOORWAARDELIJKE GOEDKEURING OM AF TE STUDEREN AAN DE TORONTO STOCK EXCHANGE

Nov 19, 2021 3:46 PM ET

Vancouver, BC, 18 november 2021 – Else Nutrition Holdings Inc. (TSXV: BABY) (OTCQX: BABYF) (FSE: 0YL) (het “Bedrijf” of “Else“), is verheugd aan te kondigen dat het voorwaardelijke goedkeuring heeft ontvangen om zijn gewone aandelen en warrants op de Toronto Stock Exchange (“TSX“) te noteren. Definitieve goedkeuring van de TSX-notering is afhankelijk van het feit dat het bedrijf voldoet aan bepaalde gebruikelijke voorwaarden van de TSX op of vóór 20 januari 2022. Na ontvangst van de definitieve goedkeuring van de TSX, is Else van plan een persbericht uit te brengen waarin de datum wordt bevestigd waarop zijn gewone aandelen en warrants op de TSX zullen worden verhandeld.  Op dat moment zullen de gewone aandelen en warrants van Else tegelijkertijd worden verwijderd van de TSX Venture Exchange. Het handelssymbool voor de gewone aandelen en warrants van de Vennootschap op TSX blijft ongewijzigd als “BABY”, “BABY” WT” en BABY. WT. A”. “Dit is een belangrijke mijlpaal voor het bedrijf. We geloven dat het afstuderen naar de TSX, een van de belangrijkste beurzen voor beursgenoteerde bedrijven, ons bereik onder institutionele beleggers zal vergroten en onze toegang tot de kapitaalmarkten zal verbeteren.” Commentaar Hamutal Yitzhak, CEO en mede-oprichter van Else Nutrition. “Else bevindt zich op een spannend punt in zijn groei en we zijn verheugd dat we zijn verheven tot de TSX en kijken ernaar uit om ons verhaal en onze groeistrategie te delen met een nieuw publiek van internationale investeerders.” Ze voegde eraan toe. Over Else Nutrition Holdings Inc. Else Nutrition GH Ltd. is een in Israël gevestigd voedsel- en voedingsbedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van innovatieve, schone en plantaardige voedsel- en voedingsproducten voor baby’s, peuters, kinderen en volwassenen. De revolutionaire, plantaardige, niet-sojaformule is een alternatief voor schone ingrediënten voor op zuivel gebaseerde formule. Else Nutrition (voorheen INDI) won de “2017 Best Health and Diet Solutions” award op de Global Food Innovation Summit in Milaan. Else Plant-Based Complete Nutrition for Toddlers werd onlangs gerangschikt als de # 1 Top verkoper in de categorie baby- en peutervoeding op Amazon. De holding, Else Nutrition Holdings Inc., is een beursgenoteerd bedrijf, genoteerd als TSX Venture Exchange onder het handelssymbool BABY en is genoteerd op het AMERIKAANSE OTC Markets QX-bord onder het handelssymbool BABYF en op de Frankfurt Exchange onder het symbool 0YL. De leidinggevenden van Else omvatten leiders afkomstig van toonaangevende kindervoedingsbedrijven. Veel van else-adviesraadleden hadden eerdere leidinggevende functies in bedrijven zoals Mead Johnson, Abbott Nutrition, Plum Organics en toonaangevende kindervoedingsverenigingen, en sommigen van hen dienen momenteel in verschillende rollen in toonaangevende medische centra en academische instituten zoals Boston Children’s Hospital, Pediatrics aan de Harvard Medical School, VS, Tel Aviv University, Schneider Children’s Medical Center of Israel, Rambam Medical Center and Technion, Israël en Universitair Ziekenhuis Brussel, België. Ga voor meer informatie naar: elsenutrition.com of @elsenutrition op Facebook en Instagram. Contactpersoon voor de media Erin Jundef Briljante PR erinj@brilliantpr.com Neem voor meer informatie contact op met: Mevrouw Hamutal Yitzhak, CEO, mede-oprichter en directeur ELSE Nutrition Holdings Inc E: hamutaly@elsenutrition.com T: +972(0)3-6445095 De heer Sokhie Puar, directeur van Else Nutrition E: sokhiep@elsenutrition.com T: 604-603-7787 Us Investor Relations Contact: Lytham Partners, LLC De heer Ben Shamsian | van New York Feniks E: shamsian@lythampartners.com T: 646-829-9701 TSX Venture ExchangeNoch de TSX Venture Exchange, noch haar regelgevingsdienstenverlener (zoals die term is gedefinieerd in het beleid van de TSX Venture Exchange) aanvaardt verantwoordelijkheid voor de adequaatheid of nauwkeurigheid van deze release.   Waarschuwing met betrekking tot toekomstgerichte verklaringenDit persbericht bevat verklaringen die “toekomstgerichte verklaringen” kunnen vormen in de zin van de toepasselijke effectenwetgeving. Toekomstgerichte verklaringen worden meestal geïdentificeerd door woorden zoals “zal”, “verwachten” of soortgelijke uitdrukkingen. Toekomstgerichte verklaringen in dit persbericht omvatten verklaringen met betrekking tot de verwachte data voor het indienen van de financiële openbaarmakingsdocumenten van het bedrijf.  Dergelijke toekomstgerichte verklaringen weerspiegelen huidige schattingen, overtuigingen en veronderstellingen, die gebaseerd zijn op de perceptie van het management van de huidige omstandigheden en verwachte toekomstige ontwikkelingen, evenals andere factoren die volgens het management passend zijn in de omstandigheden. Er kan geen garantie worden gegeven dat het voorgaande juist zal blijken te zijn. Toekomstgerichte verklaringen in dit persbericht gaan onder meer uit van de verwachting dat een notering aan de FSE extra liquiditeit zal creëren en extra investeerders op de Europese markt zal aantrekken.  De werkelijke resultaten kunnen afwijken van de schattingen, overtuigingen en veronderstellingen die worden uitgedrukt of geïmpliceerd in de toekomstgerichte verklaringen.  Lezers worden gewaarschuwd om niet overmatig te vertrouwen op toekomstgerichte verklaringen, die de verwachtingen van het management alleen weerspiegelen vanaf de datum van dit persbericht. Het bedrijf wijst elke verplichting af om toekomstgerichte verklaringen bij te werken of te herzien, hetzij als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of anderszins, behalve zoals vereist door de wet.

Contactgegevens:

Erin Jundef
Brilliant PR
erinj@brilliantpr.com

For more information, contact:

Mrs. Hamutal Yitzhak, CEO, Co-Founder & Director
ELSE Nutrition Holdings Inc.
E: hamutaly@elsenutrition.com
P: +972(0)3-6445095



Mr. Sokhie Puar, Director of Else Nutrition
E: sokhiep@elsenutrition.com
P: 604-603-7787
Tags:   United States, Wire