header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Else om de verkoop uit te breiden naar Europa met Amazon

Nov 19, 2021 3:57 PM ET

VANCOUVER, BC, 18 november 2021 – ELSE NUTRITION HOLDINGS INC. (BABY. V) (BABYF) (0YL. F)(“Else” of het “Bedrijf”) het plantaardige baby-, peuter- en kindervoedingsbedrijf, is verheugd om te rapporteren over de voortgang en plannen van Amazon: Na zijn geweldige succes op Amazon in de VS, werd Else onlangs door Amazon EU uitgenodigd om een Europees uniform account te lanceren waarmee Else zijn unieke producten kan verkopen op alle Europese Amazon-marktplaatsen, waaronder het VK, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Nederland en Zweden die een markt vertegenwoordigen met meer dan 300 miljoen mensen. Else begon het onboarding-proces al met de steun van Amazon en is van plan om begin 2022 zijn eerste Europese markt te lanceren. “We zijn erg enthousiast over deze kans die Amazon EU biedt,” zei Hamutal Yitzhak, CEO en mede-oprichter van Else Nutrition. “Amazon is een fantastisch go-to-market-kanaal voor ons in de VS en we verwachten dat het ook goed zal presteren in Europa en in andere landen, zoals Canada.” Ze voegde eraan toe. Over Else Nutrition Holdings Inc. Else Nutrition GH Ltd. is een in Israël gevestigd voedsel- en voedingsbedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van innovatieve, schone en plantaardige voedsel- en voedingsproducten voor baby’s, peuters, kinderen en volwassenen. De revolutionaire, plantaardige, niet-sojaformule is een alternatief voor schone ingrediënten voor op zuivel gebaseerde formule. Else Nutrition (voorheen INDI) won de “2017 Best Health and Diet Solutions” award op de Global Food Innovation Summit in Milaan. De holding, Else Nutrition Holdings Inc., is een beursgenoteerd bedrijf, genoteerd als TSX Venture Exchange onder het handelssymbool BABY en is genoteerd op het AMERIKAANSE OTC Markets QX-bord onder het handelssymbool BABYF en op de Frankfurt Exchange onder het symbool 0YL. De leidinggevenden van Else omvatten leiders afkomstig van toonaangevende kindervoedingsbedrijven. Veel van else-adviesraadleden hadden eerdere leidinggevende functies in bedrijven zoals Mead Johnson, Abbott Nutrition, Plum Organics en toonaangevende kindervoedingsverenigingen, en sommigen van hen dienen momenteel in verschillende rollen in toonaangevende medische centra en academische instituten zoals Boston Children’s Hospital, Pediatrics aan de Harvard Medical School, VS, Tel Aviv University, Schneider Children’s Medical Center of Israel, Rambam Medical Center and Technion, Israël en Universitair Ziekenhuis Brussel, België. Ga voor meer informatie naar: elsenutrition.com of @elsenutrition op Facebook en Instagram. Neem voor meer informatie contact op met: Mevrouw Hamutal Yitzhak, CEO, mede-oprichter en directeur ELSE Nutrition Holdings Inc E: hamutaly@elsenutrition.com T: +972(0)3-6445095 De heer Sokhie Puar, directeur van Else Nutrition E-mail: sokhiep@elsenutrition.com T: 604-603-7787 Us Investor Relations Contact: Lytham Partners, LLC De heer Ben Shamsian | van New York Feniks E: shamsian@lythampartners.com T: 646-829-9701 TSX Venture ExchangeNoch de TSX Venture Exchange, noch haar regelgevingsdienstenverlener (zoals die term is gedefinieerd in het beleid van de TSX Venture Exchange) aanvaardt verantwoordelijkheid voor de adequaatheid of nauwkeurigheid van deze release.   Waarschuwing met betrekking tot toekomstgerichte verklaringenDit persbericht bevat verklaringen die “toekomstgerichte verklaringen” kunnen vormen in de zin van de toepasselijke effectenwetgeving. Toekomstgerichte verklaringen worden meestal geïdentificeerd door woorden zoals “zal” of soortgelijke uitdrukkingen. Toekomstgerichte verklaringen in dit persbericht omvatten verklaringen met betrekking tot de verwachte data voor het indienen van de financiële openbaarmakingsdocumenten van het bedrijf.  Dergelijke toekomstgerichte verklaringen weerspiegelen huidige schattingen, overtuigingen en veronderstellingen, die gebaseerd zijn op de perceptie van het management van de huidige omstandigheden en verwachte toekomstige ontwikkelingen, evenals andere factoren die volgens het management passend zijn in de omstandigheden. Er kan geen garantie worden gegeven dat het voorgaande juist zal blijken te zijn. Toekomstgerichte verklaringen in dit persbericht gaan onder andere uit van de verwachting dat er geen onderbrekingen of storingen in de toeleveringsketen zullen zijn als gevolg van COVID 19 en dat de productie-, makelaar- en leveringslogistieke overeenkomst met het bedrijf niet wordt beëindigd.  De werkelijke resultaten kunnen afwijken van de schattingen, overtuigingen en veronderstellingen die worden uitgedrukt of geïmpliceerd in de toekomstgerichte verklaringen.  Lezers worden gewaarschuwd om niet overmatig te vertrouwen op toekomstgerichte verklaringen, die de verwachtingen van het management alleen weerspiegelen vanaf de datum van dit persbericht. Het bedrijf wijst elke verplichting af om toekomstgerichte verklaringen bij te werken of te herzien, hetzij als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of anderszins, behalve zoals vereist door de wet.

Contactgegevens:

Ms. Hamutal Yitzhak, CEO, Co-Founder & Director
ELSE Nutrition Holdings Inc.
E: hamutaly@elsenutrition.com
P: +972(0)3-6445095

Mr. Sokhie Puar, Director of Else Nutrition
Email: sokhiep@elsenutrition.com
P: 604-603-7787
Tags:   United States, Wire