header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Good2bSocial LLC kondigt de release aan van The Good2bSocial 2021 Social Law Firm Index

Nov 19, 2021 10:53 AM ET

NEW YORK, NY – Vandaag heeft Good2bSocial de resultaten bekendgemaakt van The Good2bSocial 2021 Social Law Firm Index, die onderzoekt hoe Am Law 200-kantoren digitale marketing adopteren en toepassen in termen van outreach, betrokkenheid en bedrijfsontwikkeling. De Social Law Firm Index analyseert de aanwezigheid van elk kantoor op internet en op sociale media en evalueert hun sociale gebruik om thought leadership-berichten uit te breiden en anderszins in contact te komen met klanten en kiezers. Deze factoren worden teruggebracht tot numerieke metingen, gewogen en opgenomen in een algoritme om de rang van elk bedrijf op de index te ontwikkelen. Dit jaar heeft Good2BSocial bereik, betrokkenheid en marketingprestaties gemeten op platforms zoals Twitter, LinkedIn, Facebook, Instagram, YouTube, thought leadership en podcastproductie. “Dit jaar was net zo uitdagend en uniek als 2020”, zegt Guy Alvarez, CEO van Good2bSocial.  “We zagen Am Law 200-advocatenkantoren een enorme hoeveelheid inhoud genereren en zelfs COVID-19-resourcecentra creëren om waardevol inzicht en advies te bieden aan hun klanten en prospects. Advocatenkantoren hebben geleerd hoe ze sociale media effectief kunnen gebruiken om hun bedrijf op te bouwen, maar nu moeten ze een stap verder gaan. Ze moeten deelnemen en helpen hun bestaande relaties te versterken terwijl ze strategisch nieuwe relaties laten groeien. Wij denken dat deze Index bedrijven laat zien hoe belangrijk het is. Een van de belangrijkste bevindingen in de Social Law Firm Index 2021 zijn: Advocatenkantoren die podcasts maken, zijn exponentieel gegroeid Podcasts blijven groeien in populariteit. Bijna 40 procent van de Amerikanen luisterde de afgelopen maand naar een podcast. Vanaf 2021 had 75 procent van de Am Law 100-kantoren een podcast en veel advocatenkantoren produceren nu meerdere podcasts.  Podcasting helpt advocaten zich verder te vestigen als experts in hun vakgebied, wat hen op zijn beurt zeer aantrekkelijk maakt voor nieuwe prospects. Het gebruik van video is toegenomen op sociale media Video-inhoud is tegenwoordig een van de meest populaire media voor advocatenkantoren – en met goede reden. Het kan boeiender, gedenkwaardiger en populairder zijn bij consumenten dan andere inhoud op sociale media. Video geeft uw merk ook een stem en stelt u in staat om snel te profiteren van nieuwsverhalen, een gecompliceerde zaak af te breken of een nieuwe wet in eenvoudiger bewoordingen uit te leggen. Met de groeiende populariteit van TikTok en Instagram Stories, is het noodzakelijk dat advocatenkantoren de draai beginnen te maken naar het produceren van meer video. Meer aandacht voor DEI en bedrijfsactivisme 2020 opende veel lelijke ongelijkheden in het land. Advocatenkantoren hebben persberichten uitgegeven waarin ze hun inzet voor het verbeteren van hun diversiteitsinspanningen doorgeven, hun donaties aan BIPOC-doelen verhoogden, pro bono-inspanningen verhoogden en hun steun betuigden aan het LBGTQ-publiek met regenboogvlaggen. Andere bedrijven zijn zelfs verder gegaan dan dat. Naarmate het publiek en klanten meer aandacht besteden aan maatschappelijke en raciale kwesties, zal de tijd leren of advocatenkantoren raciale rechtvaardigheidshulp een integraal onderdeel van hun bedrijven blijven maken door middel van programma’s en initiatieven tot ver na 2021. De 2021Social Law Firm Index Best Performing Firms: De overall top vijf bedrijven demonstreerden de grootste uitgebreide acceptatie, integratie en gebruik van digitale marketing, sociale media en thought leadership-inhoud om hun praktijk op de markt te brengen en te laten groeien. De bedrijven die bovenaan de lijst staan zijn:

  1. Wit & Case
  2. Orrick, Herrington & Sutcliffe
  3. Bakker McKenzie
  4. DLA Piper
  5. Latham en Watkins

De 2021 Social Law Firm Index-ranglijsten zijn gebaseerd op een eigen methodologie die is ontwikkeld om de effectiviteit van het gebruik van sociale media en digitale marketing door elk kantoor te beoordelen. Het volledige rapport, inclusief algemene en individuele kanaalrangschikkingen, samen met functieverhalen over de best gerangschikte bedrijven in elke categorie, is hier beschikbaar om te downloaden. Over Good2bSocial De missie van Good2bSocial is om advocaten, advocatenkantoren en organisaties te helpen de kracht van digitale marketing, content en sociale media te begrijpen en te benutten, met behulp van ongeëvenaarde ervaring en de nieuwste technologie en technieken om meetbare marketing- en bedrijfsontwikkelingsstrategieën aan te drijven. Good2bSocial biedt een volledige suite van digitale marketingdiensten voor advocatenkantoren en bedrijven in de juridische sector, waaronder websiteontwerp en -ontwikkeling, beheer van sociale media, high-impact contentstrategie en -productie, e-mailmarketing, leadgeneratieprogramma’s, PPC, SEO en marketingautomatisering.

Contactgegevens:

Natalie Moe
Marketing Manager
Good2bSocial
natalie@good2bsocial.com
(212) 634-7657 ext. 719