header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


LEAP Legal Practice Productivity Solution uitgeroepen tot “Algemeen Case Management Platform van het Jaar” door LegalTech Breakthrough

Nov 19, 2021 2:56 PM ET

LEAP Legal Practice Productivity Solution uitgeroepen tot “Overall Case Management Platform of the Year” door LegalTech BreakthroughPrestigious Annual Awards Program erkent innovatieve bedrijven, producten en diensten die het juridische veld ondersteunen JERSEYCITY, N.J., 17 november 2021 – LEAP, ‘s werelds krachtigste cloudgebaseerdeproductiviteitsoplossingvoor advocatenkantoren, heeft vandaag aangekondigd dat het is uitgeroepen tot “Overall Case Management Platform of the Year” in het tweede jaarlijkse LegalTech Breakthrough Awards-programma uitgevoerd door LegalTech Breakthrough,een toonaangevende onafhankelijke marktinformatieorganisatie die opvallende juridische technologiebedrijven, producten en diensten over de hele wereld evalueert en erkent. LEAP, de toonaangevende cloudoplossing voor advocatenkantoren, biedt een ongeëvenaarde combinatie van praktijkbeheer, documentassemblage en -beheer, juridische publicatie en boekhoudkundige functies, naast de beste technologie. LEAP biedt juridische professionals over de hele wereld alles wat ze nodig hebben om een advocatenkantoor te runnen. LEAP is ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van drukke advocatenpraktijken en biedt veilige cloudback-up en gegevensherstel, naadloze integraties met toonaangevende juridische en zakelijke applicaties, goedkope IT-infrastructuren en continuïteit van casewerk via cloudtechnologie vanaf elke locatie en op elk apparaat. Aangedreven door Amazon Web Services ervaren LEAP-klanten 99,99% uptime, de mogelijkheid om online of offline te werken, volledige flexibiliteit voor productiviteit op afstand, op kantoor of bij de rechtbank en gemakkelijke toegang tot zaak- en klantgegevens. LEAP combineert ook belangrijke functies voor het beheer van juridische zaken, zoals vooraf geconfigureerde materietypen, e-mailbeheer, automatisering van documenten en gerechtelijke formulieren, directe tijdregistratie, facturering, vertrouwensboekhouding en online klantenservice in één uitgebreide oplossing die bedrijven helpt efficiënter en winstgevender te worden. LEAP’s nieuwste (of aanstaande) functierijke release is het nieuwste voorbeeld van baanbrekende technologie die speciaal is gebouwd om wereldwijde advocatenkantoren te bedienen. Belangrijke productverbeteringen omvatten geavanceerde verbeteringen aan de mobiele interface en Outlook-agenda-integratie, evenals een gloednieuwe clausulebibliotheek waarmee advocaten eenvoudig veelgebruikte juridische clausules kunnen vinden, bouwen of hergebruiken. “Al bijna dertig jaar vormen innovatie en baanbrekende resultaten de kern van ons DNA. We zijn dan ook verheugd om door de LegalTech Breakthrough Awards te worden erkend als de leider in juridisch casemanagement. LEAP pakt de meest voorkomende problemen aan waarmee advocatenkantoren worden geconfronteerd, en onze klanten rapporteren consequent aanzienlijke stijgingen in productiviteit, efficiëntie en een gemiddelde van 30% meer winst na het maken van de overstap naar LEAP,” zei Peter Baverstock, CEO van LEAP US.  “Op deze manier is het helpen van advocatenkantoren om technologie efficiënter te gebruiken echt wat LEAP tot een leider in de legal tech-industrie maakt.” De missie van het jaarlijkse LegalTech Breakthrough Awards-programma is om de meest uitgebreide analyse en evaluatie van de beste technologiebedrijven, oplossingen en producten in de juridische technologie-industrie van vandaag uit te voeren. Het programma van dit jaar trok meer dan 1.300 nominaties uit meer dan 12 verschillende landen over de hele wereld. “De afgelopen anderhalf jaar hebben aangetoond dat professionele juridische diensten zich moeten kunnen aanpassen. Met name kleine tot middelgrote advocatenkantoren kunnen profiteren van een oplossing die geavanceerde technologie combineert met efficiëntie”, aldus Bryan Vaughn, Managing Director van LegalTech Breakthrough Awards. “LEAP stelt juridische professionals in staat om overal en altijd te werken. Deze complete productiviteitsoplossing voor juridische praktijken biedt bedrijven de beste casemanagementoplossing die momenteel beschikbaar is in de advocatuur. Gefeliciteerd met onze keuze voor ‘Overall Case Management Platform of the Year’.” LEAP is de toonaangevende productiviteitsoplossing voor juridische praktijken ter wereld, met meer dan 61.000 gebruikers over de hele wereld. Ga voor meer informatie over LEAP naar www.leap.us. Over LEAP LEAP is een cloudgebaseerde productiviteitsoplossing voor juridische praktijken die wordt gebruikt door meer dan 61.000 juridische professionals over de hele wereld. LEAP is al bijna dertig jaar een leider op het gebied van juridische technologie en zet de standaard voor bedrijven die de productiviteit, efficiëntie en winstgevendheid willen maximaliseren. LEAP is een geïntegreerde oplossing voor juridische praktijken die gebruik maakt van de beste technologie om advocatenkantoren te helpen met materiebeheer, juridische boekhouding, documentassemblage en -beheer, marketingoplossingen en meer. LEAP is alles wat u nodig hebt om een advocatenkantoor te runnen. Ga voor meer informatie over LEAP naar www.leap.us. Over LegalTech Breakthrough Als onderdeel van Tech Breakthrough, een toonaangevend platform voor marktinformatie en erkenning voor wereldwijde technologische innovatie en leiderschap, is het LegalTech Breakthrough Awards-programma gewijd aan het eren van uitmuntendheid in juridische technologieën, diensten, bedrijven en producten. Het LegalTech Breakthrough Awards-programma biedt een forum voor publieke erkenning rond de prestaties van LegalTech-bedrijven en -oplossingen in categorieën zoals Case Management, Client Relations, Data and Analytics, Documentatie, Juridisch Onderwijs, Praktijkbeheer, eDiscovery en meer. Voor meer informatie bezoek LegalTechBreakthrough.com

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contactgegevens:

Media Contact:
Liz Austin
LEAP Legal Software
551-225-2147
liz.austin@leap.us