header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wazoku zet zijn wereldwijde expansie voort na het versterken van zijn aanwezigheid in Latijns-Amerika.

Nov 19, 2021 3:41 PM ET

De toevoeging van Channge’s lokale gemeenschap en team speelt in op de behoeften van Wazoku’s wereldwijde klanten en voegt meer diversiteit toe aan de bestaande gemeenschap van innoCentive. Londen, Verenigd Koninkrijk. 18 november 2021 – Wazoku verwelkomt Channge in zijn wereldwijde team. Het toonaangevende bedrijf in innovatie op schaal zet zijn wereldwijde expansie voort en breidt zijn bereik in Latijns-Amerika uit met de overname van het Colombiaanse open innovatiebedrijf Channge. Deze actie betekent dat Wazoku nog beter gepositioneerd is om aan de behoeften van zijn wereldwijde klanten te voldoen en zal doorgaan met het opbouwen van de gemeenschap van InnoCentive in Latijns-Amerika, een belangrijke regio voor zijn One Smart Crowd-strategie. Channge is de thuisbasis van de grootste open innovatiegemeenschap van Latijns-Amerika. Ze lossen de strategische uitdagingen van bedrijven op door creativiteit en collectieve intelligentie te kanaliseren om oplossingen te bieden. De gemeenschap bestaat voornamelijk uit studenten en voegt een laag van jeugd, diversiteit en alternatief denken toe aan InnoCentive. “Ons portfolio van wereldwijde klanten, zoals Novartis, Nissan en HSBC, vereist in toenemende mate lokale ondersteuning om in contact te komen met gepassioneerde experts of nieuwe doelgroepen zoals studenten”, zegt Simon Hill, CEO van Wazoku. “Latijns-Amerika is een centrum voor innovatie en technologische ontwikkeling, en we hebben onze lokale aanwezigheid versterkt als onderdeel van onze ambitieuze wereldwijde plannen. Door deze diversiteit toe te voegen, verbeteren en breiden we InnoCentive uit, dat nu al de grootste open innovatiemarkt ter wereld is.” Wazoku nam InnoCentive in het derde kwartaal van 2020 over en opereert nu als de open innovatiecomponent van Wazoku’s enterprise innovatieplatform. Het netwerk van 500.000 solvers – ondernemers, ingenieurs, wetenschappers, technologen, CEO’s, start-ups en meer – heeft een slagingspercentage van meer dan 78% bij het oplossen van uitdagingen voor organisaties als Enel, NASA, AstraZeneca, Shell en Dow Chemical. Na de samenwerking in het vierde kwartaal van 2020 met innovatieadviesbureau Transforme, bracht Wazoku zijn platform en diensten naar bedrijven in heel Latijns-Amerika. Transforme heeft kantoren in Chili en Ecuador en meer dan 100 klanten in acht landen. Het opereert als Wazoku’s OEM-wederverkooppartner en biedt een zelfstandige white-label versie van het Wazoku-platform in de regio. De overname van Channge versterkt wazoku’s aanwezigheid in Latijns-Amerika verder. “Het potentieel van gemeenschappen is bijna onbegrensd en bedrijven in Latijns-Amerika zijn steeds meer bereid om te zoeken naar oplossingen en nieuwe kansen buiten hun eigen organisatie”, zegt Nicolas Villa, oprichter van Channge. “Ik ben verheugd om deel uit te maken van de Wazoku-familie. Ik weet dat Latijns-Amerika InnoCentive veel te bieden zal hebben, niet alleen met nieuwe uitdagingen, maar ook met een nieuwe, jongere gemeenschap van Spaanstalige vernieuwers die ‘s werelds meest complexe uitdagingen zullen oplossen.” Wazoku’s geïntegreerde enterprise innovatieplatform omvat ideeënbeheersoftware, InnoCentive’s open innovatiemarktplaats en innovatieadvies om innovatie op 360-gradenschaal te bieden met alle tools die een bedrijf nodig heeft om innovatie te stimuleren. “Wij geloven dat InnoCentive de beste externe crowdsourcing-oplossing ter wereld is en het toevoegen van een meer diverse studentengemeenschap aan onze bestaande solvers zal het alleen maar krachtiger maken,” vervolgde Simon Hill, Wazoku. “Het versterkt ook onze positie in Latijns-Amerika enorm en we zijn nu perfect gepositioneerd om te voldoen aan de groeiende vraag naar crowdsourcing en de behoeften van ons wereldwijde klantenbestand.”

Contactgegevens:

Name: Paul Allen
Email: paul@risepr.co.uk
Job Title: Director