header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Activist/kunstenaar Darrell Kelley sluit zich aan bij honderden zwarte voorgangers in gebedswake op de trappen van het gerechtsgebouw van Glynn County

Nov 23, 2021 10:45 AM ET

Brunswick, Georgia 22 november 2021 (iCrowdNewswire) – In de geest van genezing en ondersteuning voor de familie van Ahmaud Arbery, sloot activist / kunstenaar Darrell Kelley zich donderdag aan bij honderden zwarte voorgangers op de trappen van het gerechtsgebouw van Glynn County, voor een gebedswake onder leiding van dominee Al Sharpton en andere gemeenschapsleiders, waaronder Martin Luther King III, Ben Crump, Lee May en ds. Jamal Bryant. Kelley reisde naar Brunswick, Georgia om de familie Arbery persoonlijk te ondersteunen vanuit wat hij een “plichtsbesef” noemt tegenover slachtoffers van geweld. “Ik was er persoonlijk om de familie van George Floyd te ontmoeten en te ondersteunen, ik was er persoonlijk om de familie van Derrick Scott te ontmoeten en te ondersteunen, en ik was er persoonlijk om de familie van Atatiana Jefferson te ontmoeten en te ondersteunen,” legde Kelley uit terwijl hij nadacht over zijn redenen om de arbery-familie persoonlijk te willen bezoeken. “Er is geen manier waarop ik zou kunnen toekijken en niet hetzelfde zou doen voor de familie van Ahmaud Arbery,” zei Kelley. Hoewel de moordenaar van Ahmaud Arbery geen politieagent in actieve dienst is, is hij een gepensioneerde politieagent, wat volgens Kelley dit in dezelfde categorie plaatst als politiegeweld. “Deze schietpartij had nooit mogen gebeuren en Ahmaud zou nog steeds bij ons moeten zijn,” zei Kelley. Kelley, een opnamekunstenaar, schreef ook een krachtig stembiljet in de naam van Ahmaud Arbery met de titel simpelweg Ahmaud, dat hij opdroeg aan de nagedachtenis van Ahmaud en zijn familie. In de tekst van het nummer hoor je het gezang” we want justice, we want justice” waarvan Kelley zegt dat het uiteindelijk zijn drijvende kracht is om zoveel mogelijk slachtoffers van geweld persoonlijk te willen ondersteunen. Kelley heeft ook een aangrijpend, maar schokkend monument gemaakt, bestaande uit een zwarte lijkwagen en kist verpakt met de namen van honderden slachtoffers van politiegeweld in het hele land. “God legde het op mijn hart om dit monument te creëren als een krachtige herinnering aan het werk dat we moeten doen om een einde te maken aan politiegeweld en zinloos geweld tegen zwarte en bruine mensen,” zei Kelley. Dit hartverscheppende monument is uitgegroeid tot een signatuur van Kelley’s strijd tegen politiegeweld. Zijn vertederende persoonlijke steun en fysieke aanwezigheid bij de families van de slachtoffers, zijn krachtige muziek en zijn beweging tegen politiegeweld groeien in een stroomversnelling en bieden echt troost aan de families van de slachtoffers. Zijn laatste album, Get Your Knees Off Our Necks dat eerder dit jaar uitkwam, werd goed ontvangen door fans en publiek als zijn bijdrage aan de strijd tegen politiegeweld. Naast het nummer Ahmaud heeft Kelley ook nummers gepubliceerd met de titels Derrick Scott, Atatiana Jefferson en Police Brutality, die allemaal wereldwijd de onafhankelijke labellijsten beklimmen. Vorige maand nam Kelley zijn beweging en monument mee naar Dallas Texas om de New Black Panther Party te ondersteunen en hun inspanningen om een einde te maken aan politiegeweld en zinloos geweld tegen zwarte en bruine mensen.  Ga voor meer informatie over Darrell Kelley naar de volgende links of neem contact op met zijn kantoor op (888) 669-4441 voor interviewverzoeken. Internet: DarrellKelleyOfficial1.com Web. DKofficialpresskit.com Facebook: https://www.facebook.com/darrell.kelley.9 Instagram: https://www.instagram.com/darrellkelleyofficial/ YouTube: https://www.youtube.com/results?search_query=Darrell+Kelley Media ContactDarrell Kelley Official darrellkelley44@yahoo.com 888-669-4441 http://darrellkelleyofficial1.com

Contactgegevens:

Darrell Kelley Official
darrellkelley44@yahoo.com
888-669-4441
http://darrellkelleyofficial1.com