header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De Responsible Flushing Alliance biedt #FlushSmart tips om rioolklompen en vetbergen te helpen voorkomen

Nov 23, 2021 9:48 AM ET

Nieuwste educatieve infographic legt uit hoe vetbergen geruisloos worden gevormd onder onze stadsstraten en wat consumenten kunnen doen om ze te helpen voorkomen

SEATTLE, Wash. (19 november 2021) – Veel Amerikanen zijn zich niet bewust van de ravage die vetbergen veroorzaken in de riolen van onze natie. De eerste vetberg werd ontdekt in 2013 met ongeveer twee vetbergen die sindsdien elk jaar werden ontdekt. De Responsible Flushing Alliance (RFA), een non-profit 501 (c) (6) -organisatie die zich toelegt op het verstrekken van consumenteneducatie over wat niet moet worden doorgespoeld en het “Niet spoelen” -symbool biedt gratis materialen die vetbergen uitleggen, de bedreiging die ze vormen en hoe ze kunnen worden voorkomen. Het woord “vetberg” is een combinatie van “vet” en “ijsberg” en wordt gebruikt om de gigantische cementachtige massa’s te beschrijven die zich in rioolbuizen kunnen vormen wanneer kookvet wordt gecombineerd met niet-biologisch afbreekbare producten die vast komen te zitten in het vet. Net als ijsbergen zijn vetbergen enorm groot. Een van de grootste gevonden in Birmingham, Engeland was meer dan 1.000 voet lang en woog meer dan 300 ton. Dat is het equivalent van de lengte van drie voetbalvelden. Niet alleen enorm in omvang, vetbergen – evenals de kleinere rioolverstoppingsvoorlopers – veroorzaken even grote problemen voor de infrastructuur voor de behandeling van afvalwater en voor het milieu. Volgens het Environmental Protection Agency dumpen jaarlijks tussen de 23.000 en 75.000 riooloverstorten veroorzaakt door rioolverstoppingen afvalwater rechtstreeks in rivieren. Wat kunnen consumenten doen? Om ervoor te zorgen dat huishoudens niet de financiële kosten en mogelijke gezondheidsproblemen hoeven te dragen die gepaard gaan met verstopte rioolbuizen als gevolg van vetbergen en rioolklompen, dringt de Responsible Flushing Alliance er bij mensen op aan om #flushsmart te halen en het toilet niet als een vuilnisbak te behandelen. Studies tonen aan dat 98 procent van de materialen die apparatuur verstoppen bij afvalwaterzuiveringsinstallaties afkomstig zijn van items die nooit bedoeld zijn om te worden gespoeld. Zoek naar het symbool “Niet doorspoelen” op de verpakking van doekjes voor de juiste instructies voor het verwijderen. Als de verpakking het symbool “Niet doorspoelen” bevat, moet het item in plaats daarvan in de prullenbak worden gegooid en nooit in het toilet. Voor meer feiten over fatbergs, een lijst met niet-doorspoelbare items die vaak in fatbergs worden aangetroffen, en hoe u nu actie kunt ondernemen, bekijkt u RFA’s “Wat is een Fatberg?” infographic en andere brontools op de website. Om op de hoogte te blijven van de laatste #FlushSmart tips, volg RFA op Facebook en Twitter. Over Responsible Flushing Alliance RFA is een 501 (c) (6) non-profitorganisatie die zich toelegt op consumenteneducatie gericht op wat wel en niet moet worden doorgespoeld. Het doel van RFA is om het gedrag van de consument te veranderen om schade aan de rioleringssystemen van onze natie te verminderen die wordt veroorzaakt door objecten en materialen die niet zijn ontworpen om te worden gespoeld. Lidbedrijven zijn onder meer: Albaad, ANDRITZ, DUDE Products, Essity, First Quality, Johnson & Johnson, Glatfelter, Kelheim Fibres GmbH, Kimberly-Clark Corporation, Nehemiah Manufacturing, Nice-Pak, Papel Aralar S.A., Procter & Gamble, Rockline Industries, Sellars Nonwovens, Suominen Corp.

Contactgegevens:

https://flushsmart.org/
Tags:   United States, Wire