header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Klaiyi Hair kondigt de data aan voor hun Black Friday en Cyber Monday Sale 2021

Nov 23, 2021 10:32 AM ET

22 november 2021 Een van de beste haarwinkels ter wereld Klaiyi heeft officieel de data van zijn Black Friday en Cyber Monday Promotion Sale aangekondigd. Tijdens deze twee evenementen kun je elk haarproduct naar keuze pakken tegen een ongelooflijk lagere prijs. Klaiyi is een haarmerk dat bekend staat om zijn hoogwaardige, onbewerkte haarproducten. Ze bieden ook een brede selectie van haarproducten om het voor hun klanten gemakkelijk te maken om het type haarstuk te kiezen dat ze willen. “We zijn blij om onze spannende Black Friday- en Cyber Monday-uitverkoop voor 2021 aan te kondigen, waarmee onze klanten haarproducten van de hoogste kwaliteit tegen betaalbare prijzen kunnen kopen en bezitten”, zegt Klaiyi-woordvoerder. De Klaiyi Black Friday Sale voor dit jaar is op 26 november en klanten kunnen genieten van 28% voor alle haarproducten, inclusief pruiken, weefsels, haarbundels, sluitingen, enz. Gebruik code BF28 om van deze aanbieding te profiteren. Klanten krijgen ook 30% voor Flash Sale en om hiervan te profiteren, gebruikt u de code BF30. Ze zullen ook genieten van 3 keer bonuspunten tijdens de activiteit. En op Cyber Monday Sale, die van 27 november tot 29 november zal zijn, genieten klanten van 28% korting op alle haarproducten. Klanten kunnen de code BF28 gebruiken om van deze korting te genieten. Ze zullen ook genieten van 30% voor Flash Sale met de code BF3. Ongeacht het type haarproduct waar u naar op zoek bent, kunt u er zeker van zijn dat u tijdens deze twee verkopen allerlei pruiken zoals lijmloze kanten pruiken of relatief nieuwe pruiken op de markt krijgt zoals HD transparante kanten pruik. Black Friday en Cyber Monday zijn wereldwijde evenementen die consumenten in staat stellen om hun producten tegen redelijke prijzen te kopen. Klaiyi, een wereldwijd haarmerk, begrijpt dit goed, daarom streeft het er ook naar om deze evenementen jaarlijks te houden om zijn klanten in staat te stellen hun pruiken, weefsels, haarbundels, sluitingen, enz. Tegen betaalbare prijzen te kopen. Klaiyi haarmerk biedt hoogwaardige haarproducten. Hun pruiken zijn bijvoorbeeld 100% mensenhaar. Ze werpen niet af of klitten niet en ze zien er natuurlijker uit. Als u goed voor deze pruiken zorgt, gaan ze heel lang mee, waardoor u een hogere waarde voor uw geld krijgt. Daarnaast kunnen Klaiyi-haarpruiken worden rechtgetrokken, gekruld en zelfs gebleekt zonder zich zorgen te hoeven maken dat ze beschadigd raken. Momenteel is er een enorme vraag naar Klaiyi deep wave lace front pruik en de T-part kant pruiken,dus verwacht er veel van te zien tijdens deze Black Friday en Cyber Monday Sale. En als T-part kanten pruiken niet je ideale pruiken zijn, kun je voor de V-part pruik gaan omdat deze ook beschikbaar is op deze Black Friday en Cyber Monday sale. Je krijgt tot 28% korting op deze specifieke pruik. En als u uitkijkt naar de aankoop van een gekleurde pruik tijdens deze twee evenementen, is de 99J kanten pruik voor u beschikbaar, evenals een gember kant voor pruik. Beide gekleurde pruiken zijn van hoge kwaliteit en ze zullen niet vervagen. Over Klaiyi Hair Brand: Klaiyi Hair is ongetwijfeld een van de beste haarmerken op de markt. Het is gevestigd in China en is een toonaangevend haarbedrijf in producten voor menselijk haar. Het bedrijf is opgericht in 2009. Sinds de lancering voorziet Klaiyi haar klanten van 100% hoogwaardige Remy haarproducten. En dat niet alleen, Klaiyi Hair staat bekend om zijn betaalbare prijzen voor zijn haarproducten. Het merk bedient verschillende markten, waaronder de Verenigde Staten, Europa, Azië en Afrika. Contactgegevens sociale media: Facebook: NO1KLAIYIHAIR Instagram: Klaiyihair_no1 YouTube: Klaiyi Haar Contactgegevens Naam: Klaiyi Hair E-mail: KlaiyiSale@Klaiyihair.com Bedrijf: Klaiyi Hair Telefoon: (916) 865-9052, +8618864600633 Adres: 9820 Bell Ranch Dr #101 Santa Fe Springs CA 90670 Stad: Santa Fe Springs Staat: CA Land: Verenigde Staten Website: https://www.klaiyihair.com/

Contactgegevens:

Name: Klaiyi Hair

Email: KlaiyiSale@Klaiyihair.com

Company: Klaiyi Hair

Phone: (916) 865-9052,

+8618864600633

Address: 9820 Bell Ranch Dr #101 Santa Fe Springs CA 90670

City: Santa Fe Springs

State: CA

Country: United States

Website: https://www.klaiyihair.com/
Tags:   United States, Wire