header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


“The Great Giveback Giveaway” biedt gratis exemplaren van een nieuw zakelijk boek over leiderschap in het post-COVID-tijdperk

Nov 23, 2021 10:10 AM ET

CHICAGO, 22 november 2021 – Leiderschaps- en communicatie-expert David Grossman heeft ‘The Great Giveback Giveaway’ geïntroduceerd. In de geest van geven biedt het initiatief individuen een gratis exemplaar van Grossman’s onlangs uitgebrachte leiderschapsboek voor het post-COVID-tijdperk, Heart First: Lasting Leader Lessons from a Year that Changed Everything.

 “Het is het seizoen van geven en ik wil leiders helpen de werkplek beter te maken in deze uitdagende tijden”, aldus Grossman, oprichter en CEO van The Grossman Group, een bekroond leiderschaps- en communicatieadviesbureau dat zich richt op organisatieadvies, strategische leiderschapsontwikkeling en interne communicatie voor Fortune 500-klanten.

“We hebben vandaag meer menselijkheid op de werkplek nodig en er zijn concrete acties die leiders meteen kunnen ondernemen om zorgen en angst om te zetten in bepalende momenten die werknemers op de best mogelijke manieren bij elkaar kunnen brengen en optillen.”

Naast het krijgen van een gratis exemplaar van het boek, kunnen individuen een exemplaar cadeau doen om het door te betalen aan iemand die een positieve invloed heeft gehad op hun carrière.

“Heart First is geen typisch zakelijk boek en komt op een kritiek moment terwijl de wereld zich aanpast aan ongekende tijden veroorzaakt door een wereldwijde pandemie en sociale onrust,” voegde Grossman eraan toe.

Het boek is bedoeld voor bedrijfsleiders die een cruciale rol spelen in het verbinden, kalmeren en inspireren van hun teams en richt zich op leidinggeven met authenticiteit, moed en vooral leiden met hart.

Het boek is een onmisbaar hulpmiddel voor leiders en aspirant-leiders. Heart First bevat verhalen uit de eerste hand van meer dan 30 bedrijfsleiders en onderzoekt de belangrijke elementen van geweldig leiderschap en lessen die zijn geleerd van 2020, een jaar dat alles veranderde. Gecombineerd met Grossman’s expertise die is ontwikkeld gedurende drie decennia van advies over leiderschap, communicatie en verandering, ontsluit het nieuwe boek de echte waarde van effectieve communicatie en de kunst en vaardigheden van geweldig leiderschap die kunnen helpen een organisatie te transformeren.

Enkele lessen voor leiders die in het boek worden behandeld, zijn onder meer:

  • Vergroot uw betrokkenheid bij communicatie
  • Toon je menselijkheid
  • Begrijp dat geïnspireerd leiderschap belangrijk is
  • Geef prioriteit aan dankbaarheid en erkenning
  • Wees flexibel

Gratis exemplaren van Heart First zijn hier te bestellen via “The Great Giveback Giveaway”.

 

Over David Grossman

Een toonaangevende consultant, spreker en auteur, David Grossman ABC, APR, Fellow PRSA, CSP is een van Amerika’s belangrijkste autoriteiten op het gebied van communicatie en leiderschap binnen organisaties. Hij is oprichter en CEO van The Grossman Group,een bekroond leiderschaps- en communicatieadviesbureau uit Chicago dat zich richt op organisatieadvies, strategische leiderschapsontwikkeling en interne communicatie voor Fortune 500-klanten. David is een frequente mediabron en biedt deskundig commentaar en analyse over werknemers- en leiderschapskwesties. Hij was te zien op “NBC Nightly News”,WSJ.com, Today.com, in de Chicago Tribune, LA Times, World Economic Forum, Forbes en CBS MoneyWatch, onder anderen. Hij is de auteur van drie andere bekroonde leiderschapsboeken, “No Cape Needed: The Simplest, Smartest, Fastest Steps To Improve How You Communicate By Leaps and Bounds”, “You Can’t Communicate: Proven Communication Solutions that Power the Fortune 100” en de opvolger, “You Can’t Communicate 2.” David’s leadercommunicator blog is erkend als de # 1 blog over leiderschap door Feedspot vijf jaar op rij.

Contactgegevens:

Kayla Ellsworth
The Grossman Group
312.927.4588
kellsworth@yourthoughtpartner.com
Tags:   United States, Wire