header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Vier Wereld televisiedag door naar het unieke Scientology TV Network te kijken

Nov 23, 2021 9:43 AM ET

Benieuwd naar Scientology? Reserveer 21 november, Wereldtelevisiedag, om het Scientology Network te verkennen, meer te weten te komen over ‘s werelds jongste grote religie en de vraag ‘Wat is Scientology?’ voor jezelf te beantwoorden.

In 1996 reserveerden de Verenigde Naties 21 november voor de jaarlijkse viering van Wereldtelevisiedag. Zij deed dit als erkenning van de toenemende invloed die televisie heeft op de besluitvorming en in de erkenning van het medium als een belangrijk instrument bij het informeren, kanaliseren en beïnvloeden van de publieke opinie.

 

inside-scientology-series-title-card-1080x1080_en

Omdat elke zes seconden iemand de vraag “Wat is Scientology?” zoekt, nodigt de Scientology Kerk Internationaal mensen die nieuwsgierig zijn naar de religie uit om WereldTelevisiedag te vieren door het Scientology Network te bezoeken, waar ze die vraag zelf met autoriteit kunnen beantwoorden. Zoals de kerkelijke leider van Scientology, de heer David Miscavige, zei bij de lancering van het netwerk: “We willen je vragen beantwoorden, want eerlijk gezegd, wat je ook hebt gehoord, als je het niet van ons hebt gehoord, kan ik je verzekeren dat we niet zijn wat je verwacht.”

Het Scientology Network wordt 24/7 uitgezonden en heeft als doel de overweldigende nieuwsgierigheid naar de religie te bevredigen. Het netwerk biedt exclusieve innovatieve inhoud die religieuze uitzendingen in een geheel nieuwe richting beweegt. Net als Scientology zelf is die benadering fris, anders en dynamisch. Het probeert niet te prediken, te overtuigen of te bekeren, maar gewoon te informeren.

 

inside-scientology-series-1-1200x630_en

Het Scientology Network zendt originele serie uit:

  • Binnen Scientology– neemt kijkers mee achter de schermen van de religie – haar internationale spirituele hoofdkwartier en geavanceerde uitgeverijen, wat er gebeurt op een typische dag in een Scientology Kerk en de nauwgezette, nauwgezette inspanningen om 75 miljoen woorden van de religieuze geschriften en opnames van onze Grondlegger L. Ron Hubbard te bewaren voor toekomstige generaties.
  • Meet a Scientologist— biedt een diepgaande blik in het leven van individuele scientologen, inclusief die op de grenzen van moderne kunst, wetenschap, sport en entertainment.
  • Ik ben een scientoloog– toont tientallen scientologen uit alle hoeken van de wereld en elke denkbare bezigheid in elke aflevering, en geeft persoonlijke verslagen van hoe hun leven is verrijkt.
  • Voices for Humanitybevat korte documentaires die changemakers van alle religies, culturen en naties introduceren terwijl ze hulp bieden aan hun gemeenschappen via door Scientology gesponsorde humanitaire programma’s.
  • Bestemming: Scientology— brengt de kijker binnen in nieuwe Scientology Kerken en toont de diversiteit van deze Kerken en de samenwerking die elke Scientology Kerk weeft in het weefsel van de lokale gemeenschap.
  • L. Ron Hubbard: In Zijn Eigen Stem– presenteert de Stichter van de religie aan de wereld. Scientology blijft de enige grote religie met de stem van haar Stichter intact, opgenomen in openbare lezingen die in de loop van een kwart eeuw werden gehouden. Door middel van autobiografische vignetten in zijn eigen woorden en in zijn eigen stem, beschrijft deze serie het leven van L. Ron Hubbard.
  • Documentaire Showcase– Biedt een nieuw platform voor onafhankelijke filmmakers die een visie omarmen van het bouwen aan een betere wereld, in overeenstemming met de humanitaire missie van Scientology die zich uitstrekt tot ongeveer 200 landen met programma’s voor mensenrechten, menselijk fatsoen, geletterdheid, moraliteit, drugspreventie en rampenbestrijding.

Scientology Network presenteert ook films over de overtuigingen en praktijken van de religie, waarbij de inhoud wordt uitgezonden om vragen over het geloof, de filosofie en de technologie te beantwoorden.

Dus maak van deze gelegenheid gebruik om het Scientology Network te bezoeken, dat uitzendt op DIRECTV kanaal 320 en streamt op Scientology.tv, mobiele appsen via de Roku, Amazon Fire en Apple TV platforms.

 
 
 
 
 

Contactgegevens:

Name: Linda Weiland
Email: mediarelations@churchofscientology.net
Job Title: Media Team

Tags:   United States, Wire