header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Factoreal biedt een alles-in-één oplossing voor marketeers die door het drukke vakantieseizoen navigeren

Nov 26, 2021 4:47 PM ET

Black Friday hoeft dit jaar niet zo hectisch te zijn voor marketeers die profiteren van de tijdelijke korting op marketingautomatiseringsdiensten van Factoreal.

Atlanta, GA. – Factoreal biedt een tijdelijke korting op zijn diensten om marketeers te helpen gemakkelijk door het hectische vakantieseizoen te navigeren. Black Friday is de drukste – en meest winstgevende – tijd van het jaar voor veel marketeers, met de meeste bedrijven die 30% van hun jaarlijkse omzet verdienen tussen Black Friday en Kerstmis. De hausse in online winkelen in de afgelopen jaren voegt alleen maar meer olie op het door de consument gedreven vuur.

“De feestdagen zijn een van de meest cruciale tijden van het jaar voor de meeste marketeers”, zegt Aditya Dhruva, de CEO van Factoreal. “Als een bedrijf niet bereid is om de verhoogde vraag rond de feestdagen aan te gaan, kan de toestroom van vragen en verkopen van klanten te veel worden om aan te kunnen, daarom verdisconteren we ons marketingautomatiseringsplatform deze feestdagen.”

Marketeers kunnen zich voor een beperkte tijd aanmelden op de Factoreal-website om 50% korting te nemen bij het afrekenen met de promotiecode BLACKFRIDAY50, die geldig is tot middernacht op 29 november. Het platform zorgt voor naadloze communicatie tussen een bedrijf en zijn publiek via meerdere kanalen – en het bijhouden van doelconversies.

“Ons platform is ontworpen om de stress en het giswerk uit het communicatieproces voor marketeers te halen”, zegt Dhruva. “Met onze resultaatgerichte tools hoeven de feestdagen niet zo’n stressvolle tijd te zijn.”

Factoreal heeft een bewezen staat van dienst in het rijden van resultaten en het vereenvoudigen van het proces voor gebruikers zoals Boss Talks Network, Tuuli Bell Ltd. en de Jacksonville Jaguars met hun aanpasbare, gebruiksvriendelijke platform en intelligente analyses. Als klap op de lijf heeft Factoreal 24/7 klantenondersteuning beschikbaar om te helpen tijdens drukke tijden.

Factoreal biedt een alles-in-één marketingautomatiseringsoplossing om marketeers te helpen het meeste uit de feestdagen te halen op een eenvoudige, kosteneffectieve manier. Hun platform combineert resultaatgerichte tools zoals e-mailmarketingautomatisering, mobiele marketing, marketingbeheer voor sociale media, beheer van sociale advertenties, automatisering van klantreizen, e-commerce-integratie, personalisatie en segmentatie en nog veel meer om omnichannel klantbetrokkenheid automatisch te stimuleren.

Met Black Friday en Kerstmis om de hoek, zullen er veel bewegende delen zijn voor marketeers om te overwegen met hun deals en promo’s. De belangrijkste Black Friday-deal om te overwegen, is misschien wel een alles-in-één marketingautomatiseringsplatform om een meer gestroomlijnd vakantieseizoen te garanderen. Koop de volledige service voor de helft van de prijs – zorg ervoor dat u factoreal marketingoplossingen ongelooflijke korting van 50% bekijkt met de promotiecode BLACKFRIDAY50 vóór middernacht op 29 november wanneer u uitcheckt bij www.factoreal.com

Over Factoreal

Factoreal, opgericht in 2019 als een wereldwijd Customer Engagement SaaS Platform-bedrijf, maakt end-to-end marketingautomatisering van klantreizen op schaal via verschillende kanalen mogelijk. We gedijen op innovatie, eenvoud en teamwork om een verschil te maken. Elk teamlid is in staat om positieve verandering te bevorderen, professioneel te groeien en een omgeving te bouwen waarin we allemaal gedijen. Ons team is gepassioneerd over het werk dat we doen en we hebben succes gezien in markten van retail en e-commerce, gezondheidszorg tot sport en daarbuiten. Ga voor meer informatie naar www.factoreal.com.

Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met: Swati Sinha Marketing Factoreal E-mail: swati@factoreal.com Factoreal_BF_Ad Campaign

Contactgegevens:

Swati Sinha
Marketing
Factoreal
Email: swati@factoreal.com
Tags:   United States, Wire