header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Premier South Carolina Law Firm beveiligt $ 10 miljoen dollar vonnis voor geamputeerde

Nov 26, 2021 4:07 PM ET

Bedrijf beveiligt $ 10 miljoen dollar vonnis voor geamputeerde Florence, SC-inwoner, April Jones, leed een ernstige voetblessure bij de Beltline Drive Walmart die resulteerde in meerdere amputaties, waaronder een verlies van haar rechterbeen boven de knie. Een jury van Florence County kende mevrouw Jones $ 10 miljoen toe voor haar pijn en lijden en medische kosten in het verleden en de toekomst.

CHARLESTON, SC / 25 NOVEMBER 2021 – Anastopoulo Law Firm-procesadvocaten onder leiding van Roy T. Willey IV,Lane Jefferies en Eric Poulin arriveerden maandagochtend in het gerechtsgebouw van Florence County om hun cliënt, April Jones, te vertegenwoordigen tegen Walmart en zijn staatsbrede raadsman.

Jones raakte op 26 juni 2015 gewond door een roestige spijker in het gangpad van de winkel. De eerste verwonding resulteerde in een infectie, daaropvolgende operatie en uiteindelijk drie afzonderlijke amputaties, waardoor mevrouw Jones het grootste deel van haar been niet had. Ze is al 6 jaar rolstoelgebonden en haar dagelijks leven werd aanzienlijk onderbroken omdat ze voorafgaand aan het incident alleen en zelfstandig woonde.

royandlaneHet vonnis van $ 10 miljoen biedt Jones de mogelijkheid om een prothetische, voor gehandicapten toegankelijke toevoeging aan haar huis te kopen en haar medische kosten als gevolg van de verwonding te dekken.

De zwakte van de zaak van Walmart was onder andere het falen om een video te produceren die volgens hen hun conformerende gedrag toonde aan een bedrijfsbeleid dat werknemers opriep om regelmatig veiligheidsvegen uit te voeren. Dergelijk bewijs werd niet gepresenteerd voor de duur van het vijf dagen durende proces. De jury beraadslaagde 100 minuten voordat ze het vonnis van $ 10 miljoen terugkreomineerde.

Het Anastopoulo-procesteam onder leiding van Roy Willey IV, Lane Jefferiesen Eric Poulin speelde de hele week een woest spelletje touwtrekken, waarbij ze goede theorieën over aansprakelijkheid voor gebouwen beargumenteren, om de ultieme schuld van Walmart vast te stellen voor de verwondingen die April Jones opliep in hun winkel.

Roy T. Willey IV Lane Jefferies

Procesadvocaat Roy T. Willey IV, zei: “De jury stuurde een bericht naar Walmart dat als je florence county binnenkomt en een van hen verwondt, ze ervoor zullen zorgen dat die persoon wordt verzorgd. We zijn eeuwig dankbaar.”

Opvallende mijlpalen:

  • April Jones getuigde van 10.00 tot 16.30 uur op de derde dag van het proces.
  • De expert van Walmart getuigde tijdens een kruisverhoor dat de nagel de oorzaak was van het letsel.
  • De jury beraadslaagde 100 minuten voordat ze terugkeerde met een vonnis van $ 10 miljoen.

Anastopoulo Law Firm heeft zijn hoofdkantoor in South Carolina met kantoren in de hele regio. Het bedrijf wordt geleid door Akim Anastopoulo. Akim heeft meer dan 25 jaar juridische ervaring en heeft zijn leven gewijd aan het beschermen van de rechten van de gewonden. Hij heeft een team samengesteld dat zijn passie deelt en onvermoeibaar werkt om de belangen van hun klanten te beschermen. Het team zet zich in om cliënten ijverige juridische vertegenwoordiging te bieden en zaken waar nodig voor de rechter te brengen.

Vragen en opmerkingen kunnen worden beantwoord door contact op te nemen met ALF Director of Operations, Brian T. Stellwag, bij brian.stellwag@akimlawfirm.com.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contactgegevens:

Name: Brian Stellwag
Email: brian.stellwag@akimlawfirm.com
Job Title: Director of Operations