header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Snapt voorkomt dat retailers omzet verliezen tijdens Black Friday

Nov 26, 2021 4:56 PM ET

Tech innovator Snapt helpt retailers online te blijven tijdens de belangrijkste verkoopdag van het jaar door ervoor te zorgen dat websites, applicaties en diensten online, veilig en zo snel mogelijk blijven.

San Francisco, CA. – Met de belangrijkste verkopen van het jaar die direct na Thanksgiving plaatsvinden, is Black Friday de meest kritieke dag in het winkelseizoen voor de feestdagen voor retailers. Naarmate retailbedrijven zich steeds meer richten op online verkoop, moeten alle onderdelen van het verkoopproces correct functioneren tijdens het grootste verkoopevenement van het jaar, inclusief online aanbiedingen. Black Fridays in het verleden hebben echter zelfs grote retailers zoals Costco, J.Crew, Walmart en Lululemon problemen ervaren met hun online retailwebsites, onvoorbereid om te voldoen aan de golf van online verkeer.

Dave Blakey, CEO van Snapt,legt het probleem uit inlekentaal. “Een of meer componenten raken overbelast en het is net als de laatste strohalm op de rug van de kameel. Zodra iets begint te falen of het langer duurt om te reageren dan normaal, neemt een trapsgewijze storing alle services over en faalt de site.”

Er zijn drie sleutels voor bedrijven om online te blijven op Black Friday. Ten eerste moeten ze hun capaciteit begrijpen. Als ze hun website vooraf kunnen stresstesten, hebben ze een duidelijke meting van hoeveel verkeer ze aankunnen en waar de knelpunten zitten. Ten tweede, prestaties en schaalvergroting. Als ze elke gebruiker sneller kunnen verwerken, kunnen ze meer gelijktijdige gebruikers verwerken voordat ze de piekcapaciteit bereiken. Als ze snel kunnen opschalen en schalen in servercapaciteit en verkeer automatisch kunnen distribueren, kunnen ze in realtime reageren op de piekende vraag. Ten derde, veiligheid en veerkracht. Als ze hun website kunnen beschermen tegen aanvallen of infrastructuurstoringen, kunnen ze voorkomen dat ze een storing veroorzaken wanneer ze het zich het minst kunnen veroorloven. Snapt biedt oplossingen waarmee alle drie de snelgroeiende, flexibele bedrijven kunnen schalen, beschermen en aanpassen wanneer het verkeer piekt.

Snapt biedt drie producten om deze belofte waar te maken. De eerste is Snapt Aria, een lokaal beheerde, full-stack application delivery controller die krachtige en aanpasbare load balancing en beveiliging biedt voor alle web-, TCP- en UDP-services. De tweede is Snapt Nova. Snapt Nova is onlangs bijgewerkt met een responsievere gebruikersinterface, verbeterde beveiliging en duidelijke realtime gegevens, en is een cloudgestuurde, grootschalige load balancer voor webapplicaties en WAF die is ontworpen voor moderne DevOps-implementaties en multi-cloudinstallaties met hoge doorvoer. Het derde en meest recent ontwikkelde product is Snapt NovaSense, een snelle, zeer nauwkeurige bedreigingsinformatiefeed die kwaadaardige hosts, botnets, malware, misbruikers en aanvallers op internet volgt.

Snapt is de beste oplossing voor flexibele, snelgroeiende e-commerce strategieën. Snapt biedt versnelde websiteprestaties voor betere SEO en een snellere gebruikerservaring; multi-cloud load balancing en automatisch schalen voor hoge beschikbaarheid en schaal; en geavanceerde applicatielaagbeveiliging voor veilig winkelen. Snapt is perfect geschikt voor schaalbare, gedistribueerde en cloud-native omgevingen, zoals de high-performance e-commerce winkels en platforms van vandaag.

Snapt Nova implementeert load balancers en applicatie firewalls als een service – niet als servers. Nova ADC-services kunnen binnen enkele seconden worden uitgeschaald om miljoenen SSL-transacties per seconde af te handelen en kunnen worden geschaald om de kosten te verlagen wanneer de vraag daalt. Binnen 30 seconden kan Nova ADC-services lanceren in elke cloud ter wereld, klaar om verkeer te ontvangen en te beveiligen voor elke e-commerce website of applicatie.

Nova centraliseert de implementatie, logica, telemetrie en intelligentie in een cloudgebaseerde controller met een moderne webgebaseerde gebruikersinterface die gebruikers uniform beheer, configuratie, beleidsbeheer en rapportage biedt voor elk knooppunt in hun netwerk. Deze gecentraliseerde command-and-control geeft gebruikers end-to-end inzicht in zelfs de grootste en meest diverse netwerken, waardoor bedrijven alles vanaf één plek kunnen schalen, beveiligen en optimaliseren.

Snapt hanteert een cloudneutrale en platformonafhankelijke aanpak en omarmt elke cloud- en multi-cloudimplementatie. Snapt kan worden geïntegreerd met elke infrastructuur, inclusief servers, virtuele machines, containers en microservices, en diverse productiepijplijnen, waaronder DevOps- en CI/CD-methodologieën. De flexibele technologie van Snapt gaat gepaard met flexibele prijzen die meegroeien, verschuiven en evolueren met hun klanten.

Nu Black Friday snel nadert, zijn veel bedrijven op zoek naar ondersteuning voor hun vakantieverkoopinitiatieven. Als u meer wilt weten over Snapt en hun oplossingen voor stressvolle website- en applicatiebeheer en beveiliging, bezoek dan www.snapt.net.

 

Over Snapt

Snapt biedt oplossingen voor applicatiebeveiliging, zichtbaarheid en controle, voor edge-to-origin in traditionele, hybride en cloud-native omgevingen. Voor websites, applicaties en API’s biedt Snapt ongeëvenaarde flexibiliteit en beveiliging.

Snapt zorgt ervoor dat bedrijfskritische applicaties, webservices en API’s altijd aan staan, altijd snel en altijd veilig zijn. Snapt is een venture-funded, particulier bedrijf gevestigd in San Jose, CA. https://www.snapt.net/

twitter logo @SnaptADC  

instagram logo @snaptadc

facebook logo Snapt, Inc  

<imgsrc=”https://beta-kiosk.icrowdnewswire.com/assets/source/users/PR%40Jospehstudios/linkedin%20logo.png?1637781014565″ alt=”linkedin logo” width=”22″ height=”22″ /> Snapt

 

Vragen van de media

Iwan Price-Evans + 1404 618 1201 Iwan.price@snapt.net

Snapt Ad Option 1_black static

Contactgegevens:

Iwan Price-Evans
+ 1404 618 1201
Iwan.price@snapt.net
Tags:   United States, Wire